} Mikaela Juhlén -

kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sälen Januari 2014 - Hemgång

På hemresan var det lite mindre trångt i bilen, med mig, Jocke, Leon och hundarna i ledarbilen, och Natta och Frida i bilen bakom. 
Trots träningsvärken så är jag glad att jag iaf testade att ställa mig på skidorna, när jag har åkt snowboard innan, och inte gjort det så jätte bra heller, haha! Men man måste ju lära sig som sagt. :) Och det var en bra vecka där uppe, med massa snö, men helt okej. :)


kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sälen Januari 2014 - Leon mys

Jag och Leon hade en mysig eftermiddag, jag hade en hel del träningsvärk efter min första gång i backen på ett par slalom skidor, det gick förövrigt bra, jag kom ner ramlade några gånger men bröt inget. 
Så vi skickade iväg mamma, pappa och tant Frida, så dem fick åka lite.
 

kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sälen Januari 2014


kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sälen Januari 2014 - Första dagen


kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sälen Januari 2014 - Stugan

Stugan, den var rätt mysig faktiskt. Dem är ju inte jätte stora men det är väl det som är mysig. Och med tre vuxna, en 1 åring och två hundar så vart det kanske lite trångt. Men det gick, och det handlade om några dagar. 


kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Sälen Januari 2014 - Resan upp

Resan upp till Sälen var lång, och med en fullpackad, alltså väldigt trång, bil så kändes resan nästan ännu längre.


kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Den bortglömda bloggen.

Ja men lite så är det just nu känner jag. Jag tänker varje dag att jag har en massa att blogga om men att tiden inte räcker till det jämt. 
Det blir så när fansiten och bloggdesigner tar upp den mesta tiden jag spenderar vid datorn. Det är inte ju inte så att jag sitter här hela dagarna, som vissa skulle tro.
Eftersom att jag bor hemma hos min syster och svåger just nu så är det massor med lek och bus med Leon, och sen umgås vi med. Så ja med en liten 1 åring i närheten så får man ju inte direkt vara i fred när man sitter här heller, så jag denna hamnar lite i bakgrunden då jag tar den mesta tiden jag får vara ifred med att uppdatera fansiten och hålla läsarna där nöjda och glada, men även mina kunder och deras designer. 
Jag har ju lite av det rycktet, kanske, snabb leverans men även välgjorda designer. Och det vill man ju hålla uppe, men ja jag är ju människa jag med så ibland tar det tid. :)
 
Jag tänkte iaf försöka få upp bilderna från de senaste veckorna här, bl.a från den vecka vi var i Sälen. :)
Så stay tuned. :)
Puss
 

kategoriserad i » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

Lite musik som går runt här just nu.


kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Lämnad här ensam i en vecka.

Eller ja halva vecka har ju passerat nu men ändå, i fredags runt 4 på morgonen så körde jag Lillasyster, Svågern och Leon till Arlanda, dem åkte till Lanzarote och lämnade då alltså mig här hemma alldeles ensam, nej okej jag har ju hundarna. Och katterna, Charlie är inte sen med att uttrycka sina känslor för mig. Han tar gärna åt sig av platsen osm finns i soffan, även just precis där jag sitter, helst på mig med. 
Hallå du har en hel soffa för dig själv, men feel free to lay on me. Use me as your pillow man. I do not mind.
 
Pratade precis med dem, Lanzarote, saknar min lilla korv så otroligt mycket, självklart sakar jag min syster och svåger med, men den lilla lite extra. Han kände igen min röst och vart glad där borta, så ja jag var nära emotional, lite bara lite. Men på fredag så får jag hämta hem dem igen, längtar! ♥
 

kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Slutet av 2013

 
24 December 2013:
Lilleman öppnar en av sina julklappar hemma innan vi begav oss till mormor för att fira första julen utan morfar.
 
 
Lite kaffe latte, home edition. Jag vet hur det ska göras.
 
 
Min nyårs-outfit.
 
 
 31 December 2013:
Nyår. Firade hemma hos mamma och pappa, med mormor, morbror, kusin, kusinbarn, lillasyster, svåger och mitt älskade lilla gudbarn. Jag var nykter, och spenderade den mesta av tiden med Neo i knät, som spelade på plattan, vi spelade bl.a Temple Run och Neo 5 år säger:
"Du är fett duktig!"
Men även små underbara ungar kan fuska, och det gjorde han genom att hålla i mina tummar och sedan säga:
"Oj du dog, min tur."
Haha ja vad säger man. :)
  
 
Haha, lite nyårs-facetime med min fina vän. Kan man inte fira tillsammans pga av några mils avstånd så får man göra det bästa av situationen, och det var facetime, med funny faces, haha! Man kan ju inte vara söt jämt. Even though we always are ♥
 
 
Lite fyrverkerier blev det också. :)
Happy 2014!