kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

We made it through the traffic

Jag verkligen hatar att köra i stockholm, och ännu värre när det är köer och bilar överallt, och ännu värre än det när man lyckas hamna i fel fil och kör fel, och som grädden på bakelsen så trodde jag att min koppling höll på att stryka med också. =/
Så min resa gick ju sådär, det slutade med att jag sa åt Natta att jag måste stanna någonstans för att ta det lugnt och kolla bilen, och för att ringa pappa.
Jag var på bristningsgränsen, men pappa lyckas alltid lugna ner mig. :)
Och som min personliga GPS så visste han vart vi var och visste vart vi skulle åka för att komma på rätt väg igen.
 
Men då fick Natta ta över, och fram kom vi, som tur är. :)
Väl hemma hos mormor så vart det lite kramar och sen fick vi i oss lite mat, och har haft en myskväll bara tagit det lugnt, pratat lite, mormor och jag drack lite vin med. 
Jag masserade även Nattas rygg, då hon har problem med den, stackarn, men vi kom på idag varför det är ju tur att dem har en undersköterska i familjen som kan lite om det där. :)
 
Jag och Natta började kolla på LOL, men sötan har somnat här breve, så då passar jag på att blogga lite, och tänkte kolla klart på filmen och sen sussa lite jag med :D
 
Hoppas att ni har haft en bra dag! :D
 
PUSS!
 

Comments
Mathilda säger:

Hej! Jag har precis börjat med min novell och bara prologen ligger uppe än så länge, första inlägget dyker upp imorgon. Skulle du kunna kika in och kanske lämna en åsikt om prologen? :) Det skulle verkligen vara jättesnällt, ha en bra dag/kväll!

Skriven: - Hemsida: http://storiesboutjb.blogg.se

Teddy säger:

Köra bil i stockholm går inte att jämföra med någon annan svensk stad. rondellerna är inte det värsta utan alla spiraltunnlar. jag och några kompisar åker semifrekvent till kasinot (från örebro) och det är bara en av oss tre som kan köra i stockholm.

vad står LOL för? antar att det i detta fall inte står för League of legends;)

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/blogg/

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback