kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Yesterday in pictures and words

Känner mig inte riktigt hundra, dessa allergier tär på mig, jag har typ förkylningssymtom, men det är allergierna som spökar, blir så less. =/
Har fått ringa swedbank idag med, då mitt kort fick för sig att sluta fungera igår, det var tur att jag kunde betala för det jag behövde betala för igår, men nu är mitt kort spärrat och ett nytt är på väg, så har fått föra över pengar till lillasyster som har tagit ut dem åt mig, så jag har lite pengar ifall att, då mitt kort inte är brukbart.

Iaf åkte som sagt till Onslunda igår, en vän var där när jag kom, och så fick jag ju ett glatt välkomnande av mina små bebsiar :)
Drack kaffe och pratade en del, sen bar lillasyster och jag in till stan, handlade lite och hade det bra :)

Vart grillning på kvällen, gott var det. Men magen ville inte vara med fick akut ont, och trött var jag med pga allergierna, så jag åkte hem, inte allt för pigg. Vilade en stund och då försvann magontet, men eftersom att det kom tillbaka när jag gick upp ur sängen igen så bestämde jag mig för en tidigt sänggång, därav mitt dåliga uppdaterande, men ska försöka komma tillbaka på banan, förlorar läsare och följare, men hoppas att ni kommer tillbaka :)


Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback