kategoriserad i » Diet & Träning, inlägget är kommenterat 0 gånger

It's not that easy

Det är inte det lättaste att hitta insp till att verkligen få ihop ett inlägg som är någorlunda intressant att läsa, jag försöker men allt som kommer ut på detta ark är....blöööh. 
Jag jobbar och sliter, kommer hem fortsätter jobbet hemma med mina designer, håller just nu på med 2 designer, och ska börja på den tredje. Jag håller mig sysselsatt med andra ord. :)
 
Körde slut på mig helt och hållet med träningen igår, känns rätt så underbart faktiskt, när man ligger där på golvet, som för just det tillfället är min bästa vän, försöker andas normalt, känner att musklerna värker, och man är mer död än levande. Den känslan är underbar. Och ja jag må vara lite, vad kallar man det, sadistisk? Men jag älskar känslan.
Kollade upp lite grann igår med, sen jag började min lilla s.k resa med viktminskning så har jag sammanlagt tappat detta i cm:
Mage/Midja: -15cm/-15cm
Höft: -15cm
Rumpa: -10cm
Lår: -8cm
Överarm: -5cm
 
Den som säger att Zumba inte funkar  kan ju kika på mina resultat och sen säga det igen. ;)
I och med denna friskvårdstävling på jobbet så kommer jag ju att köra stenhårt nu ett par veckor, och se om jag lyckas ta mig till mitt nästa mål innan sommaren är här. :)
 
Never let people bring you down, you are stronger than that. And you are worth it.
You are beautiful, you are gorgeous, you are you. Stay Strong!

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback