kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 5 gånger

Always better than I expect.

Provet idag gick okej, då vår lärare tycker om att vi diskuterar, :)
Hon hade tre valmöjligheter, ena va att göra provet en annan dag, andra var att diskutera och tredje var att skriva provet.
Jag valde att diskutera, och fick även ha med mina svar på instuderingsfrågorna, så det gick bra, jag var på allerten i börjarn men både jag och mina klasskamrater i gruppen vart lite trötta efter alla diskutioner, så det tacklade av i slutet. :)
Men nu är det gjort och jag har även lämnat in mina svar till mina lärare så vi får väl se, hon satt och flinade lite när jag gick in för min diskution och ja jag förstår jag går in stenhårt, och det glöder om mig, antar att det var ett bra tecken. :) Eller jag vet inte.
Vi får se helt enkelt, nu är det bara att låta hjärnan vila en dag och börja plugga till nästa prov, i sjukvården på tisdag.

Annars så har jag inte så mycket jag tänker göra idag, har ingen ork alls, måste se till att försöka träna lite senare, men just nu tänkte jag lägga mig på soffan och fortsätta kolla på One Tree Hill säsong 9, kollar via en hemsida, och då engelska inte är ett probelm för mig så gör det inget att det inte är någon svensk text. :)


Comments
Thessan säger:

jag har oxå tagit heleg för denna vecka, så skönt! Jag funderar på att läsa en specialistutbildning för sjuksköterskor, antingen inom intensivvård eller operation. Men vi får se, det duger gott att vara "bara" sjuksköterska oxå å det e rätt gott att bara jobba å få pengar, studentlivet e ju lite mer fattigt....

Skriven: - Hemsida: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

Johanna säger:

Skönt det kändes bra, då gjorde det nog det med =)



ja kommentarer är kul :)

Skriven: - Hemsida: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kashaya säger:

Vad roligt att höra att det kändes bra.=)

Skriven: - Hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com

molly säger:

sv; Jag skulle nog välja Australien eller usa :)

Skriven: - Hemsida: http://mollyboman.blogg.se/

yasmine modell mamma och fru säger:

tack

hoppas din dag också blir toppen nu blir det smörgåstårta här så himla gott

Skriven: - Hemsida: http://yasminegill.blogg.se/

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback