kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Cause Bitch be trippin sometimes

Jag fick en kommentar på inlägget jag la ut sist om Justin och #ShowYourHearts inslaget, för att vara ärlig så gjorde den mig en aning irriterad.
Jag menar självklart har folk, och du som skrev den rätt till en åsikt, det säger jag ingenting om, men har inte du även lärt dig att har du inget snällt att säga så kan du lika bra vara tyst? Du kan hålla det för dig själv.
 
Jag står för det jag gör, och jag står för det jag tycker. Och lägger jag ut något på MIN blogg så är det för att jag vill dela med mig av det, inte för att personer som du ska sitta och klanka ner på det jag lägger ut eller på mig. Personen i fråga var anonym, what else? Stå för vad du tycker istället! ;)
 
Ja la ut det inslaget för att det har ett bra budskap, och visar att det finns personer som är stora som artister även har stora hjärtan, och verkligen bryr sig! Och hjälper till för att dem kan och vill det. Det är fan inte många som gör det.
 
Det jag vill ha sagt är alltså, självklart har du rätt till en åsikt, så det babblet behöver du inte komma med, jag sa inget om det, men har du inget snällt att säga så behöver du faktiskt inte yttra dig om det här i min blogg. För ska jag vara ärlig så kunde jag inte bry mig mindre om vad du tycker, det kanske verkar som det just nu, jag vill egentligen bara ha detta sagt, då jag vet att du har varit in här förr och kommenterat, ip-nummer är en rolig grej. Du kan vara anonym med ip-numret har funnits med i kommentarer förr. ;)
 
Med det sagt.
PUSS!
 

Comments
NN säger:

ett helt inlägg dedikerat till mig. vilken ära :)

Skriven: -

Kashaya säger:

Jorå bara bra med mig, själv då?

Skriven: - Hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com

Johanna säger:

Håller med, har man inget snällt säga kan man var tyst =)

Skriven: - Hemsida: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback