kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 2 gånger

Spent my day on the couch, feeling sorry for myself.

Haha, förlåt för att uppdateringen suger just nu, om den någonsin är bra vill säga :P
Men jag har noll ork just nu, jag har bara legat på soffan, om man bortser från toalettbesök och matlagning, men annars så har jag legat som ett stök på soffan, tyckt synd om mig själv och tittat på One Tree Hill.
Hostan har kommit nu, det betyder att jag inom kort kommer att få svårt att andas, jag vet hur detta funkar, lungorna vill inte riktigt fungera som jag vill när jag är sjuk, så vi får väl se om jag lyckas hålla mig ifrån sjukhusbesök denna gång med, eller om det blir för svårt. Låter illa, men så är det, tyvärr.
Men jag får ju hoppas på att det går över fort, för jag pallar helt ärligt inte med det. Om inte förkylningarna jag har kommer ta död på mig, så vet jag inte vad som kommer göra det. 
Men visst är det tur att mina läkare säger att jag inte behöver min astmamedicin? Eller ja det bästa utav det är ju att den läkaren som sa det, har inte ens träffat mig, han bara sitter där på sitt arsle och tycker, och säger hur det ska vara. Men jag kan säga såhär, och det sa jag till honom med, hade jag inte haft mina mediciner så kan jag garantera att jag hade fått ett eget rum på Akademiska, jag hade lika bra kunnat flytta in.
Då vart han tyst. Men tyckte fortfarande. Tyck du sa jag, men den dagen du vaknar mitt i natten i ren panik för att du inte kan andas, då kan du komma och berätta för mig att jag inte behöver mina mediciner.
Jag är hård men rättvis!
 
Nej nu ska jag ta och göra mig en kopp te till och sen krypa ner i soffan igen :)
 

Comments
NICOLE säger:

Bra sagt där!!
Sv åh va mysigt :d mycket bebisar snart då :)
Nej jag är äldst och db äldsta av syskonen är 11 så hoppas inte det än :d

Skriven: - Hemsida: http://nnnnicolee.blogg.se

Kashaya säger:

Ja att vara sjuk är verkligen tråkigt men du har ju haft One Tree Hill att roa dig med iallafall

Skriven: - Hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback