kategoriserad i » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

Mello 2014 - Första deltävlingen

Ja, det är ju till underdrift om man säger att första deltävlingen var en besvikelse, visst okej tre av de låtar som klarade sig var bra, den ena var en plåga, mer eller mindre, ibland undrar man ju vad svenska folket tänker med, om dem ens tänker.
Jag gillade Linus bidrag, den var bra och han har en av de där unika rösterna som inte alla har. Jag föll ju förvisso för honom när jag hörde hans cover på Iris. Men jag föll nog mest för rösten, och ja okej han ser bra ut också. 
Även fast han kanske är Euroviosion material så är han ändå en vinnare, för låten han framförde var bra, och han gjorde det bra. :)
 

Comments
IndustriSlaven säger:

ja, nu var det ett tag sen du uppdaterade bloggen, jag vart lite rädd att du lagt bloggen på hyllan. vilket vore synd, eftersom du skriver bra. kanske lite för bra faktiskt. det finns en tjej i jönköping som skriver helt dyslektiskt eftersom hon har dyslexi, och hon har ju såklart massa läsare för att de skrattar åt henne, och hon e dessutom lite efterbliven så hon fattar inte det. det märks att du har stenkoll på tempus och pluskvamperfekt och allt sådant.

mellon hade jag helt glömt bort, jag kollade på IEM Sao Paulo istället, jag skulle kunnat kolla på båda om inte en av mina skärmar gått sönder:/ men detta var bara deltävling eller? och det är en massa deltävlingar och sedan en final där vinnaren för representera sverige i Eurovision eller?
minns att Ranelid tog ner någon sån där deltävling förra året, såg du den teckentolkade versionen av den låten?
kram

Svar: Jo jag vet hat blivit dålig på det, finns så mycket annat som kommer före jämt. Vilket i sin tur resulterar i mindre besökare. Även fast jag försöker då igång den igen så är det alltid något annat som kommer i vägen.
Men än så länge så lägger jag den inte på hyllan. :) haha åh tack, ibland kämpar man med att få ihop något.
Mikaela Juhlén

Skriven: - Hemsida: http://studieforum.nu/visa_trad.php?t=

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback