kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

A helluva lot snow In Gimo

Jag hade inte förväntat mig att snön skulle vara borta när jag vaknade idag, men jag kunde ju alltid drömma om det eller hur? :)
Men nehedu, den var kvar och mer var det och inte fan hade det slutat snöa heller, även fast det är smått så är det fan fortfarande något, jag vill inte ha, skicka tillbaka tack! Ge till dem som så gärna vill ha den, jag är generös så dem kan få den jag inte vill ha.
 
Ska bege mig ut snart och borsta av bilen, som är så förbannat jäkla kul, och bege mig till Easthammer och besiktiga fanskapet, eller nej min älskling, och hoppas på att det bara blir en 2a, den vi redan vet om. Jag håller tummar och tår, orkar inte med fler 2or min ekonomi skriker den blir ju kidnappad, haha!
 
Ah iaf, är ledig imorn och på lördag, det ska bli skönt, ska dock hjälpa Hubbels att flytta på lördag, men det har jag lovat sedan länge :) 
Sen blir det jobb efter besiktningen, yippie, jag tänker då inte cykla i snön, då går jag hellre, och då får det ta längre tid, hellre det än att jag druttar omkull och slår halvt ihjäl mig. Vilken syn men nej jag tänker inte bjuda på den.
 
PUSS!
 

Comments
Johanna säger:

När tror du min snö är här? =)

Skriven: - Hemsida: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Marika Saarenpää säger:

Hej! Kikar in och önskar dig en fortsatt bra dag :)

Skriven: - Hemsida: http://katrimarika.blogg.se/

Kashaya säger:

Fint med snön.=)

Skriven: - Hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback