kategoriserad i » Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Some people are just too much!

Har tränat, kände mig pluffsig, haha, så körde slut på mig lite och har duschat med. Sköööönt!
 
Och nu sitter jag på msn med Marielle och får höra att det är folk som har köpt hur många biljetter som helst till Justin's konsert, bara för att sälja dem vidare fast mycket dyrare till desperata stackars ungdomar.
Det finns även folk som har köpt biljetter och lägger sedan upp bilder på facebook hur dem eldar upp biljetterna, jag menar vad är det för sjuka jävla idioter?!
Med alla biljetter dessa personer eldar upp så står det ungdomar som verkligen vill gå på konserten och gråter för att dem inte har biljetter, för många av dem är Justin allt, det finns inget annat.
 
Och det är väldigt roande att många tar åt sig åt något jag skrev, och sen sitter och skriver massa personliga påhopp direkt till mig, tror jag fick höra det mesta, jag var IQ-befriad, min panna var tragisk, jag såg ut som Chewbaca, jag var en fjortis och min själ var det fulaste någon har sett, jag skrattar bara åt dem, seriöst orkar sitta och lägga ner massa energi och tid på något sånt, det var ju synd för dem att jag inte tar åt mig. ;)
 
Jag har bättre saker för mig att sitta och läsa om deras patetiska påhopp, som både är riktade till mig och till andra. 
 

Comments
Molly säger:

sv; jag med! längtar såååå mkt :D
men va? HUR FAN BESTÄLLDE MAN DET :( ååh.. :(

Skriven: - Hemsida: http://mollyboman.blogg.se

Thessan säger:

Ibland är det skönt när regnet kommer när det är kvavt och varmt, regnet friskar liksom upp luften. Här har det slutat regna nu å jag är trött, säger go natt å kryper ner under täcket

Skriven: - Hemsida: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

Johanna säger:

åh vad dumt du inte får tag på henne, det hade ju varit så kul och träffas! ==)

Skriven: - Hemsida: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback