} Mikaela Juhlén -

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Snow adventures

Hann sova ut och vakna själv, slå på kaffe och bädda ner mig i sängen igen för att glo lite på telefonen i väntan på att kaffet skulle bli klart, då ringde Natta måste erkänna att pulsen gick upp lite då men no worries :) det har ju varit lite av ett skökaos här ett tag det betyder att Jocke är ute och plogar, och dem har ännu inte fått på några vinterdäck, så jag fick ställa upp i ovädret, då hon hade tid hos barnmorskan vid 15. Turbo-duschade och gjorde mig klar, det tog dock en timme att ta sig till henne pga snön och oplogade vägar, men det gick. Och in till barnmorskan kom vi, vi åkte även till ÖB och handlade lite.
Nu har vi fått i oss mat, Natta är i duschen och jag har skottat snö. :)

Måste säga att det var otroligt stort att få höra min lille gudsons hjärtelag :') nära tårarna måste jag säga.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Too tired to even function right.

Haha ah detta är ju inte hälsosamt, så trött jag är. Märks att man hat jobbat några kvällar på raken nu. :P

Men nu är jag ledig i två dagar, så jag ska passa på att ta det lugnt nu, och bara vara, trodde jag ja, lär städa lyan och så ska jag ju hjälpa Hubbels att flytta med. Så det var den lugn och ron :P

Att besiktiga bilen är btw inte min grej, haha, alltid är det något, men å andra sidan så fick jag en ny yngre snubbe nu, som var lite väl petig tycker jag, samma småskit har blivit igenomsläppt flera gånger förr, men ah. Stackars pappa gör inget annat än å fixar med den där förbenade bilen, haha! :P

 

Ah nej nu är jag så trött så jag ser i kors, så jag borde ju kanske ta och bädda ner mig i min otroligt sköna säng, vämre är det brist på men den blir förhoppningsvis varmt i den snart :)

Godnatt!

PUSS!

 

 

 


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

A helluva lot snow In Gimo

Jag hade inte förväntat mig att snön skulle vara borta när jag vaknade idag, men jag kunde ju alltid drömma om det eller hur? :)
Men nehedu, den var kvar och mer var det och inte fan hade det slutat snöa heller, även fast det är smått så är det fan fortfarande något, jag vill inte ha, skicka tillbaka tack! Ge till dem som så gärna vill ha den, jag är generös så dem kan få den jag inte vill ha.
 
Ska bege mig ut snart och borsta av bilen, som är så förbannat jäkla kul, och bege mig till Easthammer och besiktiga fanskapet, eller nej min älskling, och hoppas på att det bara blir en 2a, den vi redan vet om. Jag håller tummar och tår, orkar inte med fler 2or min ekonomi skriker den blir ju kidnappad, haha!
 
Ah iaf, är ledig imorn och på lördag, det ska bli skönt, ska dock hjälpa Hubbels att flytta på lördag, men det har jag lovat sedan länge :) 
Sen blir det jobb efter besiktningen, yippie, jag tänker då inte cykla i snön, då går jag hellre, och då får det ta längre tid, hellre det än att jag druttar omkull och slår halvt ihjäl mig. Vilken syn men nej jag tänker inte bjuda på den.
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Made it home alive

Snöstorm är nog det rätt ord att beskriva min kväll med. Det är ju tur att jag har hållt mig på vägarna med bilen, men även grymt tacksam över att jag hade körturen ikväll och inte cyklade. :)
 
Vägen hem dock, tog ju lite längre tid än det brukar, men ah. Det var inte så jätte mycket trafik på vägarna idag, vilket man kanske kan förstå, och jag är tacksam för det. Vägarna ser förjävliga ut, jag undrar jag när dem som sitter på sin arslen och bestämmer att det är dags att åka ut och ploga just bestämmer att det är dags att åka och ploga. Här i Gimo har vi säkerligen 1dm snö om inte mer, så kanske är dags nu eller? 
 
Aja, jag ska väl uppdatera fansiten och svara på lite mail och sen krypa i säng :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Time to take a drive in the snow

Det snöar fortfarande ute, så då är jag ute i god tid, så jag åker mot jobbet snart, tidigare än jag behöver men bara för att hinna i tid för jag vet hur folk är när det snöar lite, och inte minst när det regnar, så ja lika bra att vara ute i tid. Jag har inga problem att köra när det snöar, eller ah det kanske inte är så kul att köra i snöstorm men ah. :)
 
Lär ju borsta av bilen då det är snö på den, död åt snön säger jag bara. Usch.
 
Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag och kväll! :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

This is what I wake up to

Att lyckas stänga av alarmet i sömnen är något jag har gjort förr, men det var ju tur att jag vaknade i tid ändå även fast jag somnade senare än vanligt i natt =/
Fast att vakna och titta ut genom fönstret och mötas av något jag inte har längtat efter är ju inte det roligaste. Det snöar och snön ligger kvar, det är inte mycket men som sagt så snöar det fortfarande.
Jag vill inte ha snö okej?! Jag vill ha sol och sommar, helst nu! Jag kan med glädje hoppa över vintern. 
Okej jag håller med att det ska vara snö på julafton och på nyårsafton, men sen får det vara.
 
Det spelar ingen roll varje år kommer det snö, men folk är bara för otroliga, man måste då ligga och köra i 40-50 på 90 väg när vägen är snöfri, och så ska vi inte ens prata om de som ska ploga. Okej att dem som verkligen plogar inte bestämmer, utan att det är något "smartass" som sitter och bestämmer det, men ah det ska ju alltid hinna hända saker innan dem ger sig ut. Det är som att dem blir chockade varje år när det kommer snö.
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

I'm home guys

Haha, jag slår nog rekord nu, haha! :) 
Att jobba gick bra, fick dock gå till 22 istället, meeen det gör inte mig något alls :D Att ha körturen är inget som stör mig, den kan jag utantill och älskar så ja :)
Blir samma veva imorn med, :) 
 
Kom hem för ett tag sen, och halvdog lite i soffan, glor på tv orkar inte byta kanal så jag får stå ut med South Park, även fast jag lite då och då fnissar lite åt dem, haha, eller nej okej jag skrattar väldigt hjärtligt. Och ja jag kanske inte har den bästa humorn, men det är min humor, och jag har kul :D
 
Ska väl ta och dona lite här och sen ta och krypa i säng :)
Godnatt!
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Off to another work night

Oj vad är detta, två inlägg inom loppet av några timmar bara, :O haha! :D
Jag måste ju börja någonstans eller hur :)
 
Ska som sagt iväg till jobbet snart, ska förbi mitt första jobb en sväng bara och fylla i lönelistan där, en dag är inte mycket men det ska ju göras, haha! :) Har haft fullt upp på min andra jobb och så finns det ju inte så där överdrivet mycket tider på första så ja :)
 
Men jag önskar er en trevlig eftermiddag och kväll, så hörs vi när jag kommer hem sen :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

I do it every time, you're killing me now

Ber än en gång om ursäkt för mina lama försöka att hålla denna blogg i bra skick när jag jobbar och står i, sanningen är ju att jag är helt slut när jag kommer hem, jag placerar mig i soffan, och är fast, ändå jobbar jag kvällar och inte så många timmar, det är nog det där med att cykla som kör slut på mig, haha! :) I'll try to be better.
 
Jag har mid själv att skylla, statistiken sjunker men det är ju bara mitt fel som sagt då jag suger just nu, jag ska försöka att bättra mig, jag vill ju inte ta bort detta, inte alls. :) Och jag förstår ju att ni vill ha något att läsa med, så jag ska försöka, :) Har lite funderingar på något nytt, men har inte planerat klart än, haha! :)
Men vad vill ni läsa om, åh jag hatar den frågan egentligen men ah, är det något annat än det jag redan skriver om ni skulle vilja se? :)
 
PUSS!
 
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Back to work

Ja det räcker väl med att vara ledig en dag, eller? :P haha!
Har precis fått i mig lite mat, lite, men det är ett wow moment iaf då jag är dålig på att äta, :P Men ah, jag ska nog klara mig med detta nu :)
Ska som sagt in och jobba idag igen, och sen några dagar till. Skönt att jobba kväll, :)
 
Men jag återkommer ikväll när jag kommer hem och så, :)
Ha en bra dag! :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

This Is my humor!

Haha, jag skrattade, och jag skrattade i säkerligen 20 minuter efter att jag sett den. Klockren!
Detta är min humor!
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Lyckan, inlägget är kommenterat 0 gånger

Great sunday

Har spenderat min kväll i Kölinge :) Vart ingen klippning av pappa, då jag kom ut precis när dem skulle äta, så vi ska ta det en annan dag :) 
Så jag gick över till Thomp, C'lin och barnen istället, :) Möttes av en glad Lisen i dörren, vart dock kallade 'mama' när dem frågade vem det var som kom, första bokstaven var ju rätt iaf :D Snart säger hon Mickan med :D
Maya hörde inte att jag kom, så när hon väl märkte att jag var där kom hon springandes och skrek mitt namn hur glad som helst, :D 
Så jag har fått gosa massor med mina små prinsessor idag :D 
 
With them in my life, life is easy, I love them both to death! ♥

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 4 gånger

Great night last night

Att jobba gick bra, :) Har man bra kollegor så går allt bra, :) 
Efter jobbet så åkte jag över till Shell för att träffa min vän Ääänders, det var ett tag sen, så det var trevligt. Och vi hade en trevlig kväll, :) Tobbe kom förbi han med och kollade lite på ljudet i pappas bil då det låter typ krig, :P Eller lät. Men ah vet inte vad som har hänt där faktiskt. Det låter ju inte sämre nu iaf :)
 
Kom hem sent i natt, så det vart sängen på direkt då, därav vart det inge bloggande. :)
Det var kallt igår, huah, men det var kul ändå, det var som sagt ett tag sen jag träffade folket i stan, har inte haft så mycket tid då man har jobbat och så :)
 
Ska iväg lite senare och byta bil, samt klippa pappa lite då han är lite långhårig :)
Kanske passa på att träffa barnen när jag ändå är där ute :)
 
Vad gör ni idag? :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 2 gånger

Saturday = work

Ska iväg och jobba här snart igen, big surprise huh? :)
Men imorn är jag ledig iaf, en dag är ju bättre än inget, eller? Ska passa på att träffa lite vänner när jag ändå befinner mig i stan ikväll, det är ju inte så ofta man kan göra det, men ah, nu passar jag på. Och ja jag har vänner även fast det inte alltid verkar som det, haha! ;)
 
Jag vet en sak iaf, jag ska aldrig mer äta sån där kebabkött man köper i Ica butiken, fy fasen, jag vaknade i natt och mådde pyton, magen höll på att explodera, men som tur var så mår jag bättre nu, och när jag vaknade med, och kaffe dricker jag så ja no harm here. :)
 
Anywhoo, ska väl ta och göra mig redo för att bege mig mot jobbet snart här. Vad pysslar ni med en lördag som denna? :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 0 gånger

TGIF worknight

Denna kväll gick ju bra den med, jag kan ju. Kanske ska börja ta åt mig av det beröm jag får istället för att ständigt vara the underdog och bara skaka av det och säga jaja. Eller?
Don't be so hard on yourself u say, but being the underdog is what I live for, but still I stand tall, stronger and I'm fighting. And I'll never ever give up. :)
Varför skulle jag ge upp nu, genom alla motgångar, genom allt så står jag stark än, varför falla isär nu. Att vara the underdog betyder inte alltid att man är på botten, man kan vara stark ändå :)
 
Besöksrekord idag I see, thanks to my girlie Cassie, :) Thankful, men doubtar att ni kommer tillbaka allihop, happy if u do though :D
Välkommen in i min värld :)
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

TGIF said the one who's not working

Haha, ja även denna fredag jobbar denna lilla dam, but I don't care cause I love it! :)
Gårdagen gick kanon bra, jag var med och löste problem innan man begav sig ut, kändes bra att vara involverad på det sättet, och allt gick ju kanon bra, jag höll tiderna, med tanke på att jag fick tre extra besök igår :)
Hade även med mig en kollega från Vigmund som gick intro, och jag hoppas ju att jag inte har skrämt iväg henne nu, då jag fortfarande är lite färsk i detta. :) Men jag tror att det gick bra.
 
Ska iväg här snart igen, :) Har redan pratat med båda mina chefer idag, den ena frågade om jag inte ville jobba där längre, haha, men det måste ha blivit något knas i timepoolen, så det ska kollas upp :)
Och med den andra pratade jag om lön, då det saknas dagar och timmar på lönespecen, tack för det liksom, mindre pengar denna månad :O Råna en bank?
 
Ah nej men det löser sig, ska ringa lönekontoret på måndag och höra vad som är så galet :)
Ah, mer hade jag inte att säga just nu, jag ska som sagt iväg och jobba här snart, och sedan lämna bilen till pappsen, för han ska fixa lite inför besiktningen nästa vecka :)
 
Men hoppas att ni får en fin fredag, så ska jag försöka höra av mig när jag kommer hem laterååå :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 3 gånger

Design by me - #57 - personal

Cassie ville ha en enkel och simpel design, inget avancerat men ändå fin. Och det fick hon, :)
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

I'm gettin bad at this tbh

Att jobba drar allt ur mig märker jag, mer än det brukar. Sen att jag gör massa annat när jag kommer hem med. Men det gick bra igår, så bra det kunde gå, och jag var i tid, haha! :)
 
Kom hem och fortsatte med Cassies design, som förövrigt är klar nu, så lägger upp den snart :)
Ska snart ta och bege mig till jobbet igen, för ännu en kväll. :)
Och ska verkligen bli bättre på det här, jag måste ju annars kommer ni ju inte komma tillbaka, sorry :)
 
Iaf, jag hör av mig igen när jag kommer hem, I promise :D
Ha en bra dag!
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Ready for a new work day

Ja nu är jag lite mer människa igen, så idag ska jag jobba, eller ah var mer människa igår med behövde bara lite mer sömn så var det löst, vilken tur. :)
Så ska snart ta och bege mig mot jobbet. Ska ha ett litet möte innan det är dags att bege sig ut på cykeln. :)
 
Får hoppas på att jag får en rad jag har haft förr så slipper jag känna mig bortkommen, mer bortkommen än jag redan gör, haha! I said it first. ;)
 
Lite ointressant info, har nästan sammanställt hela Cassie's design nu, hon ska kika på den, och se om det ska göras några ändringar och så bara :) Så får vi se sen.
 
Ledsen för att jag inte bloggade igår när jag kom hem från Lillsyster och Svågern, tog lite längre tid att komma hem då det var stopp på vägen pga av det var typ 5 lastbilar som fraktade vingar till ett vindkraftverk, och herregud så jäkla lång dem är då, vingarna, förstår att dem hade lite problem där. Efter att ha stått still i ungefär 20 minuter släppte dem på igen, och jag skojar inte att det stod typ 20 minubussar med saftblandare på taket, samt små texter som "Varning", "Arbetsledare" osv efter vägen, det var typ disco. Haha!
 
Nej men få i sig lite mat och sen bege sig mot jobbet kanske :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 5 gånger

#TeamNoSleep - not healthy

Vart hemma från jobbet idag, sov en timme inatt, jag brukar kunna fixa det ändå, men när jag väl klev ur sängen efter allt snurrande när klockan ringde så höll huvudet på att explodera och jag var snurrig. Så det var bara att vara hemma, =/ Jag hatar att sjuka mig, då jag vet hur det ställer till det, men vad ska jag göra, att sätta sig i bilen och köra 5 mil i det tillstånd jag var i imorse hade nog inte varit det bästa. =/
 
Sov lite mer iaf, och pratat med jobbet, så imorn ska jag fan in, oavsett vad! Sådeså!
Har suttit och pillat lite på Cassie's design, men den är långt ifrån klar, får fortsätta ikväll och när hon skickat bilder till headern och så :) Spännande.
 
Ska ta och bege mig till min syster nu, det var planerat redan igår, och med tanke på att jag mår bättre nu, ingen huvudvärk och inget snurrande så gör jag så, var ett tag sen jag träffade henne med.
 
Svara på kommentarer sen. :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 5 gånger

Design by me - #55 - novel

Josse och Foreverbbieber.blogg.se fick en ny design.
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 5 gånger

AMA's in the middle of the night.

Fick jobba över igår, men det gör inte mig något, :) Fick dock racea hem, helt i onödan, skulle kolla på AMA's som det sas skulle börja kl.23 men det var ju bara pre-show. Själva röda mattan och galan började inte förns kl.1.
Lagom trött, men bra envis så jag stannade uppe, inte ångrar jag mig heller. :P
Eller jo kanske lite när jag vaknade och var så trött så att jag vill helst gräva ner mig någonstans, haha!
 
Men ah, är ledig idag, så idag blir det inte många tag, förrutom att få bort lite disk. Och så blir det Photoshop och design-making resten av dagen :P My guilty pleasure.
 
Kollade på AMA's igår för att The Wanted skulle uppträda, och Justin med, och så var han nominerad i 3 kategorier och tro på fan så vann han alla dem 3 :) Så inte ångrar jag att jag kollade eller. :)
 
Nej disken var det ja, och sen en dusch kanske, och så får man väl hoppas att Cassie kommer hem och svarar på mail så jag kommer någonstans med hennes design :)
 
Vad gör ni? :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

I know, everything's gonna be alright. Someday.

Det gick bra att jobba igår, jag låg bara lite efter i tidschemat, men det får man räkna med när man inte hittar överallt, tacka gudarna för GPS i telefonen säger jag bara :D Gotta love that! För utan den så hade dem nog varit tvungna att skicka ut en skallgång efter mig, haha! 
Jag är inte den bästa på att ta emot beröm, men att få det känns bra för då vet man ju att man gör bra ifrån sig, nu menar jag på jobbet. 
Men dock var jag och min kollega som hade sista besöket tillsammans väldigt trötta igår, men som sagt man ska kunna ha kul på jobbet. :) 
 
Ska snart ta och bege mig in igen, för ännu en kväll, :) Och får väl hoppas att den går lika bra :)
Hade ni en bra dag igår? :)
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 1 gånger

Design by me - #57 - design update

Marielle och FirstStepTwoForever.blogg.se fick en ny design :)
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Off to work, not feeling it tho

Att börja kl.13 när man egentligen skulle ha börjat 15.45, ah men så är det när man är snäll och ställer upp. Får se hur mycket jag går vilse idag då, det kanske blir en skallgång efter mig idag. haha!
Ah men nej, slutar förhoppningsvis i tid idag med så går allt som det ska så är jag hemma innan 23 ;) 
 
Hoppas att ni får en fin lördag iaf!
PUSS!
 
 
Don't flatter yourself boy.

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Cause Bitch be trippin sometimes

Jag fick en kommentar på inlägget jag la ut sist om Justin och #ShowYourHearts inslaget, för att vara ärlig så gjorde den mig en aning irriterad.
Jag menar självklart har folk, och du som skrev den rätt till en åsikt, det säger jag ingenting om, men har inte du även lärt dig att har du inget snällt att säga så kan du lika bra vara tyst? Du kan hålla det för dig själv.
 
Jag står för det jag gör, och jag står för det jag tycker. Och lägger jag ut något på MIN blogg så är det för att jag vill dela med mig av det, inte för att personer som du ska sitta och klanka ner på det jag lägger ut eller på mig. Personen i fråga var anonym, what else? Stå för vad du tycker istället! ;)
 
Ja la ut det inslaget för att det har ett bra budskap, och visar att det finns personer som är stora som artister även har stora hjärtan, och verkligen bryr sig! Och hjälper till för att dem kan och vill det. Det är fan inte många som gör det.
 
Det jag vill ha sagt är alltså, självklart har du rätt till en åsikt, så det babblet behöver du inte komma med, jag sa inget om det, men har du inget snällt att säga så behöver du faktiskt inte yttra dig om det här i min blogg. För ska jag vara ärlig så kunde jag inte bry mig mindre om vad du tycker, det kanske verkar som det just nu, jag vill egentligen bara ha detta sagt, då jag vet att du har varit in här förr och kommenterat, ip-nummer är en rolig grej. Du kan vara anonym med ip-numret har funnits med i kommentarer förr. ;)
 
Med det sagt.
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

This Is why I love that kid!

 
Ja jag bölade ögonen ur mig, och ja, jag har sett den mer än 1 gång, och ja jag bölar lika mycket varje gång.
Att försöka hålla tårarna tillbaka går inte alls när man kommer till delen som är 4:45
 
#ShowYourHearts
 

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 1 gånger

Design by me - #56 - design update

myybieberstoory.blogg.se fick en helt ny design och layout som matchar den nya headern.
 

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 3 gånger

Design by me - header update

myybieberstoory.blogg.se fick en ny header
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 0 gånger

Give me everything tonight

 
Det här med att blogga, vet inte vad som har hänt riktigt, jag har fallit ut min bubbla lite, haha!
Jag gör massa annat, och min fansite tar upp mycket tid, och när jag jobbar så jobbar jag ju. Men ah slår mig själv på fingrarna lite grann nu för detta är inte okej alltså.
 
Sitter med lite designer och så, inga speciella sådär, just bara för att göra faktiskt.
Och just nu känner jag mig lite handikappad. Ryggen är inte som den ska. Men det löser sig väl snart. Lite mör bara. Blir så.
 
Har btw fastnat lite för J.E.M, inte för att jag är så jätte insatt i X Factor men ändå. Gillar dem, dem har ett bra sound :)
Vad tycker ni?
PUSS!
 

kategoriserad i » Musik ♫, inlägget är kommenterat 2 gånger

Can I Be The One?

 
"Kan du bara ta och sluta teasa mig"

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 3 gånger

White trash beautiful

 
Varför jag lägger upp denna låt är för att jag fick en annorlunda men lite rolig kommentar igår. Jag tog inte illa upp, tyckte bara att det var lite kul, för denna låt var det första jag tänkte på när jag läste dem orden. :)
White Trash and Proud, lmao!
 
Det vart inte så mycket bloggande igår, min kropp höll bokstavligen på att ta livet av mig, jag förstår inte varför jag hade så ont i den, men ändå så gjorde jag saker som jag inte borde ha gjort med tanke på att jag var så seg och hade ont i kroppen. Jag städade, jag tvättade, jag gick ner och handlade. Och ja det var som ett maraton, och jag undrade lite i efterhand varför jag ens gjorde det, ett litet tappert försök till att försöka skjuta undan tanken på att jag egentligen behövde vila. Vila vad är det?
 
Iaf, började med en design igår med, det kändes bra då jag inte har gjort någon på ett tag, jag gjorde klart den idag, och den är godkänd av Marielle, och jag har även mailat personen som ska ha den, så får vi se vad hon tycker. :)
 
Idag då, jag vet inte vad jag ska hitta på, kanske åker jag ut till Kölinge, det beror på ska se om jag får tag på Mamma Carro först, då Lisen fyller 2 år idag, lilla sötnosen :D ♥
 
Har ni det bra? :)
PUSS!

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

My whole body hurts..

Jag vart hemma idag, efter en natt med dålig sömn samt att jag mådde illa imorse och så, ont i magen så att det kändes som att någon hade tryckt in 20 knivar i den och roterat dem. Jag gick och la mig igen, och har sovit hur mycket som helst men är ändå trött. Jag vet inte vad det är. =/
Och att kroppen gör ont kan ju vara för lite sömn och så, men ah jag vet inte.
Jag är ledig några dagar nu så vi får se hur det blir. 
 
Ska iaf inte göra mer än nödvändigt idag, blir typ soffan och datorn hela dagen.
Lite tråkigt när solen skiner ute, men vad ska man göra då när kroppen gör ont.
 
Hoppas att ni har en bättre dag iaf :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Too long day tbh

Som jag sa så var jag nog mer död än levande imorse, men det ordnade upp sig efter ett tag. Fick ta körturen idag med, det gick bra, så bra det kan gå när det kommer till mig som fortfarande är lite fräsch i det hela. :)
Men tröttheten hann ikapp närmare eftermiddagen, och aj aj aj så trött jag vart. Jag var tvungen att kämpa för att hålla ögonen öppna på vägen hem, jag sjöng, eller ah ylade lite halvt, och så pratade jag med Marielle, så jag klarade mig hela vägen hem utan att somna. :)
 
Väl hemma så vart det en powernap, och ja för mig är en powernap en timme, och det behövdes, meeeen när jag vaknade upp så vart det kolsvart ute och jag såg nog ut som en förvirrad bäver, det var konstigt, visste knappt vad klockan var, vart jag var, och vilken dag det var. :P
Jag tog mig en dusch, bäddade rent i sängen och så har jag fått i mig mat. 
Jag har även uppdaterat min fansite, så duttig jag. Pratar med Marielle nu, igen, :) Och det blir väl sängen snart skulle jag väl tro.
 
Hur har ni haft det idag? :)
PUSS!
 
'Little Red Riding Hood?'

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Need more sleep

Jag är inte den piggaste tjejen idag måste jag ju säga. Det är jag förvisso aldrig när jag måste gå upp så här förbannat tidigt. =/
Jag inte direkt något stort fan av detta, inte alls. Jag undrar fortfarande varför man måste gå upp så här tidigt, det är ju omänskligt. Enligt mig iaf.
Men jag ska till jobbet iaf, så ja, jag får väl stå ut helt enkelt.
 
Så vi hörs när jag kommer hem sen lovelys!
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Work and Fathers day

Jag var lite trött imorse, men det ordnade upp sig, tills runt 14 tiden då jag vart trött igen, jag och min brukare på sista besöket satt och gäspade ikapp, haha! :) Men det gick ändå.
Jag klarade av dagen, och åkte hem till pappa efter jobbet, gav honom en liten farsdag-present, och en kram :D
 
Sen gick jag över och möttes av två glada barn i dörren, Maya och Lisen ♥
Klippte Maya, och han till och med duscha henne innan Carro kom hem med pizzorna, vi var super duper snabba :D Det var till och med så att Lisen ville duscha men hon fick vänta med det sötan :D
 
Det vart mat, gott var det men ack så mätt jag vart :P Det var lite mys med barnen och lite kaffe innan jag begav mig hemmåt, ringde Marielle på vägen hem och vi pratar än, nu är vi uppe i ett samtal på 2 timmar, haha, vi kan vi :)
Och samtidigt så sitter vi båda och kollar på MTV EMA's. Justin vann Best Male, wohoooo! Congratz baby!
 
 
Ska väl kika klart på detta, och sen blir det väl sängen då man ska upp tidigt imorn igen och jobba. :)
Vad har ni gjort för spännande idag då? :)
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Early sunday

Det är alldeles för tidigt för mig att vara uppe nu egentligen, men vad gör man inte när det är kris på jobbet, då ställer man upp, så snäll och söt som jag är :)
Så jag sitter och suger i mig några liter kaffe nu och ska alldeles snart ta och bege mig mot staden och jobbet, tur för mig att det är plusgrader ute så man slipper det hela med att skrapa rutor och så, kallt är det ändå så det räcker och blir över, men jag klarar mig alldeles utmärkt utan minusgrader och snö än så länge :)
 
Så ja, vi får väl se när jag slutar idag och kommer hem, ska förvisso förbi Kölinge på vägen hem och agera frisörska till lilla Maya, eller egentligen stora Maya, men i mina ögon är hon och förblir liten :D
 
Så jag hoppas att ni får en fin dag! :D
PUSS!
 
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 2 gånger

"And now all the pain will be lost"

 
 Jag älskar ju Takida, det har jag sagt förr, visst att många säger att deras musik och låtar är lika allihop, men jag älskar dem, jag kan lyssna på oavsett om jag är ledsen, glad, eller arg, det spelar ingen roll. Jag har en del band jag kan lyssna på när jag är riktigt ledsen, och en del jag kan lyssna på när jag bara vill riva hela lägenheten, typ, haha, och ja jag en del jag kan lyssna på när jag är glad med :) Som många andra :)
Man märker lite direkt på mig när jag är arg eller så, eller ja det hörs lite på musiken jag lyssnar på, jag är lite så att jag omedvetet kan leta upp de låtar som jag helst lyssnar på när jag är arg, och folk har fattat direkt när jag är arg då. :P Som sagt omedvetet.
 
Iaf, var ut och hämtade min bil idag, med en ny instumentpanel, som funkar :) Och jag har även en fungerande spolarmotor, yeeeey! :D Träffade även min faster som jag inte har träffat på 8 år, och får då höra, 'lilla gumman, vad du har växt' uhm, jag hoppas ju att det inte var något negativt då jag har gått ner en hel del i vikt den senaste tiden, men ah. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga och så, familj ska vara familj, oavsett. Punkt.
 
Blir till att jobba imorn med, även fast jag skulle ha varit ledig, men snäll som man är så löser man problemen när det är kris, :) Jag kan ju bara inte det här med att gå och lägga mig i tid. Hm. så vi får väl se hur pigg och glad jag är imornbitti :)
 
Ska väl ta och läsa lite här och försöka komma i säng inom en snar framtid. :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Not as planned

Det vart inte som jag trodde igår, för precis innan jag skulle göra mig klar för att åka ut till Onslunda så ringer Lillasyster och säger att jag inte behöver sova kvar där för långkörningen som Jocke skulle åka på vart inställd, men hon sa att jag kunde komma över ändå och äta lite mat och umgås istället, så jag gjorde det :)
Det vart godis-mat, och så vart det kortspel :) Vi spelade ett spel som kallas 'Ludvika' älskart! :D
Det gick la sådär för mig med det, haha, det dem säger att har man otur i spel så han man tur i kärlek är bara skitsnack, haha, jag har varken eller ja :P Hur funkar det då? 
Men vi hade kul och skrattade en hel del iaf. Det failar aldrig, det gör vi typ alltid. Jag gosade lite med min gudson to be med, eller ah han ligger ju fortfarande och gottar sig i magen, men han bökade lite så jag kände hur han rörde sig och så, :)
 
Men vi alla tre vart trötta väldigt fort där, så vid 21 tiden så begav jag mig hemmåt, eller ja, jag åkte först förbi pappa, som är själv hemme i helgen, och böt bil. Då han ska fixa med instumentpanelen och spolarmotorn, så nu är jag tillfälligt en vovlo-ägare. :)
Jag hoppas ju bara att det går att fixa instumentpanelen, då den måste bytas ut helt, spolarmotorn är jag inte så nervös över, men man kan ju bara hoppas, men pappa kan ju, så ja det ska nog gå :)
 
Har hunnit prata lite med Marielle här på morgonkvisten, för mig alltså, och idag fick jag mitt kaffe med, det fick jag ju inte igår då kaffet var slut :P
 
Så hade ni en bra dag igår? :)
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Free weekend.

Ja efter att ha jobbar tre kvällar så är jag nu ledig i helgen, eller ah ledig, ikväll ska jag ut till Onslunda för att vara hundvakt tills imorn :)
Och så ska pappa försöka få ordning på min bil med, när det kommer till instrumentpanelen och spolarmotorn.
 
Men jag tänkte väl även sitta lite med min hobby, och försöka få ihop en design, :) Jag saknar det lite, men vad gör man då när ingen vill köpa av mig :P haha!
Men jag brukar ju sitta och fixa lite ändå, just för att jag älskar att göra det.
 
Men nu ska jag ta en sväng ut i kylan på balkongen, och sen ta mig en dusch, för att sedan packa ner lite och bege mig till Onslunda :)
 
Vad hittar ni på idag? :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

I survived, and made it through

Haha, ja vad säger man. :) Jag klarade av denna dag med. Dock lite sen, men jag lär mig än, och jag får in rutinerna snart och kommer förhoppningsvis att klara av det med rätt tider med, men dock så var jag en kvart sen från kontoret för att vi pratade med chefen och så, så det var inte bara mitt fel att jag låg efter tidsmässigt :)
Alla jag har varit hos idag har varit så söta och snälla mot mig, och är nöjda med mina insatser även fast dem kanske inte är så många :D 
 
Kom hem sent, det är ju lite längre resväg så att säga, men jag har varit hemma ett tag nu. Tänkte jag skulle uppdatera fansiten, men då jag har en intervju att översätta så gör jag det imorn då huvudet kanske är med lite mer :)
Nu blir det sängen, och som det känns nu så skulle jag kunna dra på mig onepiece:n och sova med den, värme i denna lya är tydligen för mycker begärt. =/
 
Sov så gott! 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 5 gånger

Day three here I come

Eftersom att det har gått bra de två senaste kvällarna på jobbet så hoppas jag ju innerligt att det går lika bra ikväll. :) Kan ju bara hoppas på att jag får en lika rad jag har haft förr. Så slipper jag hålla på och irra omkring så mycket :)
Sen är jag ledig över helgen, och det kan behövas, det känns som att jag bara har jobbat och sovit dem senaste dagarna. :P
Har inte haft så mycket ork till något annat. Lägenheten ser typ ut som ett kaos, iaf i mina ögon, i andras ögon är den säkerligen hur ren och fin som helst, men inte i mina. Så imorn är det storstädning som gäller.
Startade en maskin med tvätt nu. Och det lär kanske bli en imorn med :)
 
Ska väl försöka klämma i mig något att äta här innan det är dags att bege sig in till jobbet igen.
Inte hungrig dock, men måste väl. :)
 
Hoppas att ni får en fin dag! :D
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Time just flies..

Att jobba idag har gått bra, bättre än vad jag hade trott, och väntat mig. Det är ju dessa nerver som förstör det för mig bara, men ah, jag är nog mer nervös än vad jag egentligen behöver vara.
Jag hade körturen ikväll, och det gick bra, även med ett lokalsinne som en bäver så gick det, allt går med hjälp av en GPS, haha! :D
Och så lite coachning från en kollega ofc :D
 
Dem var nöjda och glada med mina insatser idag med, tror jag :) Och jag är nöjd över att jag klarade dagen och inte lyckades krocka med bilen, eller något annat liknande, haha! :P Bara det att jag var lite sen överallt, typ. Men som tur var så var det en fin i rymden :)
Det värsta är ju att alla kommer att säga 'Vad var det jag sa' imorn när jag kommer in. Jag får väl stå ut med det helt enkelt. :)
 
Går en kväll imorn med, sen så är jag ledig över helgen :) Det kan behövas faktiskt.
Klockan är ap mycket nu. Så jag ska ta och krypa i säng.
God natt och sov gott!
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

My second day alone....

Ja jag är fortfarande nervöööööös! Men det är för att jag ska ha körturen idag och jag har ju ett lokalsinne som en jäkla bäver! Fy satan.
Men det kanske går bra idag med, det visar sig, jag måste ju lära mig någon gång eller hur....
Men dessa nerver, dem sitter på utsidan. -aaaandaaaas-
 
Ah vi får väl se om dem får skicka ut en patrull för att leta efter mig idag. Eller hur det blir. Haha!
Vi hörs sen!
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

I was nearly dead yesterday

Det gick bra på jobbet igår, men jag var nervös och kände mig bortkommen. Men jag klarade av det, jag lyckades hitta och så det var inte så jätte långt mellan mina stopp. 
Jag klarade tider och så, men är långt ifrån säker på det. :)
 
Kallt var det att cykla med, men lite motion skadade inte. Och de jag var hos var nöjda över mina insatser, så jag tror att detta kan gå bra.
Men jag var som sagt halvt död när jag kom hem igår, jag fick för mig någonstans att jag skulle sluta tidigare än vad jag gjorde, men gick till 22 och det tog längre tid än jag tänkt och så vart det annat. Men jag kom ju hem tillslut. :) Orkade bara inte blogga igår eller svara på kommentarer, så gör det nu istället :)
 
Hur var er dag igår? :)
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

My first official day alone

Oh my lord, idag är det min första officiella dag på nya jobbet, alldeles själv, ja jag är NERVÖS! Det är bara förnamnet, sen är det mellannamn och efternamn med. Jag skakar typ.
Alla säger att det kommer att gå bra, att jag kommer in i det, ja visst det tror jag med, men jag kan inte skaka av mig den här känslan jag har i magen just nu. Jag hatar detta.
 
Jag kommer att åka in så jag är där inne mycket tidigare än jag behöver för att försöka få ordning på det mesta. Om det nu hjälper, jag kommer ju att ringa och terra alla jag jobbar med ikväll, stackare.
Aja, det går som det går, kan inte göra annat än att göra mitt bästa eller hur.
 
Aja, ska väl få i mig lite mat här, solen skiner ute, är det något sorts tecken för mig kanske? :P
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Beställningar, inlägget är kommenterat 7 gånger

Design by me - #54 - personal

Min vän Marielle har fått en ny design, :) För att se den live klicka på bilden eller på länken under bilden :D
 
 
 
---> http://mariellesjelin.blogg.se/ <---

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sorry so sorry.

Jag kom på mig själv för en stund sen att jag inte har uppdaterat alls här idag, :O
Jag fick för mig att jag gjorde det imorse, men där hade jag fel, kan ju bero på att jag pratade med Marielle imorse och inte hann mig på bloggen då jag pillade med annat :)
 
Jag har suttit och gjort en design till den damen, och sen har jag uppdaterat min fansite och sen ja inte så mycket mer. What a nolifer huh? :P
 
Har mer eller mindre missbrukat sönder en låt idag, då jag är fullkomligt in love i den, och fick höra/se den live igår via datorn då förstås, och ja jag tror jag dog lite och oj vilken gåshud jag fick när Nathan sjöng sitt solo.
 
 
Nathan's solo börjar ca 2:22 :D

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Made it home safe and sound

Efter att spenderat förmiddagen med mormor och morfar och fått i oss lite lunch med så vart det lite lagom separationsångest, ville inte riktigt åka ifrån mormor jag inte, hade kunnat stanna längre. Får väl se till att det blir längre nästa gång. :)
Jag körde hem, och det gick bättre denna gång, inga köer, haha! Och kopplingen höll sig som den skulle :)
Släppte av Natta i Onslunda sen åkte jag ut till Kölinge för att gosa lite och träffa alla där :) Fick iaf gosa med Isabella en stund innan hon vart hungrig, IGEN, haha! :D Det va mig en unge att äta mycket. men ack så söt är hon, jag skulle kunna äta upp henne :D
 
Hem kom jag med utan problem, har suttit här och uppdaterat min fansite, kollat lite klipp och fixat lite. :)
Men nu tänkte jag ta och läsa lite faktiskt, det jag har missat här på ett par dagar.
 
Och btw, besöksrekord idag, vilket jag inte haft på länge så jag är glaaaad! :D
PUSS på er alla! :D
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Great saturday evening

Gårdagen var hur bra som helst, bara får ta det lugnt och umgås med underbara människor!
Vi spelade lite kort och hade jätte kul igår, mycket skratt vart det, men det är inte ovanligt. :D
Jag och mormor satt och drack lite smultron vin och sprite, gott var det :)
 
Det vart en tidig kväll igår, jag och Natta la oss och kollade klart på LOL då hon somnade ifrån den i fredags. Sen var inte jag vaken så speciellt länge innan jag stängde ner och somnade jag med.
Och så vaknade jag av att en tjock liten tjej vankade runt i rummet och hade sig, men att kaffet var igång gjorde det hela så mycket enklare att kliva upp, sådan lyx har man ju inte hemma, där får man ju slå på sitt eget kaffe. 
 
Vi ska äta lite lunch här innan vi beger oss hem till Uppsala igen :)
 
Vad har ni hittat på i helgen? :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

I had me a great laugh

Mormor kör som en biltjuv, åh herre, hon är ju till och med värre än mig. :P Och det har vi konstaterat idag.
Vi hade dock en trevlig biltur idag, vi åkte runt och kikade i Hässelby, där mormor har haft hus, och där vi en gång i tiden har bott, :) Gamla minnen, dock väldigt gamla, jag var väl runt 5-6 år när vi flyttade därifrån och bosatte oss en bit utanför Uppsala :)
 
Vi var även till gammelmormors grav och tände ljus, vi och resten av Stockholms befolkning kändes det som.
Och ja det var då jag fick mig ett gott skratt, haha!
Och detta är varför:
 
Nu ska jag springa upp och vara social med dem där uppe, :)
PUSS!
 
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

New adventures

Vaknade tidigt imorse av att lillasyster rotade runt här i rummet, och så var jag extremt kissnödig med så det var ju bara att gå upp det, kaffet var ju klart när jag kom upp så jag klagar inte, sen vart det frukost med, hör och häpna jag åt frukost, allt för att göra mormor nöjd haha! :D
 
Sen tog jag en dusch med lite sällskap av Natta i badrummet :) Skönt var det. 
Och så har jag hunnit med ett samtal med Marielle med, :) Och gjort mig iordning.
Hunnit med att äta lunch med. Gott med rökt lax, potatis, kokta morötter och sallad, med hjortron visp. GOTT!
 
Och nu ska vi ta och åka till kyrkogården, och tända lite ljus för gammel mormor.
 
Vad hittar ni på idag? :D
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

We made it through the traffic

Jag verkligen hatar att köra i stockholm, och ännu värre när det är köer och bilar överallt, och ännu värre än det när man lyckas hamna i fel fil och kör fel, och som grädden på bakelsen så trodde jag att min koppling höll på att stryka med också. =/
Så min resa gick ju sådär, det slutade med att jag sa åt Natta att jag måste stanna någonstans för att ta det lugnt och kolla bilen, och för att ringa pappa.
Jag var på bristningsgränsen, men pappa lyckas alltid lugna ner mig. :)
Och som min personliga GPS så visste han vart vi var och visste vart vi skulle åka för att komma på rätt väg igen.
 
Men då fick Natta ta över, och fram kom vi, som tur är. :)
Väl hemma hos mormor så vart det lite kramar och sen fick vi i oss lite mat, och har haft en myskväll bara tagit det lugnt, pratat lite, mormor och jag drack lite vin med. 
Jag masserade även Nattas rygg, då hon har problem med den, stackarn, men vi kom på idag varför det är ju tur att dem har en undersköterska i familjen som kan lite om det där. :)
 
Jag och Natta började kolla på LOL, men sötan har somnat här breve, så då passar jag på att blogga lite, och tänkte kolla klart på filmen och sen sussa lite jag med :D
 
Hoppas att ni har haft en bra dag! :D
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Roadtrip to Estocolmo

Japp idag bär det iväg, jag har packat här och så, det enda jag har kvar att packa är datorn, för den åker jag ingenstans utan, yes I'm a nolifer :D proud too!
Jag ska bege mig in vid 14-tiden och hämta upp lillasyster och sen blir det Stockholm och hem till mormor! :D
En liten minivacation :D
 
Vad ska ni hitta på i helgen? :D
Något spännande? :D
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Lyckan, inlägget är kommenterat 2 gånger

My day was busy but great!

Jag klarade mina timmar på jobbet och trotsade min trötthet, mycket skratt och skog med pensionärerna, :D Underbara! :D Kollegorna med! :D
Efter det bar det iväg till nya jobbet för delegering, och gå igenom telefon och nyckelskåp osv, får se hur bra det går första dagen sen. :O NERVIGT!
 
Åkte förbi systemet med, och köpte mig en liten present med :D
Sen vart det destination Kölinge för gos, dock sov den lilla underbara när jag kom, så fick glatt vänta med mitt gosande, för att får henne i famnen, och bli totaldissad då lampan tydligen var mycket mer intressant än moster, tills skriken kom och hungerna hann ifatt. :P
Sen dög moster, efter böljbyte och så, så somnade hon till och med i famnen på mig, när jag hittat rätt "gung-stil" där jag stod så fint. :)
Underbara lilla unge, även fast hon skriker så är hon adoreable! :D
 
 
Är inte detta det sötaste ni någonsin sett?! :')
Kusinerna 2 be, smider planer, pussas, myser, u name it :) ♥

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Not gettin used to this

Man tycker ju att jag borde bli van med att gå upp tidigt då jag har gjort det hela veckan nu, men nej inte det.
Jag är lika trött ändå, och igår somnade jag till och med ifrån telefonen, och Marielle. Haha :O
Det är ju inget bra tecken direkt, då är jag trött, och inte vaknade jag när hon ringde heller. 
 
Ah iaf, ska iväg snart och göra några timmar på jobbet sen vidare till närsta på delegering som jag inte direkt har förberett mig för, och så ska vi gå igenom lite annat, innan jag börjar jobba själv nästa vecka, pirrigt satan men det ska väl gå, jag kommer in i det efter ett tag. Hoppas jag. :)
 
Sen ska jag nog vidare ut till mamma och pappa, och hälsa på storasyster och systerdöttrarna som är på besök, gosa massor med lilla Isabella :D
 
Så uppdateringen kan ju bli lite sisådär idag, men det är ju så när man har fullt upp :)
Men vi hörs när jag kommer hem igen :D
 
PUSS!