} Mikaela Juhlén -

kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Lördag 29, Söndag 30 & Måndag 31 Januari 2011

'
'
'
Lördag 29 Januari 2011;
'
Hej alla glada, :)
Skönt att vara ledig på helgerna, det är ju himmelriket för en som är van att jobba 7 dagar i veckan, och jobba nästintill varenda helg, men det är det underbara med att gå i skolan, jag får en utbildning och så får jag vara ledig på helgerna, :)
Men ska jobba extra någongång iaf, när jag känner för det. :)
'
Sovmorgon som sagt, skööönt. :) Somnade rätt sent imorse, satt och pratade med lite folk på msn och så :)
Klockan gick fort och helt plötsligt så var klockan jätte mycket, :P
'
Tog mediciner, klädde på mig och drack lite kaffe och så. Pratade med Pappa och han gav mig ett jätte glatt besked, min bil var färdig och jag kunde hämta den, wiihoooo, ! I just love my daddy ! :D<3
Så jag fixade lite, kikade på tv, och satt vid datorn, sen kom Agda och hämta upp mig och så körde hon ut mig, snäll hon :)
Kom ut, pratade lite med mamma och pappa, dom satt och åt när jag kom, men pratade lite snabbt, och sen fick jag min älskade bilnyckel, och så gick jag ut och startade bilen och kollade om det funka, vilket jag trodde att det skulle göra, men ville se, och det gjorde det, och jag vart alldeles exalterad, typ jätte glad !! :D
Tackade min älskade pappa så mycket, och har planerat en liten överraskning till honom med, eller ja, jag och lillasyster har pratat om det, :) Hihi !
När jag ändå var därute, vilket jag inte hade varit på 3 veckor, så ringde jag familjen, som för övrigt betyder väldigt mycket för mig, som bor granne med mamma och pappa, och kollade läget, dom var hemma och skulle vara hemma, eller ja Thomp skulle iväg, men jag kunde kika över och hälsa på ändå :)
Massa mys, glada ansikten, lillfisan sov, men storfisan vart väldigt glad över att se mig, sprang emot mig och hoppade upp i famnen på mig ! :D Det gör en verkligen glad, det bara värmer i hjärtat, för jag älskar verkligen den ungen, :)
Vi lekte och gosade, och pratade och mös. :) Lillfisan vaknade efter ett tag och så fick jag gosa med henne med, men hon var lite väl nyvaken och hade inte riktigt vaknat än, och magen busade med henne. Men efter en stund gick det jätte bra, och vi gosade och jag pratade med henne, och hon log, awe, det värmer också i hjärtat ! :D
Älskade älskade ungar, :D Jag och Mays planerade inför vår kommande Nickis resa, och hon fick bestämma lite, och vi bestämde att Amanda skulle följa med om hon ville, och så tar jag storasyster som sällskap.
Och så frågar snuttan, Mickan kan inte jag få sova hos dig någon gång ?
Ja vad säger man, självklart får du det sa jag, om du vågar det. :) Och det gjorde hon ju, för hon hade ju sovit hos många andra, mormor, morfar, farmor och farfar, så hon vågade. :) :D
Jag och Carro drack kaffe, och pratade lite, och så var det dags för lillfis att lägga sig, jag hjälpte henne att borsta tänderna och så böt hon om till nattlinne, och så la jag henne i sängen, och bäddade om henne, och nattade henne. :) Hon ville att jag skulle bädda om henne så att hon var riktigt omstoppad;
'
'
'
Sen vart det lite mys med Lisen, och så nattade vi lillskruttan och sen vart det massa prat med Carro, vi pratar om så mycket och det känns så bra, det känns bra att jag har henne som jag kan prata om allt med, :) Mamma Carro. :D
'
Klockan vart mycket och det var dags att åka hemåt, kändes bra att gå över och sätta sig i sin egna bil och köra hem, och ja det kändes ännu bättre att den fungerade som den ska. :D Lovely !!
Kom hem, parkerade bilen, och så gick jag in. Satte mig vid datorn en sväng, och kikade lite på tv. Laddade upp lite bilder på face. Och sen vart det sängen för min del. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Söndag 30 Januari 2011;
'
Vaknade väl lite sent idag, men skönt att få sova ut lite grann med, när jag vaknade så gick jag upp tog mediciner, och klädde på mig, sen satte jag mig vid datorn, gjorde iordning lite kaffe och så drack jag det och rökte lite, kikade på tv en stund, sen fick jag ett ryck, började sortera lite bland papper och sådär, och satte in det i pärmar och ordnade lite struktur på allt. :) Tog sin lilla tid, men vart ju klar tillslut.
Sen vart det lite plugg, läste lite och så.
Pratade lite med folk på msn, och tog det mest lugnt. Gick ner till Ica och handlade lite grann, lagade mat.
Och så duschade jag, pratade med folk på msn, och kikade på film. Hade lite söndagsmys för mig själv. :)
Satt vid datorn väldigt länge, blir lätt så man glömmer bort sig, pratade med Karro på msn med, pratade igenom allt, och det känns bra, och har planerat att så fort jag får tid över och kan så ska jag ta mig ut till henne och fika och hälsa på, :) Och det ska jag :) Måste bara besikta bilen så jag inte kör olagligt. :P
'
Pratade ett tag, och sen vart det dags för sängen, det är ju trots allt skola imorn. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Måndag 31 Januari 2011;
'
Japp, vaknade av klockan kl.7, snoozade en stund men gick sen upp, slog igång lite kaffe, tog mediciner, klädde på mig, och så gjorde jag mig iordning, drack kaffe och rökte. Sen packade jag ihop böcker och tog på mig jackan, kopplade upp bluetooth headsetet med telefonen så man fick lite musik, sen gick jag mot skolan, mötte upp Agda utanför henne och så gick vi tillsammans till skolan, kom fram och hade första lektionen, Vård och omsorg. Alltid lika roligt. :) Vi började med att gå igenom lite grann, och så fick vi jobba lite själva. Sen samlades vi och så tog vi kaffe rast, så man fick röka lite och dricka kaffe. Sen kollade vi på en film resten av lektionen.
Fick sluta, hade lunch. Jag drack kaffe och rökte, och så fortsatte vi med vårt grupparbete, och gjorde det färdigt. Sen började nästa lektion, Social omsorg. Och så hade vi mentor tid i början på den lektionen, sen satte det igång, och vi gick igenom socaltjänstlagen, hade rast och så jobbade vi två och två. Sen var lektionen slut och vi fick gå hem.
Fick sällskap av tre klasskamrater, sa hejdå till Agda utanför henne, och så gick vi vidare och så sa jag hejdå till de andra två :)
Kom hem, lämnade böcker och så, sen åkte jag till OK köpte bromsvätska, och så fyllde jag på det och fixade lite, sen parkerade jag bilen, gick in, kollade på tv, och så satte jag mig vi datorn, värmde på lite mat.
Kikade på tv, och pratade med folk på msn, pratade med Linda i telefon ett tag, och sen vart det en powernap på någon timme, :P Vaknade, kikade på tv, och satte mig vid datorn igen. Pratade med lite folk, och så. Sen vart det lite kaffe, eller mycket, och sen pluggade jag en sväng. Och nu sitter jag här och skriver lite. Kollar lite på tv med, intressanta program ibland och man fastnar. :)
Men nu ska jag nog krypa i säng, för blir upp rätt tidigt imorn, och åka iväg och förhoppningsvis få besikta om bilen :)
'
Goodbye, and Goodnight !

kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Onsdag 26, Torsdag 27 & Fredag 28 Januari 2011

'
'
'
'
'
Onsdag 26 Januari 2011;
'
Yes, dagen började med att man vart väckt. Hade ju trots allt beställt väckning men hade ingen aning om att någon skulle ringa, men det gjorde A, haha ! Chockad vart jag, därav mitt svar på samtaler; "Jasså, så det vart du som blev min väckarklocka?!" :P
Haha, ja man är väl inte den trevligaste personen på morgonkvisten. :)
Snoozade i vilket fall som helst en stund, skönt.
Men gick sen upp, klädde på mig, tog mina mediciner, haha jag det låter knäppt, men nu är det allergi och astma mediciner jag tar, och inget annat. :P
Iaf, gjorde iordning lite kaffe, och så gjorde jag mig iordning, drack kaffe tog en cigg, och satte mig vid datorn en stund. :)
Och jag lovar jag har världens träningsvärk i framsidan av låren, fyyyaa. :P
Kollade face, och mailen, det vanliga liksom. :)
Sen var det dags att gå till skolan, kom till loftgångarna och ringde då Agda, som va seeeg, borsta tänderna och så. Men hon kom ner iaf. Och så gick vi mot skolan.
Kom fram, och så började vi lektionen, Med. grund. :)
Alltid lika kul, och idag började vi på ett nytt område, provet är gjort, så nu är det cirkulationen som gäller, hjärta och blodet. :)
Vart indelade i olika grupper, och vi fick titta på hjärtan och lungor. Jag skar lite i hjärtat, och fick se hur det såg ut inuti, rätt coolt faktiskt. :) Och så fick vi skära i lungorna med, och se hur dom såg ut inuti, jätte coolt, :)
Och så fick vi se hur lungorna såg ut med luft i, eftersom att dom var helt utan luft när dom låg dig, det är jätte intressant :)
Sen fick vi ta blodtryck på varann, och ja, skulle de tryck vi tog på varann stämma så skulle vi inte må så jätte bra. :P haha ! Men övning ger färdighet. :) Det där kommer vi kunna alldeles utmärkt sen :)
Sen fick vi ett grupp arbete med :)
Och så fick vi tillbaka prover, och ja jag vart godkänd. :D G+ till och med, och ja jag är nöjd med det.
'
Lektionen slutade och vi fick rast, jobbigt som fasen att gå hela dagen med träningsvärk :P
Men då känns det iaf att man har gjort något. :) Och det är dags nästa vecka med. :)
'
Rasten var slut och det var dags för psykologi. Det är också intressant. Tycker att det är jätte kul i skolan faktiskt, trodde aldrig att det skulle vara så kul att gå i skolan. :) Men det är det.
När den lektionen slutade så fick vi gå hem. :) Så jag och Agda tog sällskap hemåt, sa hejdå till henne utanför henne.
Så ringde jag Tobben, för han skulle kika förbi och äta lite, och prata och hämta hårddisken. :)
Så gick ner till Ica och handlade lite, och sen hem, packade in det jag handlat, och sen startade jag en maskin med tvätt. Och så drog jag fram dammsugaren, dammsög av lägenheten och fixade lite.
Satte mig vid datorn en stund, vart medlem på Badoo, vilket jag senare insåg att jag inte skulle ha gjort, gud jag vart bombad, haha !
Det plingade som satan. Och så kom Tobben, och vi började laga mat, vart tacos idag, herrn stekte köttfärsen och jag fixade grönsakerna. :)
Sen åt vi och pratade lite, väldigt trevligt. Alltid trevligt med matsällskap, och att umgås med sina vänner ! :)
'
När vi ätit färdigt och allt sånt, så åkte herrn vidare, och jag satte mig vid datorn, uppdaterade mig lite, och skrev lite. :)
Kikade lite på tv, och satt på Badoo, haha, ja höll mig underhållen iaf. :P
Sen vart det sängen, efter att ha läst lite i Vård och omsorgs boken, inför provet vi skulle ha imorn. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Torsdag 27 Januari 2011;
'
Gick upp lite tidigare idag, för att jag skulle hinna läsa lite innan det var dags att gå till skolan, och ja usch ja, min träningsvärk va tametusan värre idag, fyyfaen.
Men gick jag upp, klädde på mig, bara det var ett jobbigt projekt med min träningsvärk, tog mina mediciner och så vart det kaffe och cigg. :)
Sen läste jag lite grann, och kikade lite på tv, och datorn.
Sen var det dags att knata mot skolan, och ja jag lovar det var huuuur jobbigt som helst !! Fiiifaen, gick som ett fån för att man inte kunde gå som folk, :P haha, måste ha sett bra roligt ut, men jag bjuder väl på den. :P
Träffade mina klasskamrater utanför, och pratade lite, sen gick vi in och gjorde lite mer på vårt grupparbete. Sen ut och ta en cigg och en kaffe sen in och gå på lektion. :)
Ännu ett prov, i vård och omsorg. Kändes väl sisådär, men jag det gick väl hyffsat. :)
Efter provet så pratade vi lite om det, sen kollade vi på en film och så fick vi sluta efter den, rätt skönt. :)
Gick ut till parkeringen, och så fick jag skjuts hem av Agda, jobbigt nog att ta sig i och ur bilen. :P
Men det gick, sa hejdå till Agda och så kom nästa jobbiga projekt, att ta sig upp för trappa, haha, :P
Men det gick, går bättre att ta sig upp, värre att gå ner. :P
Kom iaf in, satte mig i soffan, kollade datorn lite grann, och skrev lite. Klagade lite på min träningsvärk. :P
La mig och tog det lugnt en stund. Sen vart det lite mat, och så pratade jag med några på msn. :)
Och vart bombad på badoo.
'
Senare fick jag besök av A. Vi kikade på tv, och pratade lite. Sen somnade herrn i min fotölj och jag somnade en sväng i soffan, :P Och så gick jag och la mig i sängen, och herrn somnade på soffan. :P
'
Goodbye, and Goodnight !

Fredag 28 Januari 2011;
'
Vart väckt av A vid 12 tiden, :P Gick då upp, tog mediciner och slog igång lite kaffe, och så tog jag en cigg och vaknade till lite. :)
Sen kikade vi lite på tv, och pratade lite grann. Efter ett tag så skulle herrn åka hemåt, så sa hejdå och så.
Efter det så kikade jag på film, vart Maramaduke, och efter den så kikade jag på Marley and me.
Sen vart det duschen, och så lagade jag mat, åt och kollade på en till film, Mamma mia. Den är faktiskt bra, och dom gör låtarna bra. :) Lay all your love on me, gör dom sjukt bra :) I like ! :D
'
Kollade typ på halva filmen medans jag åt, och sen gick jag över till grannen, drack lite kaffe och pratade lite med fröken L och J. Trevligt var det iaf.
Sen vart klockan läggdags för barnen, så då gick vi därifrån, jag hem, och J mot bussen.
Kom hem, slog igång filmen igen, och så kollade jag datorn. Msn, badoo och facebook. :)
'
A little small talk, a smile and baby I was stuck,
I still don't know what you've done with me,
A grown-up woman should never fall so easily...
'
Efter den filmen vart det en annan, 10 orsaker att hata dig, :)
Och så badoo, facebook och msn. :P
Klockan går rätt fort ibland märker man, klockan vart helt plötsligt jätte mycket, så när filmen var slut så slog jag igång en ny, Bedtime stories. :)
Och efter den så slog jag igång, Shan Atci med Blattefierad, och nej jag lessnar aldrig på den :) Så jävla bra, skrattar lika mycket varje gång :)
Och sitter nu och pratar med lite folk på badoo, men ska väl slå igång en film till och sen lägga mig i sängen snart. :)
Eventuellt hämta min bil imorgon med, får hoppas på att pappsen får ordning på allt :) Min pappa är allt den bästa ever <3
'
Goodbye, and Goodnight !

kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Tisdag 25 Januari 2011

God kväll !
'
Idag har det varit fullt upp. :)
Började med att man vaknade, och jag vet inte alls vad det är för fel på min telefon när det gäller väckarklockan, den vill inte samarbeta men jag försov mig ju inte iaf :)
Gick upp, klädde på mig, tog mediciner, gjorde mig iordning. Sen vart det den vanliga promenaden till skolan, men musik i lurarna, självklart.
Kom fram, rökte lite och sen gick jag till klassrummet på en gång, vi skulle nämligen ha prov i medicinsk grund idag, termer och andningen. Det kändes bra, så det skulle nog gå bra. :)
Fick prover, och ja det mesta flöt på, det var några ord jag inte kunde, rättare sagt 3 st, men ja, godkänd blir jag nog iaf :)
När jag var klar med provet så lämna jag in det och så gick jag ut, Agda vart färdig hon med.
Vi gick kollade lite i boken om olika svar, och ja, man ska ju aldrig sudda har jag hört, och det skulle jag inte ha gjort, :P men men, kan inte göra så mycket åt saken. :)
'
Gick ut och rökte lite grann, drack kaffe och pratade om provet.
Sen var det dags att gå tillbaka till lektionen, och börja med något annat. :) Cirkulationen.
Det var intressant, man fick se ett litet klipp på hur allt går runt, :)
'
När den lektionen var slut så hade vi rast innan det var dags för Psykologi, vi rökte och pratade.
Och så var det dags för nästa lektion, Psykologi är intressant det med :)
Men lite är luddigt ibland, men ja intressant. :)
'
Sen fick vi sluta, jag och Agda tog sällskap hem, sa hejdå när vi kom hem till henne, så gick jag vidare. Handlade lite grann innan jag gick hemåt.
Kom hem, diskade. Pratade med pappa en snabbis. Åt lite mat, tittade på tv.
Sen pratade jag med pappa, pratade om bilen. Det visade sig att jag inte kunde hämta den idag, för han hade inte fått den där förbenade spaken, men han beställde den, och den skulle komma på fredag, även remmen han behövde skulle komma då. Så då får jag förhoppningsvis hämta min älskade bil :D Han är väldigt saknad !
Ska bara besikta honom, sen är han good to go :D
Så jag får stå ut några dagar till :)
'
Sen la jag mig på soffan en stund, lyckades somna ja. Vart väckt när Agda ringde, hon skulle hämta upp mig för vi skulle minsann åka och träna, Friskis och Svettis. :)
Så jag böt kläder och så gick jag ner och mötte henne, sen åkte vi till Hammarskolan där dom skulle ha Friskis och svettis. Gick in, fick hämta bräda och skivstång och sådär.
Det var väldans jobbigt, man är ju inte van. Men det var ändå kul, det kändes ju verkligen att man tränade, och ja jag tror att det kommer att kännas imorn med, och några dagar framöver.
'
Efter en timmes träning så åkte vi hem, jag kom in, böt om, duschade, lyckades ha sönder scrollen på min mus, datormus, och la mig i soffan en stund. Kikade face, och pratade lite med folk på msn.
Drack lite te, och kollade på tv.
Och nu sitter jag här, skriver lite blogg, ska väl lägga mig i sängen snart tänkte jag, skola imorn igen.
'
Goodbye and Goodnight !

kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Mån 17, Tis 18, Ons 19, Tors 20, Fre 21, Lör 22, Sön 23 & Mån 24 Januari 2011

'
'
'
'
'
'
'
Måndag 17 Januari 2011;
'
Yes började dagen med att försova mig, great, not ! Hade ställt klockan på 7, men vaknade kl.8. Typiskt.
Det va bara att hoppa ur sängen det och klä på sig och göra sig klar, ta mediciner och ta väskan och gå ut det.
Jag som hade planerat att dricka kaffe och ta det lugnt lite innan skolan, men tji fick jag. :P
Iaf, mötte Agda ute vid bankomaten, sen gick vi tillsammans till skolan, och kom i tid, :)
Började skoldagen med Vård och Omsorg, lång lektion det, sen vart det rast och sen Social Omsorg. :)
Efter den lektionen så fick man gå hem.
Jag och Agda tog sällskap hem till henne, sa hejdå och så gick jag hem.
Tog det lugnt ett tag och sådär :) Pratade med Linda och så.
Hon kom förbi och så drack vi kaffe och pratade och sådär. Jag fick snoka lite med, haha, lovely :P
Hon va kvar några timmar, sen va hon tvungen att åka till stallet, så jag kikade lite mer på face när hon gått.
Sen pratade jag med Agda, och så gick jag över till henne och provsatt hennes nya soffa. :)
Och så pratade vi lite grann med.
Sen vart klockan mycket och det var dags att gå hemåt.
Kom hem, kikade lite mer på datorn och sen vart det sängen för mig, ladda om för en ny skoldag. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Tisdag 18 Januari 2011;
'
Sovmorgon idag, nice. :) Men vaknade till liv där iaf, och hade då fått ett mess från Tim, han va och jobba i Gimo idag igen, så han skulle kika över på en kaffe innan jag skulle bege mig mot skolan. :)
Alltid trevligt med kaffesällskap :)
Jag hann, klä på mig, ta mediciner och göra mig halvt iordning innan dom kom.
Drack kaffe och pratade lite grann, rökte lite med. :)
Sen va dom tvungna att återgå till arbetet och jag drack lite mer kaffe och gjorde mig klar för att gå till skolan.
Mötte upp Agda på vägen, och så gick vi mot skolan. Kom fram, rökte lite och sen var det dags för dagens första lektion, medicinsk grundkurs. Sen hade vi rast och sen psykologi, efter det fick vi sluta. :)
Haha, det låter som att man inte är i skolan alls ju, men medicinsk grundkurs är en lång lektion. :P
Iaf, gick hem till Agda efter skolan, pratade lite och sådär. Sen åkte vi ner och åt pizza, handlade lite efter det, jag köpte hårfärg tyckte att det var dags att färga håret nu. :) Vi skulle egentligen ha gått på friskis och svettis idag, men det var fullsatt då.
Bestämde oss för att vi skulle gymma, fick lite dåligt samvete för att vi hade ätit pizza :P
Så åkte och gymma en stund, va lite sent ute bara men gymma gjorde vi iaf. :)
Efter det åkte vi hem till Agda och färgade håret på mig. :) Vart ju jätte bra, lite ovant med mörkt hår igen bara. :)
Efter det hemgång för min del, efter massa prat och sådär.
Kom hem, kikade lite face, och sen vart det sängen, ladda för att simma imorn. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Onsdag 19 Januari 2011;
'
Yeas, sov lite länge idag, både jag och Agda. Men gick iaf upp, gjorde mig klar för att åka och simma.
Sen kom Agda och hämtade upp mig och så åkte vi upp. Böt om och så simmade vi några längder, kände oss nöjda och så duschade vi och böt om, sen åkte vi hem till Agda. Fixade lite och så, innan de var dags att gå till skolan, :)
kom till skolan, började lite senare idag, för vi hade ingen lektion i medicinsk grundkurs idag. Så det vart bara psykologi. :)
Efter skolan åkte jag hem, Agda skulle iväg och sola. Va hemma och fixade lite, tittade på tv och tog det lugnt ett tag. Sen kom Agda och hämtade upp mig, så gick vi ner till gallerian, jag köpte nya örhängen, en tungstav och en mascara. Sen åkte vi till Agda, pratade och hade trevligt. Bestämde att vi skulle åka in till staden och titta på Hammars innebandy träning, så gjorde det, hämtade upp Knasen på vägen in med, eller ja, böt bil där.
Åkte vidare för att få reda på att träningen var inställd, typiskt. Men vi träffade honom iaf en sväng och pratade lite grann.
Sen åkte vi och åt lite med, och satt och pratade ett bra tag innan vi åkte tillbaka för att hämta Agdas bil.
Och sen åkte vi hem till Gimo.
Kom hem, kikade face lite, och sen hade jag tråkigt. Så det vart en film och sen sängen. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Torsdag 20 Januari 2011;
'
Vaknade, och dagen började ju inte bra måste jag säga. Vaknade med feber och frossa idag, fiiifan !
Men gick upp iaf, tog mediciner, klädde på mig, och gjorde mig iordning, satt vid datorn lite, och sen va jag nästan tvungen att ta 2 alvedon. Kikade lite på tv, och kände att alvedonen började ge verkan.
Sen vart det dags att gå till skolan, kom fram mötte Agda och resten av rökarna i klassen utanför. :)
Sen var det dags för lektion, Vård och omsorg. :) En lång lektion den, så rast fick man efter ett tag, och fick röka lite. :)
Sen fortsatte lektionen, och så fick vi sluta och gå hem. :)
Kom hem, mer eller mindre ramlade ner i soffan. Kände mig mer eller mindre död, kallsvettades, och nej fyfan !
Men va tvungen att gå ner till Ica, handla lite, bl.a förkylningsdämpande. :P Eller vad det nu heter. ;P
Sen vart det direkt hem, och lägga sig i soffan igen, under en filt och bara va.
Kikade facebook lite grann, försökte hitta orken och styrkan till att laga att ställa mig och laga mat.
Hittade den till slut, längst ner och bakom allt. Så det fick bli köttfärssås och spagetti. Gott ? Nja kände inte så jätte mycket smak, men det fick väl gå ändå. :)
Sen vart det massa alvedon, eller ja, två st iaf och så kröp jag ner i soffan och bara tog det lugnt.
Somnade i soffan, trött och helt slut då.
'
Goodbye, and Goodnight !

Fredag 21 Januari 2011;
'
Vaknade rätt sent, men skönt att sova när man inte mår helt okej. Gick upp, tog mediciner och alvedon, klädde på mig, och la mig i soffan. Tittade på tv, och bara tog det lugnt ett tag. Sen pratade jag med fröken L, och så bestämde vi att vi skulle gå ner till gallerian och kika lite, jag skulle handla lite, för jag kände smak och lukt idag. :)
Så vi gick ner, jag luktade lite på parfymer, och bestämde vilka jag skulle ta, vart två stycker, en Kate Moss och en Betty Barclay, luktade jätte gott :)
Och så köpte jag ett par SNÖ örhängen, dom va söta :)
Efter det så pratade vi lite över en cigg, och sen gick hon hem, och jag med.
Tog det lugnt igen. Messade lite med kompisar, satt på facebook och msn.
'
Pratade med min älskade vän Kate med, som gifte sig idag, så numer heter hon Kate Eriksson :) GRATTIS igen KATE och NICHLAS, är verkligen jätte glad för er skull ! :D<3
'
Kikade på film med, och lite senare på kvällen så gick jag ut och tog en ciggis med Agda, pratade en snabbis och sen gick jag hem, och hon åkte hem till sig.
Hängde lite tvätt som jag hade tvättat, och sen kikade jag på film.
Kikade lite mer på film, och så pratade jag med Mr Handsome på msn :D Massa trevligt.
Sen vart det faktiskt sängen för min del. Kikade lite på Mamma mia innan jag somande. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Lördag 22 Januari 2011;
'
Vart väckt idag av Agda, iofs var klockan runt 13 tiden, men jag somnade inte förns kl.4 imorse. :P
Iaf, hon väckte mig och tyckte att jag skulle följa med till Östhammar och sällskapa henne när hon städa.
Så jag gjorde väl det, men ja, inte så jätte pigg måste jag säga.
Men det gick väl bra, Agda städade och jag förhörde henne lite på termerna vi har prov på i medicinsk grundkurs.
När hon hade städat klart, köpte vi lite mat, vart pizza idag, hon släppte av mig hemma, och så åkte hon hem och hämta sina böcker för att vi skulle plugga efter maten.
'
Vi åt, pratade, skrattade, rökte och så pluggade vi då. Det gick ju ganska bra, fick iaf frågorna gjorda och så. :)
Sen vart det bestämt att vi skulle gå ut, eller ja, jag skulle vara nykter. Men Agda åkte hem, och fixade. Och jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Sen kom Agda och P och hämta mig, så hämtade vi upp R, och sen bar det av mot staden. Vart Saluhallen idag. :)
Det va inte så mycket folk i början, men det kom bara mer och mer. :) Vart väldigt mycket folk där. Fullt ös !
Fick några ragg jag med, men två kan man dock räkna bort på engång, uschaaa ! :P *kväljningar*
Men dom andra två va faktiskt helt okej, speciellt ena av dom, mumma ! :D
Iaf, det va ett väldigt drag där iaf. Agda och R dansade som tusan, en annan var ju väskhållare. :P
Men iaf, vi stannade till stängning, sen hämtade vi ut jackorna, och så gick vi till bilen, och nu var det min tur att köra. Åkte först till Donken, åt lite, såg världens idiot där, alltså det finns verkligen folk till allt men ja, :P
Sen åkte vi hemåt. Släppte av R hos henne, och så åkte vi till Gimo. Parkerade bilen, sa hejdå och godnatt så gick jag hemåt. :)
Kom hem, kikade facebook lite grann, och sen vart det sängen.
'
Goodbye, and Goodnight !

Söndag 23 Januari 2011;
'
Jahapp, sov en stund idag då. :) skönt. Men vaknade där, och fick mess från Agda. Pratade med henne med, gjorde mig klar för att åka och titta på innebandy. Åkte först till K för att byta bil, höll på att krocka, eller ja, Agda höll på att göra det. Men det gick ju bra, och vi lever, bilen är hel. :)
Böt bil som sagt, och så åkte vi in till staden, hämtade upp en kompis till K och Agda och sen vidare till Allianshallen, för att kika på grabbarna när dom spelade innebandymatch.
Va rätt kul faktiskt, men matchen slutade lika, 5-5. Efter det så åkte vi först och hämtade Agdas bil, och en åkte vi hem till Gimo. Bestämde mat, sen handlade vi lite, och så lagade jag mat, var kycklinggryta med ris. Väldans gott vart det iaf :D
Efter maten så vart det lite mer pluggande. Gick ju bra, till en början, och sen ja, då med. :)
Avslutade efter ett tag, och så gick Agda hem, och jag kikade lite på tv, och facebook och sådär.
Sen vart det en film, och sen sängen, ladda inför en skoldag imorn.
'
Goodbye, and Goodnight !

Måndag 24 Januari 2011;
'
Japp, klockan ringde kl.7. Men snoozade ett tag, och gick väl upp efter en stund. :P
Tog mediciner, klädde på mig, slog igång kaffebryggare, gjorde mig iordning. Drack kaffet, messade med Agda. Sen vart det dags att gå till skolan. Mötte upp Agda utanför henne, så gjorde vi sällskap till skolan.
Kom fram, det visade sig att det varit en olycka på 288an efter Uppsala, så bussarna vart försenade, så vår lärare kom lite sent, så vi fick en liten stund till på oss, att röka och dricka kaffe, köpte även en smörgås.
Sen var det dags, Vård och omsorg, kul lektion idag, :) Den är ju lång så lite rast fick vi emellan.
Sen slutade lektionen, och vi hade lunch. Sen började nästa lektion, Social Omsorg, det va också en bra lektion idag. :D Vi hade kul, skrattade väldigt mycket ! :D
Fick lite raster där emellan med, då lektionen är lite mer än 3 timmar. :)
Efter den lektionen fick vi sluta, och gå hem. Jag och Agda tog sällskap, och så sa vi hejdå när vi kommit fram till henne. Jag fortsatte hemåt, ringde Tobben på vägen hem, han ringde nämligen under lektionen, pratade ett tag, och så vart det bestämt att han skulle komma förbi idag, och äta lite mat med mig, och så prata lite och så skulle jag fixa med hans datorn.
Under tiden jag väntade på honom, så kollade jag facebook, och så slog jag igång lite musik, och sen började jag städa lite grann, hann damma och torka av typ allt, men dammsugarn hann jag inte dra fram innan han kom.
Pratade faktiskt väldigt mycket. Känns bra, för han är ändå en av mina bästa kill-kompisar, vi kan prata om allt, och har kul när vi umgås, och vi är inget mer än väldigt bra kompisar. Sen lagade jag mat, korv och stuvade makaroner vart det idag, :) Alltid trevligt med matsällskap och någon som uppskattar maten :)
Sen satte vi oss med datorn, och ja det tog ett tag, men vi fick till slut ordning på det hela, och kunde installera Norton. :) Han har ingen cd-rom på datorn, så då får man gå via hemsidan, och vi hade tydligen fel adress och så.
Men det gick ju, och jag började lägga in filmer på extrena hårddisken som Tobben köpt, han ville ha musik med, men ja, att lägga över 176 filmer tar ett tag. :)
'
Gick ner och handlade åt Agda, sen när klockan började närma sig 21, så var det dags att röra sig till henne, för att plugga, gjorde klart allt och så körde Tobben dit mig, snäll han :D
Kom dit, och ja, fröken satt ju vid datorn typ hela tiden. När hon väl slet sig så pluggade vi och drack te.
Gick ganska bra att plugga faktiskt, sen pratade hon i telefon typ hela tiden, :P
När hon väl la på så pluggade vi lite till. Efter det så kikade vi lite på bilder och så, sen var det dags att gå hem för min del.
Kom, hem, förde över all musik på externa hårddiken, till herr Tobben, vart klar, och så satte jag mig i soffan, slog igång lite musik, och så tv, standard, och så började jag skriva bloggen, vart några inlägg nu, men ja mycket mer att läsa för er :D
'
Men nu ska jag nog ta och läsa igenom mina papper till provet, och sen dra täcker över huvudet.
'
Goodbye, and Goodnight !



kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Lör 8, Sön 9, Mån 10, Tis 11, Ons 12, Tors 13, Fre 14, Lör 15 & Sön 16 Januari 2011

'
'
'
'
'
'
Lördag 8 Januari 2011;
'
Jobb idag me då, börja tidigt och sluta sent, 7-20.
Va väl okej, men kändes väl sådär, första dagen jag jobbar dag sen innan semestern i Vemdalen.
Va lite trött när klockan ringde då, och inte tusan kunde man somna i tid heller, det är ju som vanligt.
Kom till jobbet iaf, drack maaassa kaffe, kaffeintaget stod på maximum ! Det gillar vi !
Satte igång med arbetet och allt gick bra, as usually. :P
'
Fick gå på min rast där emellan, rätt skönt. Fick lägga mig och vila lite, somnade som en liten bebis.
Bra skönt, men hade inte så större lust till att vakna när klockan ringde en timme senare. Morr !
Men en arbetsnarkoman måste göra vad en narkoman gör, missbruka :D Haha !
Kvällen gick bra den med, sen fick man åka hem. Kom hem, åt lite mat, och så kom Fröken L över, jag la över lite låter på hennes mp3a och hennes sons mp3a med, :) Pratade och skrattade gjorde vi åå. :)
Sen gick hon hem, och jag kikade lite på datorn, fixade en ny skiva och sen gick jag och la mig jag med, :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Söndag 9 Januari 2011;
'
Jobba idag med, min sista dag innan jag börjar skolan. :)
Uscha för jätte tidiga mornar, uscha för snö, uscha för regn. :P
'
Kom iaf till jobbet, drack kaffe och prata lite, sen satte det hela igång, och ja allt gick som vanligt, bra. :)
Det flöt på, och så fick man gå på rast, röka lite, pratade med pappsen, bestämde att jag skulle åka ut dit och lämna min bil efter jobbet, och så skulle han köra hem mig.
Passade på att ringa Thomp och Carro med, och höra om dom skulle vara hemma, och det skulle dom, så skulle kika förbi där med.
'
Jobbade klart mina timmar och sen fick jag sluta, tackade för mig och sådär. :)
Åkte ut till Kölinge, hälsade på mamma och pappa, och så gick jag över till Thomp och C'lin. :) Eller ja, dom va ute på äventyr, C'lin va ute och gick med Lisen i vagnen, och Thomp va ute och åkte fyrhjuling med Maya. :)
Så dom kom precis när jag kom. Åkte lite fyrhjuling jag med, haha !
Sen gick vi in, gosade lite och lekte med Maya, fikade lite och sådär. Gosade med Lisen, och mös. :)
Sen vart klockan mycket och det va dags att börja röra sig hemåt, och eftersom att pappa skulle köra hem mig med så :)
Sen skulle jag över till Fröken L med och baka lite :)
'
Kom hem, har en snäll pappa som körde hem mig :) Tog med mig bakgrejen och så gick jag över till Fröken L, och så började vi baka. Bullar stod på schemat, det va kul och det gick bra, drack kaffe gjorde vi med.
Mös lite med barnen med. :) Söta dom.
Bullarna vart bra med, goda också :) Sen gick jag hem, tog det lugnt. Duschade och sådär, sen vart det sängen rätt tidigt eftersom att man skulle upp till skolan imorn, lite pirrigt äre minsann. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Måndag 10 Januari 2011;
'
Vaknade av väckarklockan, kändes lite konstigt att gå upp och inte åka till jobbet. :P
Idag skulle jag till skolan, bara det kändes konstigt.
Drack kaffe, kikade lite på internet och sen gjorde jag mig iordning, klädde på mig och så var det dags att gå till skolan. Lite pirrigt i magen, men det skulle gå bra, hade musik i lurarna och så va det bara att gå. :)
Det är inte så långt och tar inte så lång tid, lite kallt bara men det gick :)
'
Kom fram, visste inte alls vart jag skulle gå egentligen, men ja, det fick gå. :) Chansade och kom rätt, när de flesta hade kommit så gick vi till klassrummet, fick lite information och så fick vi schemat och lite sådär :)
Sen gick vi en rundtur och dom visade vart vi skulle vara under våra olika ämnen, vi hade vårt hem-klassrum, och så hade vi datasalen, och så vart vi visade vart våra lärare sitter och så vidare. Fick reda på att vi inte hade någon datorkunskap imorn, vilket inte gjorde mig så mycket, jag menar jag gick en treårig datorlinje, så jag tror att jag vet hur man använder word, excel, power point m.m
Efter det så fick vi gå hem för dagen, kändes bra. :)
Kom hem, startade en maskin med tvätt, och så diskade jag lite grann, messade med Tim, och kikade lite på tv.
Kom fram till att Tim skulle komma förbi och dricka kaffe senare. :) Han va ändå och jobbade i Gimo.
Så jag åt lite och väntade på att dom skulle komma förbi, och så kom dom, jag slog igång lite kaffe och så pratade vi lite grann. Drack kaffe, rökte och pratade lite mer.
Sen var det dags för dom att återgå till arbetet, och jag återgick till absolut ingenting. :P
'
Pratade med lillasyster en stund med, hon och Sara skulle kanske kika förbi lite senare. :) Dom skulle inte till stan först och så bara.
Jag fixade med tvätten och så, sen ringde Natta igen, och sa att dom va på G.
Jag kikade lite på face och lite på film med, :) Sen kom dom, och så åkte vi och handla lite, jag köpte skrivblock, pennor och lite annat skoj. :)
Efter det så handlade vi lite på coop med. Sen åkte vi hemåt, började laga mat och så var jag tvungen att gå ner och handla lite till. Det vart kebabgryta idag med ris :)
Vi åt, lyssnade på musik och pratade lite, sen fixade jag ner lite låtar till fröknarna, och så brände jag en varsin skiva till dom, och sen vart det dags för dom att röra sig hemåt.
'
Jag fixade lite här hemma, och så kollade jag på film, kollade läget på face och bara va, det vart sängen rätt tidigt, eftersom att det va ännu en skoldag imorn. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Tisdag 11 Januari 2011;
'
Japp, uppe idag med, känns fortfarande lite konstigt men det är väl så. :)
Slog igång kaffebryggaren, och så kikade jag lite på face, gjorde mig iordning, klädde på lite, och så tog jag mediciner.
Drack kaffe och laddade inför min första officiella skoldag. :)
'
Sen var det dags att gå igen, med musik i lurarna gick det bra, kallt men det gick bra iaf :)
Hade två lektioner idag, medicinsk grundkurs och psykologi A, va kul faktiskt och lärarna är kanon ! :)
Fick dock läxa, men det va inte så farligt, det va bara att läsa lite. :)
'
Kom hem kikade lite efter böcker på nätet, behövde beställa hem två st, vilket jag gjorde. Och så pratade jag en stund med mormor i telefon, och jag kan lugnt säga att jag har världens bästa mormor och morfar, bara så att alla vet :D
Efter det så kikade jag lite på film, och kollade face lite, la till lite grejer, och sådär. :)
Sen var det dags att lägga sig i sängen och få lite sömn.
'
Goodbye, and Goodnight !

Onsdag 12 Januari 2011;
'
Ja vaknade för min tredje skoldag idag då :)
Gick upp, gjorde mig iordning, klädde på mig, drack kaffe. :)
Sen var det dags att röra mig mot skolan, inte så asnice att gå när det snöade, och när man fick snö i hela ansiktet, inte okej alls. Men till skolan kom jag ju iaf, :)
Började dagen med medicinsk grundkurs, och det gick bra. :) Fick några små raster under lektionen som va lite lång, :)
När den lektionen var slut så fick man rast igen, innan det var dags för Psykologi, :)
Gick bra det med. Efter psykologin fick man sluta och gå hem :)
Jag gick först till handledaren och tog bort två kurser, datorkunskap och arbetsmiljö och säkerhet, känns dumt att läsa dom igen, :P
Sen gick jag hem. :)
'
Handlade lite och så hem, lagade mat och sådär. :) Sen kikade jag på film och tog det lugnt, satt på facebook och kikade med. :)
'
Är man homo om man suger av sin allra bästa kompis, eller är det bara vänskap på väldigt högnivå ?
'
Pratade med en klasskamrat, och så prata jag med Fröken L. :)
Skulle bränna ut en film till henne, :) Pratade med min klasskamrat med och sa att jag skulle komma över lite senare så hon kunde få anteckningar och sådär :)
'
Filmen tog sin lilla tid på sig, så den hann inte bli klar tyvärr, men gick iaf över till S, hon fick mina anteckningar och så pratade vi lite och så :)
Det va trevligt. :) Skönt att man känner någon i klassen lite bättre. :)
Pratade massa, bestämde att vi skulle börja med F&S och sådär, får se hur det går. :)
'
Sen var det dags att gå hem, läste massa kommentarer som hade kommit efter mitt spontana inlägg på face, haha, :D men det är kul att folk kommenterar sånt :p
'
Efter det så vart det en film, eller två. Beställde ännu en bok idag, lika bra det. :) Och så vart det sängen. Ladda om batterierna till ännu en skoldag.
'
Goodbye, and Goodnight !

Torsdag 13 Januari 2011;
'
Fick sovmorgon idag :D Rätt skönt.
Slog igång kaffebryggaren, klädde på mig, gjorde mig iordning, och så tog jag mediciner och sen drack jag kaffe och rökte lite.
Kollade face och sådär, sen gjorde jag mig klar för att knata till skolan, med musik i lurarna.
Kom fram, kom i lagom tid, mötte halva klassen utanför vid "rökrutan". Pratade lite och sådär, sen var det dagas att gå in och börja dagen första och enda lektion :) Vård och omsorgsarbete. :)
Det gick bra det med, första lektionen, och det va mest presentation och så idag, sen lite annat med. :)
Sen var det dags att sluta, :) Jag och S tog sällskap hemåt, hon skulle hämta sonen på dagis och så gick vi och handlade lite, och sen gick vi hem, kom hem, diskade lite, och så började jag laga lite mat. :)
Idag vart det tacos, mumma, :D Maten vart färdig, och jag åt medans jag kikade på en film.
Pratade lite med förken L, och gick över dit en sväng, lämnade filmen, och så lämnade jag lite godis till barnen. :)
Sen hem igen, och så prata jag med S och bestämde att vi skulle gå upp till gatan och kika lite, men vi kom upp lite sent, så de flesta hade redan gått därifrån när vi kom upp. Men lite fick vi se iaf. :)
Vi gick en vända och så gick vi hem sen, kom hem, tinade upp lite grann, för de va rackarns kallt ute.
Messade lite med Andreas, och så pratade jag en sväng med Tobben i telefon, sen vart det en film, och sen gick jag och la mig. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Fredag 14 Januari 2011;
'
Ledig idag, eller lektionsfri, rättare sagt. :)
Vaknade runt 10 tiden, kikade på film och kröp ner i soffan med täcke och kudde, mysig som tusan, :)
Kikade lite Face ibland, sen åt jag lite. :) Och kikade på en film till, en filmdag idag tror jag. :)
'
Startade en tvättmaskin gjorde jag förstås, och så pratade jag med pappa lite tidigare, försökte få tag på Linda med hon ville inte svara.
Hängde tvätten, och startade en tvättmaskin till. Började kika på film, fick sms om att jag kunde hämta mina böcker efter kl.17, så gjorde det, sen försöka hitta på något att äta vilket inte alltid är det lättaste.
Men det vart iaf kyckling, ris och currysås, gott som fasen. :)
Fick ett mess från Agda, hon frågade om jag skulle med in till stan senare, och jag frågade vad vi skulle göra där.
Ringde och prata med na, och så visade det sig att vi skulle in till krogen. Jaha, tänkte jag, vad tusan ska jag ha på mig ?!
Fick lite panik sådär, här satt man i mjukisbyxor, tshirt, med håret i en slarvig toffs, osminkad och kollade på film, jag fick en väldans fart in i duschen, gjorde mig iordning löste klädproblemet, och vart klar i tid, gick ut och ner, hann röka lite innan Agda kom och hämtade upp mig.
Vi åkte mot staden, hämtade upp en kompis till Agda i Alunda, sen vidare mot Rasbo och Grän, lämnade Agdas bil där och åkte med en annan kompis till Agda in till staden, parkerade och så gick vi mot bankomaten, och sen mot Etage.
Det va inte mycket folk ute, men det var trevligt ändå, hann med att dra i mig 5 lakritsshots, och 3 cider, :P haha !
Ja jag är lättpåverkad, :P
'
Efter några timmar där, så var det dags att röra sig hemåt, stannade på Max, träffade PP där och pratade lite med honom, sen hämtade Agdas bil i Grän, och så släppte vi av R i Alunda, sen vidare mot Gimo, lagom halt ute då :P
Kom hem, skönt att få av sig stövlarna, :D Skönt att lägga sig i sängen och sova lite :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Lördag 15 Januari 2011;
'
Sov ganska länge idag, men så är det :) Lite trött efter gårdagen men inte bakis, för det blir jag ju aldrig.
Det vart en lugn dag idag, kollade på film, lyssnade på musik, satt vid datorn.
Pratade ett tag med Tobben med.
Dagen gick ju, och pratade med Fröken L på kvällen så gick ut och träffade henne ett tag.
Sen hem igen, lyssnade på musik, satt vid datorn messade lite, och sen vart det faktiskt sängen.
Vart inte mycket skrivet idag, men gjorde ju inget speciellt så då är det ju svårt att skriva något. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Söndag 16 Januari 2011;
'
Skönt med sovmorgon tyckte jag, ajo eller hur. Vart väckt, iofs så va klockan 10, men vart väckt av Agda iaf, och vi skulle tydligen åka till stan, så jag gick väl upp, klädde på mig och gjorde mig klar. Så kom hon och hämtade upp mig, och så for vi mot staden.
Vi började med Ikea, gick där och kika lite, och så åt vi lite. Sen gick vi runt lite till, och jag hittade några saker jag ville ha. :)
Efter det så åkte vi till Chilli, och där hittade jag söööööötaste tofflorna. :D Älskar dom.
Agda köpte kuddar, träffade Taantyy och rökte lite med henne, och pratade lite. :)
Sen for vi ner till ÖB kikade lite där, köpte skrivblock och sådär till skolan. :) Efter det så åkte vi upp till Mio för Agda skulle betala soffan hon köpt, som hon egentligen skulle få med sig hem idag, men det gick inte som vi hade tänkt. :P
Efter det så åkte vi hemåt, lite trötta efter en heldag i staden. :) Kom hem, åt lite mat, pluggade lite, kollade på tv, satt vid datorn, kollade på film gjorde jag med. :)
Pratade lite i telefon med Taantyy med :) Pratade på msn och sådär. En skön och lugn söndagskväll. :)
Gick och la mig, och kollade på en film till :)
Bäst att få lite sömn, för imorn är det ännu en skoldag :D
'
Goodbye, and Goodnight !

kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Fredag 7 Januari 2011

Hejsan !
'
Nu tror jag att jag är med igen, jag har nog kommit tillbaka till verkligheten efter en semester vecka upp i Vemdalen :)
Men det va bra skönt där uppe, hade grymt kul, och hade lätt stannat en vecka till, :)
Men det kostar ju därefter. Yeye, :D
Har jobbar idag med, en kort tur men det känns bra, eller ja egentligen sisådär. Ska bli skönt att få komma bort lite, göra något annat nu, man har ju ändå gjort samma sak i 3 års tid. Så lite less är man ju, men som en sa till mig idag så kommer jag nog att sakna det när man väl har varit ifrån det ett par veckor, må så vara, jag är ju känd för att vara jobbnarkoman så :) Man kan ju inte förstöra sitt underbara rykte, eller ?
Jag tror så, ska bli skönt, det blir ändringar i mitt liv, har bestämt mig för att göra mycket under det här året, bl.a gå ner i vikt igen, I'm on my way overboard, men jag ska och så lyckas jag med :)
Det kan ta sin tid, men låt det ta tid då, jag ska må bra, ingen behöver må bra för mig. Jag lever mitt liv, jag bestämmer vad jag ska göra med det, :)
Men nu har jag bestämt mig, och jag ska inte göra det för att folk har kommenterat utan jag ska göra det för min egna skull, för att JAG vill det själv. Jag är ändå jag, och jag trvis bäst som jag är, bara att jag kommer att bli några kilo lättare, jajjamen. :)
'
Jo men det är bra, mitt liv alltså, jo visst saknar man närheten ibland, men det kommer väl. Det är rätt skönt att vara själv med, att kunna göra vad man vill utan att behöva tänka så mycket på det. Jag kan sitta här i min soffa och blogg om vad jag vill när jag vill, och hur jag vill. För det mesta så är det ju bara om hur dagen har sett ut, men ibland kommer mina spontana inlägg med både det och andra tankar. :)
Tummen upp eller ner ? Några läsare har jag ju, eller är det bara spioner som tycker om att läsa om mitt liv som jobbnarkoman, haha ! :D
'
Som jag sa så har jag jobbat idag, och ja det går väl alltid bra för mig, eller ja för det mesta. Allt flyter på och man få gå hem. Det är inte direkt så att man sitter på arslet hela dagen, som vissa tror att man gör, jag gör mycket mer än så. Jobbade med Bellsibuubb idag, riktigt trevligt, hon fick åka med hem till Gimo med, då hon bor här hon med.
Kom hem, slog igång tvn, och så gick jag online på msn. Och det pep till på engång, Taantyy, :)
Försökte samtidigt att få på överdragen till soffkuddarna som jag har tvättat, överdragen alltså inte kuddarna, det gick ju sisådär, men fick ju på dom tillslut. :)
Trivs med min nya soffa, och älskar min fotölj, jätte mysig, satt i den igår och bloggade och det kändes bra.
Den är skön att sova i med, soffan alltså, somnade till i den i förmiddags. :)
En liten stödvila innan det var dags att göra sig klar för arbete, :)
'
Det snöade idag igen, why am I not surprised ? Det snöar ju tammetusan jämt nu för tiden, och när ska allt försvinna ? Hur länge ska man behöva stå ut med den här jäkla snön ?
Burr, vill helst ha sommar nu, helst igår. Slippa skrapa rutor, slippa borsta bort massa snö, slippa ha bilen på tomgång länge innan det blir behagligt att sätta sig i den. Slippa låångsamma bilförare, bara för att det råkar vara en snöflinga på vägen så måste man ligga och köra i 50, man lessnar ju.
Och snön, det är ju metervis, snödrivorna är ju jätte höga, nästan som berg. Det kommer ju ta evigheter innan all snö är borta helt. Tragiskt. Deprimerande.
Iaf, har pratat med Taantyy i 2 timmar nu med, la på för en stund sen. Massa trevligheter, skvaller tycker vi också om. :) Skönt att bara få prata lite, eller ja mycket då, men det är vi bra på hon och jag, prata :)
Får ta och ses snart med. Va ett tag sen nu.
'
Annars så börjar skolan på måndag med, förväntningar, tror att det kommer att bli kul, men ändå så har man lite ångest, vill man verkligen sätta sig i skolbänken igen, ja, det är ju värt det, en utbildning det kommer jag långt med, och det är ju det här jag vill göra, om inte annat så kan jag ju plugga vidare sen om jag känner för det. :)
Men lite nervöst är det, ska på "upprop" på måndag kl.10, nej jag är inte alls nervös.
Känner säkerligen inte en enda som ska plugga nu heller, haha, men det är väl bara att gå dit och se glad ut, göra det jag ska och sen gå hem. :)
Apropå gå, bilen då. Blir billös på söndag, måste fixa honom till ombesiktningen. Va ju inte så jätte farligt, men det lär ju göras, kommer vara lite jobbigt att stå utan bil ett tag men man får väl leva med det ett tag. :)
'
Ja huah mig, nu vart det ett långt inlägg, massa babbel, haha ! Börjar få lite skalldunk nu, så då är det väl dags att gå och lägga sig tror jag, ska ju upp tidigt imorgon med och jobba.
'
Goodbye, and Goodnight !

kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Fre 31 Dec 2010, Lör 1, Sön 2, Mån 3, Tis 4, Ons 5 & Tors 6 Januari 2011

'
'
'
'
'
'
Fredag 31 December 2010;
Nyårsafton.
'
Vart väckt i daglig ordning där på morgonen. :)
Gick upp, tog mediciner, och slog igång radion, åt lite frukost och sådär.
Sen kikade vi lite på film. Tog det allmänt lugnt.
Spelade kort, massa olika spel, drack lite alkohol :) Duschade gjorde jag med, dom andra åå.
Sen lagade vi mat, vart kött, pommes och bea, sallad med :) Mumma :D
'
Efter maten tog vi det lugnt, och drack lite. Spelade mer kort och sådär.
Hade allmänt trevligt, efter ha gjort oss iordning, så vart det lite mer kort spel. :)
'
Sen gick vi upp till hotellet lite längre upp på vägen :) Drack lite där med. Väntade in tolvslaget, och hade mys.
Sen rörde vi oss neråt, för att åka med taxin ner till vemdalsskalet för att gå på paarteey :)
Dyrt, men kul. Mycket folk vare med, och jag lovar jag såg det löljigaste jag sett på länge, haha, idioter.
Huah, och han va inte ens snygg karln. Usch ! :P
Vi träffade på Fille med, Robban och Simon med. :) Dansade och sjöng med till musiken, jätte skojj ! :D
Klockan gick fort och helt plötsligt så vare dags att gå ut och ta taxi hem, vilket tog sin tid, det va kö ner för att hämta jackan, och sen va folket som gamar på taxibilarna. Ja huahligen. :P
Men tillslut fick vi en taxi och så åkte vi hemåt. :) Kom hem, släpte ut Rocco en stund. Så vart det fyllekäk, :P Och sen vart det sängen för oss, sent nog. :)
'
HAPPY NEW YEAR ! :D
'
Goodbye, and Goodnight !

Lördag 1 Januari 2011;
'
Ja, vi va lite trötta idag, men inte så mkt mer. :) Tog det lugnt kikade på film och bara va. :)
Sen åkte jag och Natta ner till Ica i Vemdalsskalet, handlade lite mat och lite annat gott :)
Det vart någon film med. Sen hem till stugan igen, lagade lite mat och sådär, sen kikade vi på film och tog det lugnt. Skönt efter gårdagens bravader.
Vart några filmer innan vi va klara, kikade bl.a på The Social Network, a.k.a Facebook filmen, och så Den där Mary, och Soltice en skräckis, :)
Sen va vi rätt trötta så det vart sängen där, jag satt lite vid datorn innan, pratade lite med Finast och sådär, messade lite åå :)
Sen vart det faktiskt sängen för mig med, :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Söndag 2 Januari 2011;
'
Vart självklart väckt där på morgonen, :) Gick upp tog mediciner och så åt vi lite frukost, drack kaffe och rökte.
Sen packade vi våra saker, och städade av stugan. Va ute med Rocco och så, sen lasta vi in det sista i bilen och åkte ner till Skalet för att lämna tillbaka nycklar. Sen tankade vi lite och köpte färddricka, sen bar det av hem. :)
Allt gick jätte bra, :) Mycket skratt och sång. :) Vi stannade i Bollnäs för att äta, vilket vi inte va ensamma med att göra, fick stå i världens kö, och långtid tog det med. Men vi fick vår mat tillslut.
Åt den och så bar det av igen. Hann en bra bit, sen vart det stopp, hamnade i en lång lång lång kö, som man fick stå i länge. Eller ja små rulla lite framåt.
Tog ju sin tid iaf, och så tillslut släppte det, och det rullade på hur bra som helst.
Det tog tid att komma till Uppsala men vi kom ju fram till slut iaf, och det kändes bra att känna igen sig, fast det va med lite sorg i hjärtat man lämnade vemdalen, man hade gärna stannat kvar. :)
'
Åkte ut till Rasbokil och släppte av Natta, Jocke och Rocco. Hjälpte dom in med lite grejer, och pratade en stund, sen åkte jag hemåt jag med. :) Packade in allt från bilen, slängde smutstvätten i maskinen, och sen tog jag det lugnt. :) Duschade och tittade på film.
Satt vid datorn lite grann, och kände mig ensam efter en vecka med 2 huliganer och en hund. :P
Men ja, man får väl vänja sig igen. :)
Sen vart det sängen, hade tänkte mig åka in till stan imorn och handla lite. :) Med lite sällskap av Linda :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Måndag 3 Januari 2011;
'
Vart väckt på morgonen, jobb på gång. :) Men ja jag vart ju inte förvånad heller så :)
Jobba imorn och fredag, lördag och söndag. :) Hm, lie ledig iaf.
Och idag bär det av in till stan, gjorde mig iordning och så pratade jag med Linda. Men hon va inte så jätte snabb eller, så jag gick över till Fröken L och drack lite kaffe och pratade en stund.
Sen åkte jag och hämtade upp fröken i Alunda, och så bar det av mot staden. Vi tog Gränby först och sprang i några affärer, vart först BR och köpte Twister till Maya, :) Sen vart det Lagerhaus och köpte ljus till storasyster, och sen vart det Lindex för att köpa kläder till Amanda. :)
Träffade Tobben på Gränby med, pratade en stund och sen åkte jag och Linda till Willys för att handla mat.
Pantade först massa burkar, det vart en hel del pengar det :)
Sen vart det massa mat, träffade på Finast där inne, pratade en stund och sen återgick vi till handlingen. :)
Tog lite tid men vi vart färdiga iaf. Packade in allt i bilen och så åkte vi ut till Kölinge, skulle ge de lite sena julklapparna till storasyster och Amanda. :) Vart bjudna på kaffe och pratade en stund, dom tyckte om presenterna, och det va ju bra. :) Amanda vart jätte fin i kläderna jag köpte :)
Sen åkte jag och Linda hemåt, släppte av henne i Alunda, och sen åkte jag hemåt och packade in all mat i frysen, skafferiet och kylen. Sen vart det matlagning.
Pratade med Carro på vägen hem, och bestämde att jag skulle komma ut till dom på onsdag och mysa massa. :)
Och så slog jag mig ner i soffan och tittade på film, och bara tog det lugnt.
Laddade upp bilderna från Vemdalen på face.
Gick och la mig i sängen inte långt efter.
'
Goodbye, and Goodnight !

Tisdag 4 Januari 2011;
'
Gick upp i lagom tid, klädde på mig, tog mediciner, drack lite kaffe och åt frukost.
Kikade lite på tv och satt vid datorn en stund. :)
Sen var det dags att åka mot jobbet efter mer än en veckas ledighet, känns bra :)
Kom till jobbet, allt va som vanligt. :) Började arbetet, har det i blodet så att säga :)
Och allt gick jätte bra, klockan gick fort och så var det dags att åka hem.
Kom hem, duschade, kikade lite på tv och tog det lungt. Vart en film eller två :)
Sen vart det sängen, för att ladda inför morgondagen :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Onsdag 5 Januari 2011;
'
Vaknade av klockan, gick då upp, klädde på mig, tog mediciner, gjorde iordning lite kaffe.
Drack kaffe, lyssnade på Bandit och kollade Face lite grann. Sen gjorde jag mig klar för att åka ut till Kölinge. Hjälpte fröken L med att kolla oljan på bilen först, sen åkte jag utåt. Kom fram, möttes av en väldigt glad Maya :)
En jätte kram fick jag. :D<3
Maya fick öppna presenten, hon fick ett Twister, och så skulle vi leka lite med den. Carro och Maya började, så fick jag gosa lite med Lisen så länge :) Det gick ju bra för dom.
Sen vare min tur med, och ja det gick väl sådär, men det va kul. Man är ju lite osmidig :P haha !
Jag och Maya lekte massa, Thomp och Carro lagade mat och jag gosade med Lisen.
Sen åt vi lite hamburgare, och under tiden Maya åt upp maten så gick jag ut och rökte lite grann, pratade med Natta och Tessan en stund. :)
Sen gick jag in igen. Och Maysan hade ätit upp maten, duktig hon :)
Efter det så klippte jag håret på dom, Carro klippte jag luggen på och på Maya med, och så klippte jag håret på henne med. :)
Sen vart det lite mer Twister, mendans Thomp och Lisen sov. :)
Drack lite kaffe gjorde vi med :) Och så gosade jag lite med Lisen en stund till, sen så klädde jag och Maya på oss och så gick vi ut, åkte lite i backen ute på gården, va kul :) hehe.
Sen busade vi lite till, och sen gick vi in. Busade lite till, och så åt dom lite, och jag gosade lite.
Sen masserade jag Thomps axlar lite grann, och så drack vi kaffe.
Jag och Maya lekte lite till, och sen var det dags för henne att lägga sig. :) Bäddade ner henne och sa godnatt.
Jag drack lite mer kaffe och gosade lite mer med Lisen, eller massa med Lisen :) <3
'
'
Det vart dags för Lisen att lägga sig, och jag fick lägga henne i sängen och bädda ner henne, det såg så mysigt ut när hon låg där :) Sa godnatt till henne och så gick jag och Carro till soffan, pratade lite och sådär.
Sen fick Carro en massage hon med, snacka om spänd, och fel hållning hade hon med. Men får hoppas på hon rätar upp sig snart :)
'
Pratade en stund till, och sen var det dags att åka hem, så jag sa hejdå och så åkte jag hemåt. :)
Kom hem, satte mig i soffan kikade lite på film, och tog det lite lugnt, sen vart det sängen för min del :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Torsdag 6 Januari 2011;
'
Vart väckt av att mamma ringde mig, hon frågade om jag va hemma, ja svarade jag väldigt ny-vaken.
Pappa skulle komma och byta soffa :)
Så jag gick upp då, klädde på mig, tog mediciner och slog igång kaffe bryggaren, möblerade om lite så det skulle gå lättare. Och så kom pappsen :)
Vi bar ner min hörnsoffa, och sådär. Sen bar vi upp min nya soffa. :)
när vi va klara så drack vi lite kaffe :) Och så åkte pappa och jag fixade lite här hemma, sen åkte jag med. :)
När jag kom fram va dom dock klara för att åka, det snöade på som tusan värsta stormen, så vi åkte till Sävja och började bära in, fick bärhjälp av grannen med, det var snällt. :)
Fixade iordning och gjorde det hem trevligt. Fick upp soffan och in kanaler, och sådär. Grannen bjöd oss på kaffe med, och en festis till Amanda :) Väldigt snällt.
Vi pratade en stund till, och sen åkte jag och Natta hemåt, pappa med.
Släppte av Natta hos henne, och sen åkte jag ut till mamma och pappa, lämnade av lite reklam som dom kan elda. Och sen bar det av hemåt.
Pratade med Linda på vägen hem, kom hem, började städa av här hemma. fixa iordning med soffan och bordet och sådär. Tvättade överdraget och överdraget på kuddarna. Sen lagade jag lite mat, vart köttfärssås och spagetti. :)
Kollade på film, och laddade upp filmklipp på face. Pratade lite med folk på face :)
Sen kikade jag på film igen. :) Började kika om på Twilight triologin, tittar på första filmen nu, inte så jätte långt kvar på den. :) Ska kika på dom andra med hade jag tänkt, sen blir det sängen. Ska duscha med :)
'
Goodbye, and Goodnight !