} Mikaela Juhlén -

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Nothing goes my way, ever

Jag får bege mig in till stan imorn och köpa en ny hårddisk, då det inte går att höra något åt den jag har. Yey det var dem pengarna det.
Men då vet jag ju att jag får tillbaka datorn snart iaf, köper jag hårddisken imornbitti och lämnar den till min nisse så får jag nog tillbaka den imorn redan :) kan man ju hoppas iaf.
Sitter och försöker rensa ännu en mapp nu, png mappen är så gott som klar och i den mappen ligger alla mina designer, dubletter är det, om inte mer men den är rensad iaf, nu har jag gett mig på jpg mappen, om 14000 filer var mycket så är 23000 ännu mer, oh gosh!
Hur mycket kan man samla på sig egentligen.
Aja, men det kommer förhoppningsvis att gå fortare att rensa lite när min dator har kommit hem igen, gammeln pallar inte riktigt trycket :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

A rainy day today

Det gör inte mig något egentligen, för då vet jag att min nisse pillar med min dator, och mycket riktigt, han skulle ge sig på att installera Windows nu, och jag hoppas för allt i världen att det går :)
Har varit utan den länge nog nu, och jag behöver den!
Förutom att hålla tummarna och hoppas för det så dricker jag kaffe, har träningsvärk ifrån gårdagens träning, konstigt vore det ju annars måste jag säga, haha.
Får se vad jag hittar på mer idag, tänkte försöka gå igenom backupen lite mer men då datorn jag har nu säger ifrån så vet jag inte :) kanske ska börja kolla på One Tree Hill igen, för typ 5e gången, ledsnar aldrig dock :) har inte så mycket annat att göra :)

Vad gör ni? :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

I'm gettin there, not fast though!

Det händer ju lite saker iaf, haha, åh herre, detta kommer ju att ta år, och detta är bara en av alla 500 mappar jag har att pyssla med.
Jo visst ska jag bara gå igenom de mappar jag vet jag har saker i som jag måste/vill/behöver ha kvar, men ändååååå. Skjut mig. Haha.

Jag ska köra lite till när dessa minuter är slut, enligt datorn 5 minuter i verkligheten typ 15, sen ska jag köra lite hårdträning då min förkylning äntligen är gone lost disappeared! :D


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

I'm liking the new changes

Detta är en ny grej jag gillar med alla förändringar :)
Även om bloggägaren vill granska sina kommentarer innan dem godkänns så kommer detta upp, :)
Efter allt nytt så kom det inte upp något innan när man hade kommenterat på en blogg som vill godkänna innan.
Så detta gillar vi! :D
Tummen upp! :D
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Morning coffee, the best

Jag va trött igår kväll med, det är konstig hur jag har blivit nu när jag inte har en dator, lägger mig tidigt och går upp tidigt, jag har inget som distraherar mig just nu. :)
Men jag hoppas ju att min älskade kommer hem snart så jag kan börja min väg tillbaka :)
Ska försöka gå igenom lite mer idag när jag vevat igång gammeln, och även svara på kommentarer :)
Annars så är jag ledig idag, vad jag vet nu, och har startat en maskin med tvätt, och lyssnar på när dem renoverar en lägenhet snett ovanför mig, vacker musik, eller inte så ska visa dem vad riktig musik är snart tänkte jag :) haha

Och ikväll får jag eventuellt kaffebesök :) inte varje dag.

Hur mår ni idag?


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

I'm so, so bored

Har ännu en gång lämnat ifrån mig datorn, det känns förjävligt måste jag säga. Jag har nog inte varit så uttråkad som jag är just nu, någongång. Haha. Ja jag tycker synd om mig själv. Lite :p
Vi får hoppas att detta går fort så att jag snart får tillbaka den igen och att den är frisk och kry då, :) så jag kan börja gå igenom allt på riktigt, för med datorn jag har på låns går det inte, har kikat lite men datorn blir överarbetad och blir väldigt varmt och med det seg, så jag får vänta :) var tvungen att stänga av den när jag hade suttit ett tag, så svarar på kommentarer gör jag imorn. Sorry, jag suger verkligen på att svara på kommentarer nu, men hade inte gjort det om jag hade haft min älskling hemma. Men jag är snart tillbaka i vardagen igen, jag lovar. Och då ska jag sluta vara så förbannat tråkig, :)
Don't hate me :)

Jag har en fruktansvärd huvudvärk nu, och är övermätt, så jag ska ta och krypa ner i sängen och kika på en film till och sen får jag stänga mina gröna, tro det eller ej. :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

It didn't go my way

Det gick inte att installera om datorn igår, den sa att något va fel, :/ så jag ska lämna den till min nisse idag och se om han kan göra något, annars så får jag beställa en ny hårddisk, och det är ju billigt, :/
Ska iaf försöka gå igenom lite filer idag efter jobbet och se vad jag ska spara.
Lite har jag ju kvar på min andra externa. :)
Men det börjar komma på plats nu, men kan inte börja med designer riktigt än. Även fast jag skulle vilja det direkt just nu. :)
Ska ta och jobba lite mer här, eller fortsätta :) nu har jag fått min kaffe och min cigg :)

Hoppas att ni får en bra dag :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Not quite there yet

Jag har hämtat datorn på Alina, jag var även och handlade mat, men som vanligt så glömde jag något, det är så när jag handlar själv :p
När jag kom hem och hade packat upp allt så började jag kika igenom lite av backupen, men wow, okej att jag är otroligt glad över att dem lyckades rädda allt men jag är inte så jätte sugen på att gå igenom alla 500 mappar med bilder och så vidare, :/ det lär ju ta ett bra tag tyvärr, men en sak i taget.
Jag har inte heller fått datorn installerad än, men ska iväg och få den installerad nu :) lite senare än tänkt men det gör inte mig något alls :) håll tummarna att det går att installera om den nu då, eftersom att allt annat har gått emot mig så skulle detta inte förvåna mig alls, :) äsch be positive :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

No matter what I'll climb up again

I was always afraid that I'd fall, but if I do I'll just climb right back up again, cause I'm stronger than that, Stay Strong!

Idag får jag äntligen hämta min dator :) yey! Ska få ordning på allt och komma tillbaka till min vanliga rutin. Har fått tag på en äkta version av Windows 7 med, som en vän ska hjälpa mig att installera ikväll :)
Jag funderade på om jag skulle ta och handla lite mat när jag ändå ska in till stan, så jag har det avklarat så jag kan se över min ekonomi sen och kanske köpa TVn iaf :) då jag är i desperat behov av den. Men det är ju så rackarns tråkigt att åka själv bara. :p men vad gör man inte.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Yippie yey, happy girl

Har städat idag, då jag absolut inte kände för att göra det igår, men nu är det gjort :)
Och mitt i städningen så fick jag ett samtal från grabbarna på Alina, underbara änglar, dem har lyckats rädda det mesta, hur jävla lycklig som helst nu måste jag säga :)
Ska åka in och hämta min älskling imorn, sen har den ett stopp till innan jag kan börja återgå till mitt liv :)

Har tittat på en film här på eftermiddagen, Friends with kids, den var faktiskt väldigt bra, men jag förstod ju att den skulle sluta som den gjorde :) men den var ju bra :)

Jag har även kikat på en ny tv idag, jag har varit fast i mitt tjock-tv träsk länge nu och inte skäms jag heller, men den börjar ge upp, så då är det väl dags att byta ut den :) hittade en 40" för ett ok pris, så ska se hur det ser ut med pengar nu efter räkningar, datorn och inhandling av mat är gjort, kanske blir det avbetalning på två månader, får se :) det är på tiden jag går in i platt-tv världen jag med :)

Jag lovar när datorn är hemma, och allt är fixat på den så kommer min uppdatering att bli bättre jag kommer även att försöka återfå den statistik jag hade innan :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Goodmorning peeps

Jobb idag med, inget mig emot, jobbar ändå bara till kl.13 så det blir en kort och härlig dag, det gör ju absolut inget att det regnar idag när man jobbar, men fasen så kallt det va imorse, jag kan ju ha varit lite extra frysen för att jag va trött med.
Vi får väl se om grabbarna på Alina ringer eller så idag, så jag kan hämta min dator. :) jag hoppas ju på det iaf :)
Annars då, hur är det med er?


kategoriserad i » Inre tankar, inlägget är kommenterat 1 gånger

So cold

Oh, you can hear me cry
See my dreams all die
From where you're standing
On your own.
It's so quiet here
And I feel so cold
This house no longer
Feels like home.
 
Oh, when you told me you'd leave
I felt like I couldn't breath
My aching body fell to the floor
Then I called you at home
You said that you weren't alone
I should've known better
Now it hurts much more.

You caused my heart to bleed and
You still owe me a reason
I can't figure out why...
Why I'm alone and freezing
While you're in the bed that she's in

I'm just left alone to cry......
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Too much to do, too little time

Jag hade en helt okej dag igår :) körde in Thomp och Carro till stan, teknikerna från Alina ringde och uppdaterade mig lite, med en vanlig backup lyckades dem rädda 21G men då jag inte vet hur mycket det är av allt jag hade på datorn, så sa jag åt dem att göra en backup recovery med, och hoppas att dem kan rädda mer :) håller allt jag har.
Så som det verkar nu så får jag tillbaka datorn från Alina antingen imorn eller på tisdag, och då ska jag bara installera om Windows på den, sen har jag ju en del att gå igenom, och en del program att ladda ner, sen är jag tillbaka på banan igen :) som jag har saknat mina designer :) u don't even know!

Jag tvättade och städade även bilen, och sen spenderade jag kvällen ute i onslunda, med lite mat, godis, chips och så, jag och Jocke spelade lite guitar hero, eller ah lite och lite, jag hade kramp i fingrarna när vi va klara :p

Träffade Äänders i stan en sväng, sen hämtade jag Thomp och Carro, och åkte hemåt :)
En helt okej dag :) och nu ska jag ta och städa lite här tänkte jag, får passa på nu när det är regnväder ute :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Happy 25th birthday my angel

This day keeps comin every year, even tho you're not with us anymore. It's sad, I miss u so much! If I just could hear your voice again, just for a minute, I'd be ok, I just need to hear u say that everything will be ok, I need u to calm me down like u used to do, I need u my friend. But you're not here, and I can't call u, I can't hear your voice, you're gone. 6 years pass by too fast, and 6 years doesn't take away the pain, nor the tears that refuse to stop being born in my eyes and slowly make their way down my cheeks.
Dammit, I miss u so much!

Today we were supposed to celebrate your 25th birthday, but there's no celebrating without u. We miss u Marcus, we miss your craziness, u didn't even try to fit in when u knew u were born to stand out :) I loved that about u :)

It doesn't even matter how many years that pass by, I'll miss u every year, every month and every day!

Take care of the angels, and I'll see u one day, okay? Rest in peace! ♥



kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

I'm on my way

Jag orkade inte blogga igårkväll heller, haha, jag var helt slut efter jobbet, och åkte ut till onslunda, vart bjuden på mat och spenderade lite tid med lillasyster och svågern, film tittade vi på med. :) när jag väl åkte hem var jag så trött att jag inte orkade göra annat än att lägga mig i sängen och läsa lite och sen somna som om jag inte hade sovit på flera dagar :)
Och nu är jag duschad, sminkad, håret ät fixar, och jag har klätt på mig, ska ta och tanka lite och sen bege mig till kölinge för att agera chaufför :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

On break

Hann inte blogga imorse, haha jag och tidiga mornar går inte ihop, :p har jobbat hela förmiddagen, och nu är jag på rast till kl.16 och befinner mig ute i kölinge på en kaffe och lite bus med Lisen, kastade lite boll, och kaffe. Maya kom hem med bussen precis med, stora tjejen som åker buss och grejer. :)
Går i ettan och är väldigt vuxen av sig :)

Man blir lite stolt av sig, faktiskt. :)
Snart är det dags att bege sig tillbaka till joooobbet, boring men jag måste :)
Hoppas att ni har det bra?


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Tired, wet and cold

Trött efter dagen, kan ju bero på att jag fortfarande har lite baskilusker i kroppen och jobbar rumpan av mig :) haha.
Blöt och kall för att det regnar ute, ni vet det vanliga, ;)
Datorn är nu inlämnad på AS och nu är det bara nästa väntan, förra gången fick jag hämta den dagen efter, men mig gör det inget om det tar 3 dagar så länge dem kan rädda allt. :) men förra gången så flörtade teknikern med mig, så det kanske beror på det, att jag fick den tidigare då :p men som sagt så är jag bara glad och nöjd om jag får tillbaka allt och kan återgå till mitt liv, :)
Nu mina vänner ska jag krypa ner i sängen och läsa för att sedan sova några timmar, imorn blir det en heldag på jobbet, vilket betyder jobb 7-20 :)
Sov så gott, love ya! ♥


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 5 gånger

Keeping myself together

Har packat ihop datorn igen nu, det känns i hjärtat att den ska iväg igen, men denna gång får jag ju iaf ett konkret svar om den, och förhoppningsvis så kan jag rädda allt! Ska åka iväg och hämta upp pappa snart, han ska följa med då han ändå skulle in och handla något, för jag behöver ändå köpa en ny extern för min har inte tillräckligt med plats kvar, för mycket filmer, och jag vill gärna inte kassera dem, då har jag inget kvar sen. :p så kosta vad det kosta vill, jag får ju iaf en någorlunda ordentlig lön denna månad, och det är bara ett lån av pappa nu, och det är så värt det, om det nu funkar. Ni är söta som håller tummarna för min skull :) ♥



kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

U gotta keep yourself together

Denna låt beskriver mig lite nu, men den är även en stor del av fanficen jag är besatt av, DANGER :)
Men den säger det mesta,
"It's hard to see it from the top now,
When you wanna fall back down
You gotta keep climbing
'Cause your time is rising.
 
You feel it comin now
You feel it fallin down
You gotta keep yourself together
You feel it comin now
You feel it fallin down."
 
Har varit och hämtat min datorn nu, hos min privattekniker, efter att ha pratat med Alina systems idag så ska jag lämna in den imorn hade jag tänkt. Han försökte, men det gick inte, så jag hoppas att grabbarna på AS klarar det, då kommer dem, vare sig dem vill eller inte, vara mina änglar, sådeså! :)
Men jag tar inte ut något i förväg, tur är inte något som finns i mitt ordförråd, men jag hoppas, HOPPAS.
Och jag håller allt jag har nu. Och min underbara pappa ska hjälpa mig med det, tills jag får lön, då det antingen kommer att gå på 650 eller 1495, dyrt, men lätt värt det om det funkar!
 
I just gotta keep myself together ya now :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 5 gånger

Feel a bit better today

Ja lite bättre mår jag idag, inte lika ont i bröstet, somnade innan 12 inatt, så har fått sova lite mer iaf :) va inte tok täppt när jag vaknade och hostan har blivit bättre. Känns som att det är på rätt väg :)
Sitter och dricker lite kaffe nu, och ska ta och bege mig till jobbet snart, och imorn har jag sovmorgon, eller ah jag hoppas det iaf :)
Ska ringa till Alina systems på rasten idag, och kolla läget med dem, :) sen lär jag ringa min far och fråga om han kan hjälpa mig att betala för kalaset :)

Hoppas att nu får en bra dag mina vänner! :) ♥



kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

I can't seem to find the strenght

Har varit jätte låg hela dagen idag, legat på soffan och läst sen jag kom hem från jobbet, har inte haft ork till så mycket mer faktiskt. Så är det när jag är sjuk, mår som en överkörd grävling, det känns som att det står en lastbil parkerad på mitt bröst och ont i ryggen har jag, då jag kämpar lite för att kunna andas normalt nu, lite ansträngt, och hostan gör ju inte saken bättre. :/ men får väl hoppas på att det går över snart.

Imorn ska jag iaf ringa till Alina systems i stan och prata om min dator, då jag fick lite nyheter om den idag, så ska se om grabbarna inne i stan kan rädda min kärlek, eller iaf sakerna på den. Återstår att se. Men håll tunnar och tår, för min skull :)
Nu ska jag sooooova, gnatt! :) ♥


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

At workedy work

Idag försov jag mig inte iaf, men borde kanske ha stannat hemma känner jag lite, har ont i ryggen och i bröstet efter hostan, och det är mycket pga mina förbaskade lungor, då jag får det lite svårt när jag är sjuk. Värre än vanligt, ringde och pratade med husläkarmottagningen igår, och ja det är ju tur att dem vet hur jag mår, och inte kan skriva ut nya recept på ett läkemedel jag har haft länge, det skulle inte behövas sa dem, Ah men som sagt det är ju tur att dem vet hur jag mår och vad som hjälper mig och inte, jävla nötter, enligt dem skulle jag inte ens behöva bricanylen, då flippade jag, hade jag inte haft den så skulle det bli några turer in till sjukhuset när jag får svårt att andas, vissa så kallade läkare är ju roliga, speciellt när dem vet vad som är bäst för mig när jag har haft dessa mediciner i 10 år! Jag blir så matt!


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sick and tired, literally

Dagen har gått bra trots min försovning imorse :) har känt mig lite trött och hängig idag, men det har gått bra :) har avstått från att sova på dagen idag även fast jag mer än gärna hade bäddat ner mig för länge sen :) men det blir jobb imorn med, och även på onsdag. Sen väntar jag på ett samtal ifrån ett ställe inne i stan som min chef har ordnat :) så vi får väl hoppas på lite tur, jag behöver det. I need to catch a break ya know. Det mesta har gått åt fel håll, men jag har alltid kämpat för att nå dit jag vill, och har inte haft någon tanke på att ge upp heller, men jag är mänsklig jag med, och we all fall down sometimes :)
Sov så gott sötisar, jag svarar på kommentarer imorn. Orkar inte idag. Gnatt!


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Unwanted oversleeping

Som jag trodde så kunde jag inte sova så bra inatt vilket resulterade i att jag försov mig, stängt av alarmet i sömnen. Bra jobbat Mickan! Aja men det gick ju bra iaf, håller bara på att dö lite nu, jävla förkylning jag har lyckats dragit på mig, tio gånger värre för mig nu, vad är luft. Men denna dag ska jag väl klara av hoppas jag, är ju ledig imorn, så får kurera mig då. Det är ju tur att man har så bra arbetskamrater, dem skrattade bara åt mig när jag kom, en timme senare :p aja shit happens :) hoppas att ni har det bra iaf :)


kategoriserad i » Inre tankar, inlägget är kommenterat 2 gånger

Nobody's perfect

 

 

 

Alina; har svarat på din kommentar som förra gången :) så kolla det inlägget :D


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

I feel low, like a cold is coming

Usch ja, känner mig jätte låg nu, snorig, mer än vanligt, öm i halsen, hostig, allmänt svullen bara, men jag har inte tid eller råd att bli sjuk nu, det har man iofs aldrig men nej inte under denna årstid då allt blir så mycket värre för mig då. Fan också! Jag hoppas att detta går över fort som fasen, måste ju jobba. Aja, får ta mig ner till Ica sen och köpa lite nässpray och lät ringa min läkare imorn och förnya lite recept. Kul detta, det blir ju 10 gånger värre för mig med mina allergier när jag är sjuk, :/ bajs också!


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Give me everything tonight

Spenderade eftermiddagen och kvällen ute i Kölinge, med mamma, pappa, lillasyster, svågern och dogsen, vart bjuden på mat, :) Och massa skratt vart det!
Det första jag gjorde efter att ha sagt hej till Natta var att krama om magen och säga hej till mosters pojke, :) Natta sa bara att jag är störd, men vadå jag måste ju hälsa på honom också :)
 
Och appropå det, hon vill att jag ska bli gudmor :D Awe :') Det blir jag så gärna, mer än gärna faktiskt, så lyckan är total just nu :D Nu längtar jag bara tills han kommer ut, men han får ligga inne och gro lite till va, :)
Men moster flicka kommer om mindre än en månad :D Så lääääängtar tills dess med! :D
 
Another obsession :D
 
 
 
Alina; Jag har svarat på din kommentar, som svar så kolla det inlägget :)

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Disgusting!

I mean really? Roligt folk det finns.

 


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Idk what happened there

Dagen igår kunde väl inte ha blivit tråkigare, jo visst vart jag på lite bättre humör när jag pratade med Marielle i telefon, men sen då. Fixade med städningen och tvätten, duschen efteråt var väldigt behaglig :) lagade mat, matkoma som fan, kommer väl inte behöva äta på någon vecka nu ;) läste förvisso DANGER igårkväll och kikade på film, men ah börjar kunna dem rutinerna nu, dags för min älskade dator att komma hem nu tycker jag! Får se vad jag hittar på idag då, kanske ska ringa min babysis och kolla hur det är med henne och mosters pojke :) lär ju inte sitta hemma hela dagen iaf :) vad hittar ni på? :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Danger - Trailer

U know, jag läser ju en fanfic på engelska nu, som är förbannat jävla bra skriven, av en 16 årig tjej!
Jag är helt förälskad i den, och det finns många sånna här klipp om den men denna visade Marielle mig igår, och jag tror jag dör lite. Så förbannat bra gjord! :D
 
 
Karaktärerna i denna fanfic heter Justin och Kelsey, därav Jelsey :)

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Cleaning day ovah here

Ah well instagram is being a bitch right now. Fungera! Jävla sugig uppdatering I must say! Aja, jag ska ta och städa lite här hemma idag, riva sängkläder och så med, yey! :) det är ju tur att jag har musik som kan underhålla mig under tiden, så man kan dansa omkring och sjunga while I clean. Yep, jag kan ju göra så vetni :) vad hittar ni på idag? Fredag och allt. :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

I've been told..

.. I smile with my eyes when I smile :) u agree?


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Off to workero

Då var det dags för jobb igen, jag hade ju gärna jobbat mer än jag gör nu, men man tar väl vad man får just nu. Det är bara lite långtråkigt, sitta hemma och inte göra något, det kliar i fingrarna och jag är på god väg att klättra på väggarna, och ni vet ju en av anledningarna. Men jag får det att funka ändå :) ska ta och bege mig snart, måste köpa cigg först med. Men jag återkommer efter kl.21 någon gång då jag slutar då :) hoppas att ni har fint väder ni med, och får en fin dag! :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Just sayin bro

Remember, this is my space.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Hello mr.Sun

Tänk att solen alltid är framme när man är hemma, eller ja inte alltid, men att ha 40 grader på balkongen är inte alltid lika underbart faktiskt. :p det är nu man skulle ha en pool här ute eller något, grannarna skulle väl må då om man låg där och plaskade, haha, vilken syn ;) mina inlägg är kanske inte den roligaste just nu, men har inte så mycket vettigt att säga, känns som att jag håller på att bli galen här, om jag inte redan är det. Men det blir väl bättre, får man ju alltid hoppas iaf :) hur har ni det?


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

I was bored k?!

Jag har haft så tråkigt idag, ni anar inte! Att inte ha något vettigt alls att göra, haha jag kommer ju att bli galen här hemma snart. For real! Har tittar på film, suttit på twitter, läst, och tittat på film igen, och ska väl läsa igen ;) My day. Yep, hur kul som helst. Och ja jag var tvungen att ta denna bild på mig själv, bara för art jag hade tråkigt. ;)


kategoriserad i » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

New obsession


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sun through the clouds

Jag somnade alldeles för sent imorse, fan också! Jag som skulle vänja bort nattbeteendet. Oopsie. Men men, jag är ändå ledig idag så det gör ju kanske inget, men ändå. Undrar ja va man ska hitta på idag, jag hade ju hoppats att jag skulle få tillbaka min dator snart, men inte än, jag vill inget hellre nu. Men jag vill ju inte stressa honom heller, han har ju annat att göra med. Jag hoppas ju bara att det går som jag vill nu, jag hoppas fortfarande. Ah nej sluta älta nu. Undrar ja vad man ska hitta på idag :) vad hittar ni på? :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

I wanna marry them

Hubbels har precis åkt hem, vi är rätt bra på det här med att vara vakna allt för länge :) men what to do huh? :) vi tittade ju på nästan alla Twilight filmerna häromdagen, och idag vart det Breaking Dawn part 1 :) det är typ tredje gången jag ser den, men den är lika bra varje gång, om inte bättre :) men nu längtar vi till part 2 :) vill ha den helst nu! Jag har ju en liten crush på Kellan Lutz, som spelar Enmet Cullen :) oh my! Kan jag snälla få gifta mig med honom? :) men jag hade ju inte alls sagt nej till Taylor Lautner, Jacob Black, heller. Jag kan ta båda om jag ska vara ärlig ;) haha. Nej nu får jag sluta drömma och göra mig iordning för sängen :) haha! Gnatt luvies!


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

U know when..

Det gick kanon bra ikväll, jag är inte lika slutkörd idag haha. Man vet när man jobbar med insatt folk, eller ja man märker det, no offense :) men jag är ändå inte van med att jobba dagtid, eller kväll :) har tagit mig en skön avslappnande dusch nu och tänkte väl få i mig dagens första måltid med, och kika på film förstås, got nothing else to do tbh. :) får se om Hubbels skulle komma förbi sen med och kika på Breaking Dawn part 1. Lät så iaf. Ska ta och veva igång gammeldatorn och svara på kommentarer med, jag har blivit sämst på det nu, sorry guys! :)

 


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Oh I'm so tired

Jag är absolut inte van med detta, min hjärna och kropp är fortfarande inställd på att jobba natt, så detta är ju helt fel mot vad jag är van med. :p men jag vänjer mig väl snart får man ju hoppas. Dricker kaffe nu och försöker vakna till lite, ska ta och göra mig iordning snart med, då det är dags att bege sig till jobbet om en timme typ. Men jag hade mer än gärna legat kvar i sängen och sovit massor nu, känns så iaf. Det hjälpte ju inte heller att jag låg och läste till sent inatt, och sen vart väckt igen vid 5 tiden. Men men, :( lite mer kaffe på det här så ska det nog gå. :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Totally exhausted!

Jag är inte heller van med att jobba kväll när jag har gått natt hela sommaren. Så nu är jag slut som människa, haha, skulle helst bara vilja lägga mig på soffan och självdö, men måste fixa något att äta. Om jag orkar resa mig ifrån denna otroligt sköna fotölj. :) hade tänkt läsa lite med faktiskt, så det blir väl ett kanon avslut på denna dag :) nya tag imorn.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Goodmorning!

Åh jag är inte van alls att vara uppe såhär tidigt, ugh! Men vad gör man inte då, bättre att gå upp nu än halv sex imorse. Men trött är jag, men jag får pinas ett tag här. Ska ju som sagt jobba ikväll. Det ska väl inte vara några problem, jag kan ju det här. Och så blir det en kvällstur imorn med. Det är bra att jobba lite så man får in pengar så att man kanske kan börja leva som en normal människa igen. Men ska ju sätta mig och skriva ett bytt cv och sådär, med hjälp av min kära vän Caroline, så får man ju hoppas på lycka :) vad hittar ni på idag då? Visst är det söndag? :p haha.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Evening on the couch

Sitter här som ett stök, kollar på film och bara är. Har läst lite med, och ska väl fortsätta göra det snart. :) fick ett glatt samtal för ett tag sen, jag slipper gå upp tidigt imorn, en kollega ville byta med mig så jag jobbar kväll istället :) yey! Då slipper jag oroa mig för somna tidigt ikväll :) har annat att oroa mig för. Nej ta och läsa lite och sen kika på ännu en film :) hoppas att ni har en fin kväll :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

As usual ya know

Jag sov alldeles för jävla länge idag, hade ställt klockan men lyckades inte pallra mig ur sängen då, och osmart som jag är så lyckades jag ju stänga av alarmet med ;) så detta kan ju bli spännande då jag ska jobba en dagtur imorn, yey! Men jag är bajstrött än så får väl ta en dag i soffan och glo på film och läsa en del så att jag fortsätter vara trött så jag kommer i säng i bra tid ikväll :) jag lämnar alltså inte lägenheten om jag inte absolut måste, och det måstet skulle vara om jag får hämta min dator och allt är okej med den :) jag hoppas fortfarande! Kaffe och lägga sig som ett stök i soffan, japp det ska jag göra :) vad ska ni göra idag? :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

@ home again

Hemma och ligger i sängen efter nattens jobb :) har gått fint att jobba med min Hubbels :) så nu hade jag ju planerat att sova lite, men fastnade vid TVn, som för övrigt alltid står på när jag lägger mig, oavsett om jag gör det vid normal tid eller efter nattjobb :) den är liksom mitt sällskap eller vad man ska säga, iaf tillbaka till poängen, Gilmore Girls går just nu och det är det jag har fastnat till :) men bör ju kanske ta och sova en skvätt. Så gonatt sötisar! :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Ready for another worknight

I can so fool u with a smile. :)
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

I'm boring as fuck

Men jag sa innan att detta med att blogga från iPhonen inte riktigt var min grej, men jag försöker, och det som stör mig mest är att jag inte kan svara på kommentarer från appen, så det måste jag göra via en dator, ska göra det idag. Har inte hört något mer om min dator just nu, men jag hoppas fortfarande, och håller tummarna allt jag kan. Det tar död på mig att jag inte kan designa nu, jag älskar att göra det, jag vill inget hellre, men kan inte. :/ ni anar inte hur jobbigt det är, visst jag ältar, och gnäller men just nu så har jag rätt att göra det, har varit utan dator i snart en vecka. Men ah hoppas ju på det absolut bästa. Iaf, ska jobba inatt, med min underbara Hubbels :) så jag ska hoppa in i duschen nu här och göra mig iordning. :) ute är det fint väder, som alltid när jag ska jobba :p


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

An all nighter

Jag och Hubbels stannade uppe till kl.8 imorse, och såg Twilight filmerna, eller ja iaf tre utav de fyra jag har :) så jag var lagom trött imorse. Men har sovit i några timmar nu, och fått nyheter om min dator, den gick inte att rädda, utan han ska försöka göra en backup på den och sen installera in den. Jag förstod ju att det skulle bli såhär, det var det jag var rädd för, men jag hoppas ju att det går att göra en backup, det ska gå det vet jag, annars finns alltid recovery backup, men det lär jag nog kanske lämna in någon annanstans för att göra. Jag håller allt jag har än, och hoppas på att jag får hem min älskling snart, och inte behöva bryta ihop pga allt jag kanske har gått förlorat på den. Åh hemska tanke. Nej jag ska försöka att inte tänka så mycket på det, det blir knappast bättre pga det.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Twilight marathon

Sitter just nu i soffan och umgås med min Hubbels, och har precis börjat titta på Twilight, känner doften av maraton, då min Hubbels faktiskt ärligt inte har sett någon av filmerna än. :) vilket jag inte kan förstå, haha :) så vi får väl se vilket team hon är när vi har sett klart denna :) hon är redan helt inne i den och höll på att på ett nervöst sammanbrott när filmen laddade över på del två, då bilden stannade, haha :) ska fortsätta kika på den nu, nattmänniska som man är :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Cleaning time

Vaknat ut min dvala, hunnit med att dricka två koppar kaffe, planerat in lite mer jobb och så med. Solen skiner ute, men jag måste städa, känns ju sådär om jag ska vara ärlig. Men jag måste ju. :) så musiken är på och jag ska spatsera ut i köket och börja :) yey!


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

All ready for some beauty sleep

Trött, seg, stel, öm, ja jag känner det mesta just nu. Men nu är tredje och sista natten för denna gång avklarad. :) ska bli skönt att vara ledig två dagar nu innan man går på igen. Och jag hoppas ju innerligt att min dator mår bättre snart och snart är hemma igen. Hoppas hoppas hoppas hoppas! Jag blir ju ett nervvrak av denna väntan, mår ju nästan psykiskt dåligt, det är sjukt! :/ nej men försöka sova lite nu då kanske :) gnite cuties, see ya later :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 6 gånger

3rd night, here I come

Känner mig lagom seg idag med, även fast jag har sovit mycket. Vaknade förvisso redan vid 11.30, nightmare from hell! Fy fan säger jag bara, kunde knappt blunda för jag såg den hemska bilden hela tiden. Haha! Iaf, har duschat och gjort mig klar, så ska snart ta och bege mig iväg och köpa cigg och sen åka till jobbet :) har fortfarande inte hört något om min dator, jag vet inte hur lång tid detta tar, men jag har fortfarande den där känslan i magen om att det inte kommer att sluta bra, så tills jag är bevisad motsatsen så kommer jag att tro på den teorin :/ men håll tummarna för min skull, :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Home, in bed, sleep

Hemma igen, eller ja jag har legat här i sängen ett tag och kollat igenom det mesta så att jag är uppdaterad ;) haha. Sociala nätverk ya know. Natten gick bra iaf, lite trött bara, men har hållit mig sysselsatt och underhållen med att läsa Danger's back, fortsättningen på DANGER som jag läste ut igår :) på uppföljaren finns det för tillfället bara 6 kapitel upplagda, så man får med tålamod, vad det nu är, vänta på att hon lägger upp nästa kapitel :) I'm so obsessed, it isn't even healthy. ;) nä om man skulle ta och vända om, dvs lägga sig på mage, och dra täcket över skallen och lyssna på regnet och sova en skvätt kanske :) G'natt!


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 5 gånger

Tryin to make this work

Även fast jag egentligen hatar att blogga via iPhonen så gör jag det, inte så mycket till val faktiskt, vill ju inte att ni ska tycka att jag är tråkig, vilket jag iofs tycker ändå då detta suger något förjävlig! Men jag försöker att göra det bästa utav situationen och bara hoppas att allt slutar bra. Varje gång jag vaknar bävar jag för att ha fått ett sms som säger att det är kört, jag vill inte. :/ and it kills me inside, att jag inte hann föra över allt i fredags. Detta kommer antagligen att äta upp mig innifrån, tills jag får ett besked. Men men jag ska väl sluta att älta det, då det uppenbarligen inte gör saken bättre. Tänk positivt och fokusera på något annat :) ska ladda för att gör natt två av tre :) hoppas att ni har det bra iaf :)


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Home again, empty, alone

Natten har gått bra, bara lite trött nu. :) borde sova men here I am awake :) ska sova snart, ska bara först. U know Alfons ;) ligger och tittar på en rätt så förbannat irriterande reklam om en ful så kallad Aire bra. :s men jag orkar verkligen inte kliva upp och varken byta kanal eller stänga av TVn, Yep nu är jag lat. Svamlar gör jag med ;) iaf jag spenderade lite tid med att printa ut DANGER :) typ 508 sidor men såååå värt det, då kan jag läsa den när jag vill, utan att oroa mig för att den sidan försvinner :) har precis börjat läsa uppföljaren DANGER'S BACK :) så jävla bra! Nepp nu ska jag dra täcket över huvudet och soooooova! G'natt! :D


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

How am I gonna do this

Andra dagen utan min dator, känns förjävlig för att vara fullt allvarlig. Ni anar inte. Jag håller allt jag har varje minut nu, och hoppas verkligen på det bästa, jag har inte råd att köpa en ny dator just nu, men vad har jag för val om den inte vill längre? En backup på 700 kr är lätt värt det, så länge jag får allt som är på den, det är väl det som smärtar mest just nu, allt jag har på den, och bara tanken på att jag skulle ha fört över allt igår, varför i hela helvetet kunde jag inte göra det i fredags?! Jävla less jag är på mig själv nu. :/ iaf jag kommer att försöka mobilblogga iaf, men vet inte om det blir samma uppdatering då jag hatar det :p ska jobba tre nätter nu, så det tar ju lite tankar ifrån det hela, jag hoppas att ni står ut med detta, för jag vet inte om jag gör det.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Not happy, FML

Det finns en anledning till varför jag inte bloggade imorse när jag kom hem från jobbet. Jag möttes av något som vände min tillvaro upp och ner! Min dator hade sagt upp sig, utan att jag vet anledningen. Jag ville bokstavligen hoppa ut genom fönstret! Det är ju tur att min vän Marielle ringde och styrde upp mina tankar, fy fan så less jag var, och det första hon sa var 'andas!' jag skrattade till och med efter ett tag, men jag ville vara gråta som om någon hade dött, men ni anar inte hur mycket den datorn betyder för mig. :( iaf det kan bli lite dåligt med att svara på kommentarer nu då den har sagt upp sig, men jag hoppas på det bästa nu, håller allt jag har.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Workedy work

Har börjat på den nya beställningen, men sitter lite fast, tur det när man ska till jobbet snart :)
Får fortsätta på den senare helt enkelt :)
 
Sitter och pratar med Marielle i telefjuuuun as usual, lite skönsång har väl ingen dött av, stackarn får stå ut med min härliga sångröst ;) Men hade hon inte velat lyssna så hade hon nog lagt på, dessutom så är vi en förjävla bra duo ;)
 
Nej ta och åka till jobbet nu då :) See ya tomorrow luvies!
 
I see ya! ;)

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Another casual friday

Hallo. Jag är lite sämst på detta nu har jag märkt, men en del uppdaterar jag ju iaf. Det står ju inte stilla, och ni kommer ju tillbaka så jag kan ju inte vara så jäkla tråkigt ändå ;)
 
Jag donar med mitt, arbetar av design-listan, och gör massa annat, som att jobba och sånt kul.
Ska iväg och jobba sen på tal om det.
 
Men jag måste ju dra upp detta väder än en gång, men vi har ju inte udda väder måste jag ju säga, vart är sommaren? Det är mulet och sen öppnar himlen sig i typ 10 minuter och sen kommer solen? haha whaat?!
Hört talas om enfromigt väder? :)
 

kategoriserad i » Beställningar, inlägget är kommenterat 4 gånger

Design by me - fansite #35

 
 
--> http://mahonenews.blogg.se/ <--

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Readin tiiiime!

Har suttit med en design i flera timmar nu, en fansite, och jag är perfektionist såatte det tog tid, men nu är den klar.
Jag gjorde lite som jag ville där, haha :D Men jag hoppas ju att hon som ska ha den blir glad och nöjd ändå :D
 
Nu är jag lite trött i huvudet så nu ska jag slänga mig på soffan och fortsätta att läsa DANGER, oooh I love that Fanfic! :D
Så den som stör mig nu better have a good reason to it! 
 
Hoppas att ni har haft en bra dag iaf! :D
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Contest - iPhone-skal

"Jag tävlar hos LifeofJohanna om ett presentkort från caseapp.se var med du med, här"


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

I couldn't really stop

Jag låg och läste i trans till typ 4.40 imorse :O Jag vart chockad själv när jag kollade på klockan och märkte att det hade börjat bli ljust ute, men ah jag läste klart det kapitel jag var på och sen stängde jag ner och la mig. :)
 
Vet inte riktigt om jag har drömt om det jag läst men har några svaga bilder om det :)
 
Idag är det fint väder, iaf just nu. Så jag ska väl försöka njuta lite av det, och så ska jag börja göra en design idag med då jag fick information om den inatt, :)
Så ju fortare jag gör klart den ju fortare kan jag fortsätta läsa.
 
Så väl sätta mig på balkongen en sväng med, och se till att få lite färg medans solen behagar sig att vara framme.
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

I'm starstruck, by a fanfiction

Jag började läsa denna fanfiction om Justin idag, jag är nu på chapter 10, och den är verkligen inte som någon annan fanfiction. Oh My Sweet Lord!
Den Justin i denna fanfiction ska bli min man, så är det bara. A total badass, och inte i närheten av något som andra beskriver honom som.
 
Jag är helt fast, och kan inte sluta läsa, den är skriven på engelska och det gör det hela så mycket bättre.
Jag vet vad jag ska göra ikväll, och kanske till och med i natt. Läsa Danger.
Det som chockar mig mest är att det är en 16 årig tjej som har skrivit den, :O
 

kategoriserad i » Musik ♫, inlägget är kommenterat 6 gånger

This should be illegal - I died


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

In bed after work

Min dator vill inte vara med och leka med mig just nu, skulle behöva köpa mig en ny rackare, men då får jag nog ta och råna en bank först eller något :p för inte har jag råd med det just nu iaf, eller så kanske jag skulle behöva rensa min lite, men jag har ju bara massa bra grejer på den så jag vet inte. :/ teknisk är jag, men inte så teknisk. :) ligger i sängen nu och ber till någon högre makt att datorn startar när jag vaknar och jag får lite ordning på den :)

Sleep tight luvies! :)