kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 2 gånger

What's new?

Jag är inte den mest kreativa personen just precis nu, känner jag, lite sådär spontant, helt random.
Jag har märkt själv att jag har haft lite, avsmak? när det kommer till bloggen, vet inte riktigt hur och när jag ska uppdatera den, och med vad. Men ah, kan man kalla det avsmak?
Nej men jag vet inte riktigt varför, förr kände jag lite så här typ, aaaaaaah jag måste blogga annars kan jag inte sova, men nu, eeeh what ever. :)
Ta det inte fel, I love y'all, mina trogna gluttare, jag uppskattar att ni verkligen kikar in här, lägger ner tid på att se, ingenting, det gör jag verkligen, men det kanske hade varit lite roligare att se, någonting? 
 
Iaf, kanske skulle ta och göra en så kallad videoblogg? 
 
Nej men till saken nu, jag och några av mina kollegor har startade en så kallad friskvårds-tävling, där vi får olika poäng beroendes på vad vi gör, t.ex. 30 minuters promenad, rask takt - 3 poäng, 1,5 h promenad = 9 poäng.
Jag själv, kommer att köra på promenader och min beloved zumba, som förövrigt ger 3 poäng á 30 minuter, och ni som har hängt med ett tag vet ju att jag kan få för mig att köra 60-90 minuters pass när jag väl kör. ;)
Denna tävling ska hålla på i 6 veckors tid, så ja en sommar 2013 lär det bli, och inte fasen tänker jag plaska i vassen iår. ;)
Wish me luck!
 
Puss, love ya! ♥
 

Comments
Mathilda säger:

Okej bebisen var söt i allafall :D

Skriven: - Hemsida: http://misstj.blogg.se

Emma säger:

Åh men baby, skriv bara om sånt du gillar.. för sånt är roligt att läsa! Kramkram

Skriven: - Hemsida: http://perfektion.blogg.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback