kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Disgusting!

I mean really? Roligt folk det finns.

 


Comments
NOJDB säger:

Hjälp! Jag råkade radera mitt konto på blogg.se
Jag tror jag kommer flippa ur snart!! Jag mejlade dem men vet inte vad de kommer göra! Hur kunde jag vara så dum?
Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så tänkte på dig! Vet du om jag kommer få den tillbaka? I så fall, är allt med? Dvs, arkiv, designen osv?
Om inte, har du fortfarande kvar mallarna t designen? Jag har precis börjat på min andra novell och vill inte sluta skriva... :(

Svar: Ja den är bra, jag har sett fler som är bra! :) Jag dog en del ja :P haha!
Men hur lyckas du? Det är den tredje jag har gjort design till som tar bort bloggen. :P Jag vet inte hur det funkar, om det ens går att få tillbaka den.
Jag har inte kvar mallarna, jag tar bort dem när jag har lagt in designen, men jag har kvar headern, och resten av bilderna, tror jag, jag vet ju inte säkert då jag inte vet hur min dator mår just nu, då jag fortfarande inte har fått hem den =/ men får jag tillbaka allt från hårddisken, om det går att göra en backup på den så har jag det kvar iaf.
/ miickzz.blogg.se ♥

Skriven: - Hemsida: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

NOJDB säger:

Btw svara inte på min blogg, den finns fortfarande men jag kan ju inte logga in :/ kan du svara direkt från bloggen? Om du inte har nån datorn så kan du gå in på safari sen blogg esse det är som när man loggar in med datorn! Sorry om jag är tjatig men jag är verkligen rädd att jag inte får tillbaka bloggen :/ kmr säkert inte kunna sova nu :/ jag är tacksam för svar!

Skriven: - Hemsida: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

NOJDB säger:

Åh, jag vet inte, jag råkade avsluta kontot och då stod det att allt innehåll har raderats. Jag hade en underblogg som jag ville ta bort men istället raderades allt. Jag ska försöka skapa en ny fast samma namn, och om det är för designen så kan jag väll stå på kö för en ny? Hehe jag älskar dina design.

Svar: Okej attans, otur kallar jag det, hur tänkte du då liksom. :P förlåt men jag tycker det är lite komiskt, det verkar som att jag har den där oturs grejen all worked up :P I samma namn vet jag inte om det går att skapa en. Jag vet ju inte när jag får tillbaka min dator, så allt är bara stopp på den fronten just nu, vi får se hur det blir. Men självklart hjälper jag dig igen, men vet inte hur snabbt och när bara.
/ miickzz.blogg.se ♥

Skriven: - Hemsida: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

NOJDB säger:

Tack så mycket :) haha ja det är faktiskt lite komiskt fattar inte hur jag kunde vara så dum? Men nu har jag bestämt mig för att sluta skriva, ifall jag inte får den tillbaka. Jag orkar inte skapa en ny och lägga ner en massa tid speciellt nu när skolan börjar. Men ifall jag ångrar mig och skapar en ny så kommer jag självklart t dig för en design :)
Tack :)

Svar: Så lite så :) Nej men det är lätt hänt, var glad att det var du själv som råkade göra det så att det inte var någon annan som tog bort den för dig. Okej va tråkigt, men jag förstår dig, det är jobbigt att börja om från scratch. Ja men självklart vännen, jag har fått mer nyheter om min datorn nu, så jag ska ringa till ett företag imorn som kanske kan hjälpa mig att rädda allt på datorn. Så håll tummarna :D Tack föresten, jag mår fortfarande dåligt, men jag försöker :)
/ miickzz.blogg.se ♥

Skriven: - Hemsida: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback