kategoriserad i » Diet & Träning, inlägget är kommenterat 3 gånger

My fight, my struggle, my journey

Sen jag började min viktresa, och min viktnedgång, så har jag verkligen fått resultat. Ingen kan bli lyckligare än jag, eftersom att jag bara gör detta för MIN egen skull. För att jag ska känna mig bekväm med mig själv, och må bra.
Jag vill en dag kunna titta på mig själv i spegeln och känna mig nöjd över hur jag ser ut. Slippa dessa svagheter, och komplex. Men åandra sidan så är jag ju tjej, och alla tjejer har komplex över något vare sig dem vill erkänna det eller inte. Jag erkänner mina svagheter och jag gör något åt dem.
Och jag har kommit en bra bit på vägen.
 
Sen jag började, sen jag mätte in mig, istället för vägde in mig, så har jag tappat:
17 cm runt magen
10 cm över bröst, buhu
14 cm runt midjan
13 cm runt höft
12 cm runt rumpa
8 cm runt båda låren
Allt är mätt över de ställen som är störst.
 
 
Jag har en bit kvar innan jag är helt nöjd, jag vill behålla mina former, så jag vill inte bli "för smal" det skulle inte passa mig, men jag vill ha lite mindre av mina former.
Och med min envishet samt träning så kommer jag att nå mina mål. Heja mig! No pain, no gain.

Comments
Kashaya säger:

Bra jobbat.=) Sv. Jorå bara bra med mig. Försöker se till att njuta av de sista semesterdagarna. Själv då?

Skriven: - Hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com

rat_do_that säger:

är no pain no gain från den där låten med social distortion? :)

att mest tjejer har komplex kanske inte överensstämmer med verkligheten så bra, eftersom vi uppfostras att uttrycka känslor olika. som kille delas man sen barnsben i könsroller genom olika leksaker, oftast action-figurer som tar mycket plats, högljudd, bestialisk, stora muskler. som tjej får man helt andra ideal, du ser tex hur olika värderingar tjejer och killar oftast har, trots att det enda som skiljer oss är att tjejer har en livmoder.

så det är nog minst lika många killar som mår dåligt psykiskt, men man har ett annat sätt att uttrycka det på. självmordsstatistiken är tex högre bland killar i åldrarna 16-25.

men som ett stort steg i att acceptera sig själv är att lägga ut en massa bilder på sig som du gör, och som jag sett får du inte många nedsättande kommentarer, eller så får du det som filtrerar bort dem. fast jag skulle aldrig göra det tror jag. de fina kommentarerna blir ännu finare om de sätts i kontrast till det fula. de konstruktiva kommentarerna med negativ klang i alla fall :)

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/forum/visa_trad.php?t_id=111

Alexandra säger:

Bra jobbat!!!! Detta är en stor boost för mig, och jag bestämde mig för att gå ut att springa.. Kanske låter jättekonstigt, men jag har aldrig vågat göra det för alla killar i klasserna bor i mitt område. Men jag vågade, tack vare dig!

Skriven: - Hemsida: http://www.jdbstorys.blogg.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback