} Mikaela Juhlén -

kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 2 gånger

Planer på en ny tat.

Tanken slog mig, vad ska nästa tatuering bli - jag vill ha något som verkligen betyder något, som alla andra tatueringar jag har.
Och många gånger har jag använt mig av orden:
 
No matter how deep you fall, you can always rise again - Be the Phoenix.
 
Så lite in på de banorna är jag kanske på väg, en Phoenix fågel - men vart? 
När målen är nådda kanske på sidan av magen? Skuldran? Ah, massiv beslutsångest.
But that's more or less the plan - då Phoenix fågeln för mig representerar styrka, att resa sig igen. Oavsett hur jobbigt det är, oavsett vad som har hänt.
 
Så denna omritad, i svart - kanske.

kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Hej mitt namn är...

Hej mitt namn är Mikaela, kallas för Mickan, jag har inte bloggat på snart en månad.
Jag känner att detta inte går så bra, kanske skulle ta bort den, jag menar jag har inte tid för den, känns det som, och har ingen inspo what so ever, inte alls alltså, lovar gång på gång att det ska bli bättre men det hålls inte. Kanske ska ta mig en paus, bestämd denna gång. 
Jag vill inte vara den som sitter här och tvingar fram ett lamt inlägg som inte ens är värt att läsa. Känns inte som att det finns så mycket spännande att skriva om längre.
 
Allt har väl inte varit det bästa på senaste, jobbet är väl det som är bra just nu, jag trivs och älskar det. Jag har flyttat hem till min lägenhet igen, även fast jag gillar tystanden och lugnet så saknar jag dem, vande mig liksom med att ha dem runt mig, :)
Men jag kan ju alltid hälsa på dem, och det gör jag mer än gärna. Att få sakna är bra har jag hört, vem kom på den dumma saken, haha. Men man vet ju vad man har, och vad man behöver för att må bra, I guess.
 
Ska börja mitt nyare liv igen, haha har väl kanske eventuellt skaffat mig en PT, detta kan bli spännande, kan bli kul att se hur länge han pallar trycket innan han ger upp, jag kan vara lite jäklig, detta med kosten är kanske inte det bästa, och för att orka träna så lär jag ju kanske äta rätt med? Eller..?
Men han skulle göra något slags schema åt mig, så får se vad han hittar på. - Beach 20--
 
Anyway, ska väl iväg och jobba natt 2/2 här snart, sen ledig en dag och på igen en singelnatt. Gotta love life.