kategoriserad i » Mitt liv, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 1 gånger

The demons are screaming so loud in your head

 
Like you’ve been running for hours and can’t catch your breath
The demons are screaming so loud in your head
You’re tired, you’re broken, you’re cut and you’re bruised
But nothing’s too heavy – just hold on, I’ll carry you
 


Halva veckan har gått, och jag en min enda lediga dag denna vecka. Kör på en 6 dagars denna vecka med. Denna är dock inte lika intensiv som förra gången. Men visst känns det i kroppen, och det hjälper ju inte att jag kör hårt med träningen nu heller, haha! Yeye! :)
Idag har jag väl inga planer alls, göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt antar jag. Men får se om det slutar vid datorn iaf, med någon design av något slag, I wouldn't be surprised really.
 
 

Comments
rat_do_that säger:

hej! idag är det jag som ber om ursäkt för sent svar och det märkliga är att jag typ inte gjort nåt speciellt den här veckan, rullat tummar, legat i sängen och stirrat upp i taket typ. utom idag då, då jag spelade basket hela dagen och har nu världens träningsverk i låren + ett skrapsår på knät.

sist verkade som att du tyckte tjejer hade det jobbigare med komplex men nu så vet jag att du är öppen för att komplex är lika vanligt hos killar som hos tjejer, bara att ditt ordalag kunde missuppfattas, sen tror jag, i alla fall i min egen erfarenhet att tjejer lite generellt oftare känner att de har högre krav på sig när det gäller skolan, passa in i olika umgängeskretsar och vara alla till lags, men det kanske jag redan skrivit?

skön låt! precis lagom såhär dags (01:59). lugn med ändå inte deppig. trodde det var one direction först hehe

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/forum/visa_trad.php?t_id=11

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback