kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 2 gånger

"And now all the pain will be lost"

 
 Jag älskar ju Takida, det har jag sagt förr, visst att många säger att deras musik och låtar är lika allihop, men jag älskar dem, jag kan lyssna på oavsett om jag är ledsen, glad, eller arg, det spelar ingen roll. Jag har en del band jag kan lyssna på när jag är riktigt ledsen, och en del jag kan lyssna på när jag bara vill riva hela lägenheten, typ, haha, och ja jag en del jag kan lyssna på när jag är glad med :) Som många andra :)
Man märker lite direkt på mig när jag är arg eller så, eller ja det hörs lite på musiken jag lyssnar på, jag är lite så att jag omedvetet kan leta upp de låtar som jag helst lyssnar på när jag är arg, och folk har fattat direkt när jag är arg då. :P Som sagt omedvetet.
 
Iaf, var ut och hämtade min bil idag, med en ny instumentpanel, som funkar :) Och jag har även en fungerande spolarmotor, yeeeey! :D Träffade även min faster som jag inte har träffat på 8 år, och får då höra, 'lilla gumman, vad du har växt' uhm, jag hoppas ju att det inte var något negativt då jag har gått ner en hel del i vikt den senaste tiden, men ah. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga och så, familj ska vara familj, oavsett. Punkt.
 
Blir till att jobba imorn med, även fast jag skulle ha varit ledig, men snäll som man är så löser man problemen när det är kris, :) Jag kan ju bara inte det här med att gå och lägga mig i tid. Hm. så vi får väl se hur pigg och glad jag är imornbitti :)
 
Ska väl ta och läsa lite här och försöka komma i säng inom en snar framtid. :)
PUSS!
 

Comments
mvhTeddy säger:

Runrun away Runrun away!!

Så du blev inte rädd för för haloween-klippet?? märkligt att det bara verkar vara jag som blev livrädd och spillde kaffet i knät.
å andra sidan verkar du som en hård brud, den där bilden längst till höger dära. du har hoodie och ser allmänt hårt ut, den är respektingivande! du ser så hård och besynnerlig ut och dina ögon utstrålar svarta sopsäckar och hagelgevär. ne jag skoja;)

antar att du log åt min kräm fräsch-stavning och jag vet att det eg är ett franskt ord eller nåt och stavas med typ w,z och förmodligen x i kvadrat oxo, så jag kör det säkra före det osäkra;)

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/blogg/

Yuki Yoursic säger:

fina bilder ^^

hur är det med dig nuförtiden? :) en tid sen vi pratat ^^

Skriven: - Hemsida: http://yukiyoursic.blogg.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback