kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Not as planned

Det vart inte som jag trodde igår, för precis innan jag skulle göra mig klar för att åka ut till Onslunda så ringer Lillasyster och säger att jag inte behöver sova kvar där för långkörningen som Jocke skulle åka på vart inställd, men hon sa att jag kunde komma över ändå och äta lite mat och umgås istället, så jag gjorde det :)
Det vart godis-mat, och så vart det kortspel :) Vi spelade ett spel som kallas 'Ludvika' älskart! :D
Det gick la sådär för mig med det, haha, det dem säger att har man otur i spel så han man tur i kärlek är bara skitsnack, haha, jag har varken eller ja :P Hur funkar det då? 
Men vi hade kul och skrattade en hel del iaf. Det failar aldrig, det gör vi typ alltid. Jag gosade lite med min gudson to be med, eller ah han ligger ju fortfarande och gottar sig i magen, men han bökade lite så jag kände hur han rörde sig och så, :)
 
Men vi alla tre vart trötta väldigt fort där, så vid 21 tiden så begav jag mig hemmåt, eller ja, jag åkte först förbi pappa, som är själv hemme i helgen, och böt bil. Då han ska fixa med instumentpanelen och spolarmotorn, så nu är jag tillfälligt en vovlo-ägare. :)
Jag hoppas ju bara att det går att fixa instumentpanelen, då den måste bytas ut helt, spolarmotorn är jag inte så nervös över, men man kan ju bara hoppas, men pappa kan ju, så ja det ska nog gå :)
 
Har hunnit prata lite med Marielle här på morgonkvisten, för mig alltså, och idag fick jag mitt kaffe med, det fick jag ju inte igår då kaffet var slut :P
 
Så hade ni en bra dag igår? :)
 
PUSS!
 

Comments
Johanna säger:

Haha ja precis! Och när vi ätit så la jag huvudet på sned och sa jag vill tapetsera om i sovrummet.... till våren sa han då, jag bara tjohoooo! Tror våren kommer tidigt haha! :P

Nej jag får med städa imorgon, blev inget med det idag mina föräldrar kom vid 10.30 och körde vid 17 och nu blir det softa hela kvällen :)

Skriven: - Hemsida: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

NICOLE säger:

Sv nej fy vad jobbigt! :(. Skulle inte klara av att inte springa, fy vad jobbigt att vara så begränsad!

Hehe nej läste det ;)
Naw så gulligt :D men blir nog att jag skickar det i veckan så får du göra
Det när som du har tid! Känn absolut inte att du måste :) såklart hehe :)

Skriven: - Hemsida: http://nnnnicolee.blogg.se

mvhTeddy säger:

vad köper du för pinsamt då när det ibland sitter en snygg karl i kassan?

jepp, kyckling funkar, man kan göra allt från flygande jakob till att bara pensla på nå grillkrydda i grillolja och ha den i ugnen. tonfisk är inget tjejer direkt suktar efter nej, brukar försöka göra sallad på det eller koka det i kräm fräsch franska örter

The League, är en komediserie om fantasy football men man behöver inte va insatt i fantasy football för att gilla. jag kunde inte namnet på en enda spelare i NFL när jag började titta

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/blogg/

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback