kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Think It's time for a little change

Ja nu när jag har kommit tillbaka i bloggvärlden så hade jag väl tänkt mig en liten förändring här, det är något helt nytt, :)
Jag sitter i PS och skapar min nya design, spännande va? Haha nej jag vet att det inte är det. Men jag tror de flesta kommer att bli förvånande då den nya designen inte är lik något jag har haft förr.
Får se när jag börjar bygga upp den, jag lär behöva lite mer tid på mig då jag kommer att bygga upp den på plats, så just nu hinner jag inte.
Ska hinna träna en sväng här innan jag måste bege mig till jobbet för att först gå på APT och sen jobba kväll. :)
 
Stay tuned babes! :)
 

Comments
Teddy säger:

va bra att du har fullt upp, asså saker att göra. jag känner ibland typ att fan va ja inte gör så mycket vissa dagar. lust att förklara lite snabbt vad skillnaden är mellan gruppboenden och äldreboenden? :)

ja det kanske är dags att du uppdaterar din egen design, vad jag minns var det samma färgtema (rosa/vit) i januari när jag upptäckte din fina blogg. påminner mig om när jag var hos frisören en gång, hon sa "jag har inte klippt mig på 5 år, man hinner inte, man har så fullt upp med att klippa andra".

mitt enda photoshop tips (som den noOb jag är) är mitt enda verktyg i webbdesign typ: dafont.com , men den kanske du kände till sen innan? man bara klicka på download och zippar upp först till skrivbordet och sedan till fontmappen i windows och sen letar på fonten i PS. stort wingdingsarkiv:)

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/forum/visa_trad.php?t_id=29

linah brown säger:

fin due :)

Skriven: - Hemsida: http://broownskin.blogg.se/

mandisway - vägen till mina mål & drömmar! säger:

Kolla gärna in min video där jag sjunger " Just give me a reason by P!nk ". Sjunger en bit av den iallafall. Skulle gärna vilja höra dina ÄRLIGA åsikter och om du skulle vilja höra mig sjunga i någon mer video :)

Vem har gjort din design? :) SJUKT FIN!

Skriven: - Hemsida: http://mandisway.blogg.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback