} Mikaela Juhlén -

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

New years eve

Jag har gosat massor med min lilla gudson, både igår och idag, vi gosade igår kväll, han låg och sov på moster så moster njöt massor. :)
Även idag har han sovit på moster, eller ja i mosters famn. Mitt älskade lilla hjärta, moster älskar dig massor! ♥
 
Vi har gjort oss iordning här för att åka till mamma och pappa snart, äta lite mat och fira lite där. Det blir dock en lugn kväll, då jag ska jobba imorn. :)
Vad ska ni hitta på idag? :)
 
Om vi inte hörs innan, GOTT NYTT ÅR! :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

I feel a little Leon abstinence

Ja lite abstinens har jag allt, :) Men så är det när man har jobbat som en dåre och sen varit sjuk. Men idag jäklar.
Jag ska först åka ut till mamma och pappa en sväng och låta pappa fixa lite med bilen sen bär det iväg till Onslunda, så jag kan stilla mitt lilla Leon abstinens, åh älskade barn! :)
Saknar självklart Lillasyster och Svågerna, och mosters fyrbenta barn med :) Så idag blir det massa mys, med god mat och film, :)
 
Vad hittar ni på idag? Och imorn? Har ni några planer? :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Late night post

Jag lovade och jag håller det även fast det kom en liten aning senare än jag hade tänkt, :)
Att jobba har gått bra, men det kändes i kroppen att jag inte riktigt var på banan ännu, men 2 dagar till så kanske jag är fit for fight sen :)
 
Har suttit och pillat lite med en av designerna jag håller på med, och även den färdiga jag har till salu har lagt till twitter och facebook länk i headern :)
Nu har jag som sagt två färdiga designer, väntar bara betalningen där. :)
Sen har jag fått ytterligare beställningar, ska skriva upp dem på listan med.
 
Imorn blir det ut till mamma och pappa en sväng, pappa ska fixa skyltbelysningen på min bil men han måste nu även byta blinkerslampa i fram för den har tydligen gått. :)
Så ja han får pyssla med det, och sen bär det av till Onslunda och gos med Leon, :D Självklart dem andra med.
 
Ska väl snart ta och krypa i säng här. Sov så gott!
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

I'm back again!

Jag tog nog en liten omedveten bloggpaus där ett tag, men jag ska nog komma tillbaka lite nu.
Tack till er som kikar in ändå :) Ni värmer mitt lilla hjärta!
Att vara sjuk tog nästa död på mig, men jag är bättre nu och ska snart ta och bege mig till jobbet, första dagen sen jag var sjuk och sista dagen innan mitt vikariat börjar. :)
Kommer att sakna alla inne i stan, men jag kommer som sagt att fortsätta komma dit när jag har tid, för kan inte lämna dem helt, det klarar jag inte. :)
 
Har fixat med lite designer under min paus, och fler blir det, det är skönt att jag äntligen har kommit igång med det, betaldesigner, att det är folk som är intresserade, det är kul. :)
Jag gör ju alla sorters designer, men endast till blogg esse då det är dem koderna jag kan. :)
Har ni inte sett det jag har gjort tidigare så kan ni kika in och titta på det HÄR 
 
Jag jobbar som sagt till 22 ikväll, så får se när jag kommer hem, men jag looooovar att jag ska slänga upp ett inlägg när jag kommer hem :)
Ha en bra dag! :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Like a big truck ran me over..

Jag som trodde att jag skulle slippa bli sjuk, men tji fick jag. Igår måde jag verkligen inte bra. Jag sov typ hela dagen, frös, svettades, hade ont i kroppen, det kändes som att jag blivit överkörd av en stor lastbil, kunde inte stå upp, då vart jag yr och mådde illa. Och ja kräktes gjorde jag med. Jag vet inte vad det var..
Mår lite bättre idag, men har fortfarande ont i kroppen. Har kunnat äta lite. Mår inte illa. Så får väl hoppas på att det är okej nu, och blir bättre, orkar inte detta nu.
 
Eftersom att jag har varit dålig så har jag inte kunnat jobba, så har varit hemma idag, och pillat på en design, som är klar och jag väntar bara betalning där. Ska väl börja på en till snart hade jag tänkt. :)
 
Hur har ni haft det? Hade ni en bra jul? :D
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Ain't got no time for nothing

Som ni har märkt så har min aktivitet här varit sämst ett tag. Men jag kan ju säga att jag inte har haft tid att ens gå in här och titta.
Jag skulle ju som sagt jobba i söndags, och ja det gjorde jag, och jobba fick jag, med minimal sömn då så började jag kl.16, stannade kvar under natten också så gick av kl.7.15 igår morse, hem, duschade, kom i säng runt halv tio, sova till kl.14, upp göra sig iordning och sen åka mot jobbat för att börja kl.16 och jobbade även natten så gick av imorse kl.7.15. Så jag ber om usräkt för att jag inte har hunnit med att skicka personliga julhälsningar eller så, men jag har som sagt inte gjort annat än jobba.
Lagom mör i kroppen idag, men har sovit skapligt, men långt ifrån så mycket jag behöver. Borde ju dock gå och lägga mig nu. 
Men nu vet ni iaf, förhoppningsvis så blir det lite lugnare nu så jag kan återgå till ett realativt normalt liv. :)
 
Hoppas att ni hade en bra jul iaf! :) Jag spenderade som sagt min på jobbet.
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Christmas time equals work

Idag är det hemgång som gäller för mig. Kommer kännas bra tomt när man kommer hem när man har bott här i en veckas tid, med lillasyster, svågern, Leon, Rocco, Ztella, Charlie och Smirre, så ja att komma hem blir tomt. 
Men visst längtar man hem lite, men sällskapet kommer jag att sakna och att få gosa med mosters lilla hjärta kommer jag att sakna, så får se hur länge jag blir hemma :P
 
Ska iaf åka och jobba lite idag med, men inte i stan utan på boendet, och endast 4 timmar idag, sen lär jag ju handla lite med så jag har lite hemma, lite kylskåps grejer.
 
Men vi hörs väl ikväll när jag har kommit till rätta hemma igen, :)
PUSS!
 
Jag och första gången jag höll i Leon på sjukhuset :)

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 0 gånger

Design by me - #58 - novel

Ronya beställde en novell-design till sin nystartade blogg.

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

Another work night

Ja då var det dags igen, ännu en jobbkväll, som sagt ledighet vad är det? Är det något man ska vara så här års? :P haha!
Jag tror jag har missuppfattat det hela i så fall. :) Känns dock skönt att få umgås här, och bo här ett tag, och självklart få umgås med min lilla gudson. :) 
Jag eldar, skottar och har mig, så jag är ju uppskattad iaf. Inte bara jobbig som är här. :)
 
Nej ta och borsta bort snö från bilen och bege sig mot jobbet :)
Ha en bra kväll! :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Who really believed it all?

Ja enligt den där kalenderna så skulle jorden ha gått under nu, men inte har den det eller :P
Jag tycker synd om dem som verkligen trodde på det, jag menar då kan man inte ha så mycket annat att göra eller tror på. 
Jag har näst intill flyttat in här, jag trivs och så länge dem vill ha mig kvar så stannar jag, eller ja jag åker nog hemmåt här i helgen, :) Men att få gosa med min gudson varje dag är inget jag klagar på, men det finns även massa annat att göra, så mycket till tid över har jag inte, :)
Och nu är det dags att jobba igen, så jag ska göra mig klar och åka här snart. Får väl hoppas på att kvällen går bra, och smidigt. :)
Jag ska försöka finna lite mer tid till detta, och er. Men även allt annat med. :)
 
Hoppas att ni får en fin dag! :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Free time, what is that?

Hej mitt namn är Mickan, och jag vet inte längre vad privatliv är, vad fritid är, och vad ledighet är. Jag vet heller inte hur och när jag ska hinna uppdatera min blogg, eller behålla mina läsare.
Att jobba har blivit en vardaglig sak just nu, att jobba över är vanligt det med, och att jobba utan rast det är inte längre ovanligt. Men ändå, jag kommer att sakna detta sen. Det kommer jag.
 
Men imorgon är jag ledig, och jag ska vara ledig imorgon, efter fyra kvällar med övertid och utan rast på raken så behöver man lite ledigt för att sedan jobba fyra dagar till på raken. Life is awesome! ;)
 
Är fortfarande bosatt i Onslunda, att få gosa med min gudson är underbart och även att umgås med svågern och lillasyster, dogsen med :) Men lär ju åka hem någongång antingen imorn eller på fredag.
 
Ska ta och krypa i säng här snart och sedan njuta imorn när jag är ledig :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Lyckan, inlägget är kommenterat 3 gånger

Welcome home baby boy! ♥

Idag fick dem äntligen komma hem! Lycklig moster jag nu! :D
Tyvärr så ska ju jag åka och jobba snart så jag får gosa senare. 
 
Är inte alls sugen på att jobba nu måste jag säga, men ah jag måste ju. :) Jag har skottat och eldat här sen jag vaknade, så förhoppningsvis så blir det varmt och behagligt här snart, så lillebus inte fryser även fast han får värme av Lillasyster :)
 
Ah nej, ska ta och göra mig klar här så jag kan åka och jobba lite :) Vi hörs senare om jag hinner :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Too much too little time

Det är fullt upp här. Att ta hand om hundar är inte alltid det lättaste, jag är ju inte van med det. Men dem tycker om moster :)
Att dessutom jobba på det, och jobba över dessutom, ja det blir lite mycket ibland, så jag var hemma här sent igår, därav orkade jag inte blogga, jag ägnade den tiden åt hundarna istället, då dem varit ensamma så länge. 
 
Och snart ska jag ta och bege mig in till sjukhuset för att hälsa på, och få träffa min lilla gudson, då dem blir kvar en natt till. Sen ska jag jobba ikväll igen, men förhoppningsvis så slutar jag kl.22 och inte senare idag. *slå i trä*
Så vi får väl se om vi hörs sen :D
 
Ha en bra dag iaf! :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Lyckan, inlägget är kommenterat 4 gånger

He's finally here! Welcome to the world lovely!

Ja efter mycket kämpande så kom han äntligen ut kl.1.20 inatt. Jag hade kontakt med min svåger under tiden.
Allt hade gått bra, tagit lite tid bara, hon kämpade på bra min älskade lillasyster för nu är äntligen prinsen här! :')
Mosters lilla hjärta! ♥
 
Moster älskar dig massor! ♥

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 3 gånger

Design for sale - Justin Bieber - Novell

 
För att se designen live klicka här eller på bilden.
Vid intresse maila eller lämna en kommentar.
Sprid gärna ordet :D
Tack!

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 2 gånger

I'm so excited! :D

Det händer grejer, :D Äntligen. Med ynka 2 timmars sömn och massa oro så fick jag åka in och hämta Carro imorse, hade försökt få tag på henne halva natten men utan att lyckas. Men imorse så ringde hon, haha! Vet inte vad som gick fel där då hon alltid har varit den som är bra på att höra av sig när hon är ute, men ah, hem kom hon till slut iaf. Och jag fick träffa två glada barn med, både Maya och Lisen vart glada när jag kom :) 
 
Fick även samtal av Lillasyster med, det var på gång, dem åkte in, men fick åka hem igen då det inte riktigt var dags än, så jag fikade lite med Thomp, och sen åkte jag hit, så är i Onslunda nu med dogsen, dem åkte in för en stund sen igen, med tre värkar på sju minuter, och fyra på elva, så nu jäklar kommer han nog mosters lilla älskling! Jag längtar så fruktansvärt mycket! :'D ♥
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

2 whole days off work!

Yaaaay, jag är ledig i två hela dagar, jag ska få känna på hur det känns att vara ledig :)
Det var ett tag sen jag fick göra det :) Men nu jäklar! 
Att jobba kväll tar på kroppen även fast man får sovmorgon, och även fast jag älskar att jobba kväll och hellre gör det. Men man blir slut. :)
 
Jag älskar jobbet dock, och det verkar som att man gör bra ifrån sig när dem nästan blir ledsna när man säger att man är ledig i två dagar, det gör lite ont i hjärtat. Men jag kommer ju tillbaka, och det känns ju bra att dem tycker om mig mina små hjärtan! :)
 
Idag då, vad gör man när man är ledig? Haha, jag har glömt bort helt och hållet, skulle ju behöva åka och handla lite mat, så får väl se till att göra det lite senare. Sen ska jag hämta Carro i natt. Annars så har jag inte så mycket fler måsten. :)
 
Vad gör ni idag? Fredag och allt? :)
 

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 0 gånger

Design by me - Novell - Justin Bieber

Fick äntligen den färdiga Justin Bieber designen med guld-tema såld.
Lina var intressrad och köpte den :)

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

One more night of work

En kväll till, sen är jag ledig i två hela dagar, wow, hur känns det att vara ledig? Det ska bli spännande :)
Satt med Marielle i telefon i 2 timmar igår, och så hade jag ett litet inre down-moment, tände ljus och tittade på stjärnorna, saknade, önskade. Varje år samma sak. Varja år är saknaden lika stor, och tårar envisas. Men kärleken består. ♥
 
Ska snart ta och bege mig in till jobbet igen, en kväll till som sagt. Sen får vi se om bebis vill komma ut snart! Jag längtar ju ihjäl mih här. BF+10, moster vill ju träffa dig nuuuu! :)
Jag håller tummar och tår, jag håller allt jag har för att han kommer helst idag, eller iaf imorgon. :)
 
Oh guess what, det snöar här än. =/ Finns det inge stopp? Ge snön till dem som vill ha den istället tycker jag så slipper jag sitta här och klaga :P haha!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Hard working girl

Ja det kan man ju lugnt säga, hade körturen igår, allt gick kanon men ah, lite saker hände mot slutet så det vart lite övertid. Så jag kom hem halv 1 inatt, därav orkade jag verkligen inte blogga igår, det kan man ju kanske förstå.
 
Har precis tagit mig duschen jag verkligen inte orkade ta igår heller, och fått höra av lillasyster att det såg bra ut efter besöket på sjukhuset idag, så det är bara att vänta tills han kommer eller hon går över så pass långt att dem sätter igång henne, envisa lilla bebis, kom ut nuuuuu! :)
 
Ska ta och göra mig klar här, blir väl till att hålla väskan packad och ta med sig den idag med just in case, gäller att vara förberedd för är det så att dem ringer ikväll och det är på g så finns det varken lust eller tid att sitta och köra först till Gimo för att hämta väska och så och sen bege sig till Onslunda till dogsen. Ain't got no time for that.
 
Jaha, 121212 idag då, historiskt för många, 6 år av saknad för mig. 
Idag är det 6 år sedan du verkligen lämnade oss hjärtat, 6 år sedan man fick veta att det allt hopp var borta, att du inte fanns med oss längre. 6 år och saknade är lika stor. Saknar dig Marcus! ♥
 

kategoriserad i » Saknad, inlägget är kommenterat 0 gånger

12 12 12

 
* 25/8 1987 *  -  † 12/12 2006 †
6 år av saknad!

Det sägs att det ska vara vackert att sväva bland molnen,
Men Du förtjänar något mycket finare, och för mig sken Du alltid som solen.
Ibland när jag tittar upp mot stjärnorna är det alltid en som lyser starkare,
Det måste vara Du vännen, För ingen annan än Du kunde vara vackrare.
Du var den vackraste som någonsin har gått på denna jord,
Känslorna och saknaden efter Dig kan inte förklaras med bara ord.
Marcus, jag älskar dig, och hoppas att du vilar i frid,
Minnet av Dig kommer att stanna i mitt hjärta för all evig tid.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

No baby yet

Är fortfarande kvar här ute i skogen, men ska iaf bege mig hem idag efter jobbet lär hämta allergitabletter om jag ska kunna vara här sen och klara av det utan att dö :P Smart som jag är så glömde jag ta med extra, och så glömde jag laddaren till datorn, tur att det fanns en här. :)
 
Ska väl snart ta och göra mig iordning för att sen åkte in till jobbet, idag ska jag iaf jobba, :) Så idag blir det inte i onödan. Får väl se om det börjar snöa ikväll eller inte, det sägs så iaf.
 
Ah men vi hörs väl av senare. :) 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Got stuck in the woods

Är det lite väl ambitiöst att åka till jobbet när man är ledig tycker ni? Det är precis vad jag gjorde idag. 
Det var bara det att jag hade skrivit upp i min kalender att jag skulle jobba, så ja jag trodde ju det, tji fick jag när jag kom till jobbet och såg att jag inte stod med på kvällsschemat, men ah jag har ju inget bättre för mig så jag åker till jobbet när jag är ledig, haha.
 
Men jag begav mig till Onslunda istället, efter att ha försökt få tag på Natta och Jocke, men inget svar så då vart jag lite orolig att det var på gång där, så jag åkte ut till hundarna just in case, men Natta ringde och det hade tagit längre tid då dem fått vänta och så. Så jag kunde pusta ut. :)
 
Vi åt en skinksmörgås, drack julmust och så vart det lite Guitar Hero, och så en film. Vi såg Ted, underbar och hur rolig som helst! :)
Och så bestämdes det att jag skulle bli klar här ifall att, men än så länge så verkar det inte hända så mycket på den fronten, då Natta nyss var ner på toa. Sega unge, moster vill ju träffa dig nu! :)
 
Men jag ska väl ta och bege mig upp och krypa i säng jag med snart :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

It's getting closer

Ska ta och bege mig in till jobbet här snart, jobbar 4 kvällar till innan jag är lite ledig här igen. Haha, ledighet vad är det? :P
Har gjort mig klar och så, har även pratat med lillasyster, dem var hos barnmoskan idag, bf+7 nu då. Hon hade lite högt blodtryck så dem skulle upp till sjukhuset och kolla så att allt är bra med den lille, hon har ju sammandragningar och så nu och dem ökar i mellanrum så det kanske är på g snart :D Yippiiie!
Så jag har precis packat en liten väska här ifall att, så jag är förberedd, hon skulle ringa när dem har varit på sjukhuset så får vi se vad vi bestämmer då. :) Jag är iaf förberedd.
 
Jag är så exalterad jag vill att han ska komma nuuuuu, :D Ska försöka koncentrera mig på jobbet iaf. Och ändå hoppas att han snart är här :D
 
Hoppas att ni får en bra dag! :D
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 1 gånger

Design by me - #61 - novel

Izabelle fick en ny och fräsch design till sin nystartade novell :)
Klicka på bilden för att se hela layouten.

kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 1 gånger

Design by me - #60 - update

Frida fick sin design uppdaterad, med en lite julig design. :) För att se hela layouten klicka på bilden :)

kategoriserad i » Saknad, inlägget är kommenterat 7 gånger

6 years pass by too fast

Idag är det 6 år sedan den där fördömda olyckan. Då man fick samtalet om att det skett en hemsk olycka.
Att man inte visste hur allt var, hur allt skulle bli. Jag minns den dagen som om den var igår.
Hur allt bara brast. Hur man föll ner på knä. Hur man bara önskade och bad om att allt skulle gå bra.
Hur tårarna rann. Hur allt vart svart. Hur alla minnen rusade förbi i huvudet. Allt bra. Allt lyckligt. Alla skratt.
 
Jag minns det som om det vore igår, hur du ringde, skrattade, log, pratade, jag saknar samtalen.
Jag saknar dig! ♥
 
Vi kommer alltid att minnas dig. Du kommer alltid att vara med oss. Du kommer alltid att finns här.
Du är och förblir vår älskade ängel. Marcus, du ska veta hur saknar du är! ♥
 
It's hard to forget about someone who gave you so much to remember!
 
 

I Wish You Could Be With Me Right Now,
I Know You Are, You're Always With Me Somehow,
I Wish You Were Here To See How Much I Miss You,
Why Did You Have To Go? I Know I Didn't Want You To.
I Wish I Got My Angel Back, Why Did You Leave?
I Wish I Could Turn Back Time, Then You'll Come Back To Me.
I Believe You're Still Around, Watching Me Always,
And I Will Believe In You, All Of My Living Days.
And I Know As Long As I Remember You,
You'll Forever Be Alive, Even Though It's Not True.
And I Know That We'll Be Together Again, One Day,
And 'Til That Day, I Can Visit You In Heaven Okay?


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Winterland

Jag ska sluta lova att jag ska blogga när jag inte gör det i slutändan, :P Jag var trött igår, Natta ringde och väckte mig vid 14 tiden som jag sa åt henne att göra. Men då hade jag redan blivit väckt några gånger innan, jag och min skräck för att stänga av ljudet på telefonen. Can't do it.
Men ah det gick bra iaf. Jag gjorde mig iordning och så åkte jag mot Onslunda, hann precis till maten, hade en minut till godo, då jag skulle vara där vid 17 och klev innanför dörrarna vid 16.59 :P haha!
Åt massa god mat, och hade mys. Gosade lite med en stenhård mage, ingen bebis än. Men sammandragningar har hon så det skriker om det, så han kommer nog snart min lilla snutt! :D Längtar! ♥
 
Blir jobb i helgen, och ja några dagar framöver, what else? Vad är ledighet? :P 
Hade ju dock varit skönt att vara ledig men måste jobba.
 
Vad hittar ni på i helgen? :D
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Home safe and sound

Det har gått lite segt inatt, men det har gått, jag och Hubbels var så trötta så det hela slutade med att vi satt och sjöng 'Hakuna Matata' och citerade Lejonkungen, då är man trött eller? :P haha!
Men man kan ju inget annat än att älska Lejonkungen och Pumpa, gotta love Pumba! :D haha!
 
Nej nu tar tröttheten över här tror jag, ska ta och lägga mig och få mig lite sömn hade jag tänkt, skicka iväg ett sms till Lillasyster och beställa väckning bara :)
 
Hörs om någon timme :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

Ready for a worknight

Även fast jag inte har sovit sådär mycket idag så är jag ändå redo för en jobbnatt, kanske skulle ta och bege mig ut och leta upp min bil, då jag var tvungen att ställa den på en annan parkering igår då min var igensnöad. :)
Hoppas på att den startar och jag kommer därifrån, det har ju slutat snöa här iaf (peppar peppar slå i trä) så man får ju hoppas att vägarna ser någorlunda okej ut :)
 
Har spenderat några minuter med min lillasyster i telefon idag med, ännu finns det inga tecken på att lillebus vill titta ut. Men jag är lättad nu iaf att svågern numer kommer att vara hemma och inte ute och ploga och ha sig, så slipper man vara pirrig för det, ifall det sätter igång :)
Men jag har ju sagt att hon måste ringa mig iaf, oavsett tid på dygnet :)
 
Iaf, ska bege mig ut och leta upp min bil, ringa Hubbels och så med :)
Hoppas att ni får en fin kväll och en god natt :)
PUSS! 
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 4 gånger

I hate this f*cking snow!

Just nu så önskar jag verkligen att jag inte bodde i detta avlånga land, just nu så önskar jag väldigt mycket att jag bodde i typ Australien eller något annat land där vinterkyla och snö inte existerar! För just nu så är jag så förbaskat jäkla less på denna förbannade jäkla snö!
Ja jag är så less, verkligen. Inte nog med att jag är less på snön, jag är även less på att det inte blir plogat. Okej att stora vägarna är prio men vadihelahelvete, det är tur att man har tung bil och inte är rädd för att hålla gas för det var vad jag fick göra så fort jag körde av 288an och in i Gimo, vallen nere vid vägen var väl 1 meter hög och så har det inte blivit plogat inne i Gimo alls verkar det som, så ja hålla gas var vad jag fick göra, och parkeringen ska vi inte ens tala om. Fy fan säger jag bara.
Dem som plogar i all ära men vadihelvete, har ni ens sett hur det ser ut på vägarna här eller? Ut och ploga, snälla söta rara.
 
Att jobba i detta väder var inte det roligaste heller. Dem har inte plogar något vidare i Uppsala heller. Så att pulsa omkring i en halvmeter snö har varit min största sysselsättning idag, yippie. Förseningar så det skriker om det, även fast jag spottade och fräste när jag gick ute så var jag lika positiv och glad när jag kom in till mina ställen. 
 
Anledningen till att jag bloggar först nu är för att jag var tråkigt less redan imorse, och spenderade 1 timme med att leta fram en insnöad bil, för att kunna ta mig till jobbet. Där dem btw jublade för att jag kom dit. 
 
Nej nu har jag predikat klart om det, haha, kanske ska få i mig lite mat så man blir på lite bättre humör.
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

I said I think we have enough already!

Det har snöat exakt hela dagen idag, och det snöar än. Snöstorm delux. =/
Det var ju tur att man kom från jobbet mitt i allt, lyckades leta fram bilen, och ta mig ifrån parkeringen, jag om min kollegor. Och vägen hem såg rätt okej ut den med, så det tog inte så lång tid att åka hem.
 
Pratade med Marielle en sväng när jag kom hem, och fixade lite med två designer, ja jag är ju tjej och kan göra fler saker samtidigt, haha! :) Två är klara nu, för att bli godkända och så. Ska börja på nästa så fort jag får möjlighet och tid över :)
 
Men jag tänkte väl ta och krypa i säng snart, och drömma om ett varmare land, och önska att det slutat snöa imorn. Jag vill inte ha mer snö nu. =/
 
Sov så gott sötisar!
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Off to work, work ready

Nu ska jag bege mig ut till min nersnöade bil i allt snöande och försöka få fram den starta upp den och sen bege mig till jobbet, :) Jobb nummer 2 :)
Hoppas att ni får en fin eftermiddag och kväll, jag hör av mig när jag kommer hem, för idag är jag nog inte så sen hem iaf :D
 
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 0 gånger

Good snowy morning

Det snöar här idag, igen, tycker att vi har nog med snö ja. Det räcker, stop ffs!
Vill inte ha den vi har och vill inte ha mer heller, så lägg av nu va. Vem det nu än är som bestämmer över detta snöande. =/
 
Det gick btw bra att jobba igår, det var kallt som satan ute, men det gick bra. Jag var ju påpälsad och såg ut som en michelin-gubbe med allt, men jag var ju iaf någorlunda varm. Har tur som har underbara vänner, ringde min vän Ääänders när jag nästan var klar och söta han kunde ställa upp och köra mig från stan till kontoret så jag slapp gå i kylan, då hade jag ju sett ut som en isbit. :)
 
Ska jobba ikväll igen, dock på Vigmund så det blir inne, för omväxlingsskull :D Har saknat alla där, så det ska bli skönt att komma dit :)
 
Väntar fortfarande på att Lillasyster ska ringa och säga att hon har värkar, varje gång telefonen ringer så stannar hjärtat lite grann, jag är så spänd. Kom nu min lilla snutte, moster vill ju träffa dig! :) ♥
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 2 gånger

Gotta work even if it's cold

Det är snorkallt ute men måste man jobba så måste man, eller hur :P Även om det är minusgrader så det skriker om det ute. Jobbet ska göras ändå.
Har suttit fast med en design här ett tag, jag kunde inte släppa det helt enkelt, men ah fick göra det ändå, har inte tid med det, jag måste ju ut och se om jag får fart på bilen, jag hoppas ju. Men det ska nog inte vara några problem, tror jag. Ska väl inte säga så. 
 
Iaf, back to work, jobbar nu fyra dagar varav en natt. Så nu är det fullt upp igen. Men ska försöka att inte slå er åt sidan, jag ska bättra mig, om inte annat så blir det något så kallat nyårslöfte. :)
 
Btw så är min lilla gudson beräknad idag, men än så länge så har han inte kikat ut, vi får väl hoppas att han gör det snart så jag får träffa det lilla miraklet och gosa massor med honom. Moster vill träffa dig älskling! ♥
 
Men hoppas att ni får en bra eftermiddag och kväll, och jag hoppas att jag inte fryser ihjäl ikväll :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

I suck at this I know.

Haha ja men verkligen, ändå har jag varit hemma idag. Ryggen tog död på mig men den är ordnat nu, så imorn ska jag jobba, trotsa denna förbannade kyla och jobba, haha, visst låter det kul.
 
Jag har varit effektiv idag, jag har torkat ur mina kökslådor, äckligt där i, mådde nästa illa, men nu är det rent, nästan kliniskt rent överallt, haha! Pedant, jag? No way! :D
 
Har pillat ihop en design, min första betaldesign, den ligger och väntar på att bli godkänd eller ändrad :)
Pillat ihop en header till ett av samarbetena, en liten update.
Tvättat, tagit det rätt lugnt ändå med tanke på ryggen. Gårdagens bärande var inte bra, eller jo om jag hade burit på rätt sätt, haha! :)
 
Vad har ni gjort i helgen? :)
PUSS!
 

kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 1 gånger

Been way too busy today

Jag får be så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga bloggande idag. Eller ah överhuvudtaget faktiskt.
Idag har jag dock haft fullt upp, först så har jag städat min lilla lya, storstädat och dragit fram lite julpynt, när jag ändå höll på liksom. Och när jag var klar med det så åkte jag till Alunda för att hjälpa Hubbels att flytta, det tog sin tid, men det har gått bra, :)
 
Kom precis hem, höll på att förfrysa mitt i allt, men ah, jag lever och är någorlunda upptinad nu, det ska bli skönt att lägga sig under duntäcket med pyjamasen och sussa lite. :)
 
Jag har ju iaf en godtagen ursäkt denna gång, haha! :)
 
Sov så gott, vilket ni förhoppningsvis redan gör :)
PUSS!