kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Glömde visst bort er lite :P

Jo det vart som så, sorry.
Men skriver ju nu ist, så va inte arga på mig. :)
Jag åkte som sagt ut till Kölinge varav där jag aggerade frisör och klippte pappa, riktigt stilig vart han får långhårig va han minsann, men nu så nu är det stil på karln igen :D
Och nervös va han, men det vart ju bra :D
Sen aggerade jag fotograf, det vart en bild på Thomp och Carro, fint sö. Sen vart det en ride till Bälinge svängde förbi Storvreta först bara, släppte av Thomp och hans vän där. Sen bar det av till Kölinge igen, vart bjuden på mat hon mamma och pappa :)<3
Sen gick jag över tilll Carro, och vi skojade och skrattade som vanligt, det ballar lätt ur när vi umgås även fast vi försöker hålla det på en jämn nivå. Men det är inte alltid det går.
Men när Lisen blivit nattad och somnat så vart det projektstart, fixade lite med kort och så, det tog sitt lilla tag men det gick ju bra till sluta förrutom att skrivaren inte alls ville leka med oss, men ja.
Pratade massor och så kollade vi på det här nya programmet med Martin Stenmarck, och det vart ju väldigt rörande när man satt där och kikade, vart som sig lite sentimental, men jag var inte ensam om det. :)
Kaffe drack vi och massa skratt vart det, tiden flög liksom iväg, och när man började känna sig lagom trött, så va klockan visst jätte mycket, och hoppades på att Thomp skulle ringa tidigare, och det gjorde han ju, haha, snacka time:ing. Så jag vart glad, åkte in för att hämta honom och han skulle ju till Donken innan hemgång så han va in och köpte några burgare, åt en på vägen och somnade en stund, inget nytt under solen liksom, väckte honom några minuter senare när han va hemma.
Sa godnatt och så åkte jag hem, så nu har man tvättat bort sminket och borstat tänderna och ska ta och lägga mig i sängen nu hade jag tänkt, och hoppas på att jag får tillbaka min mail imorn, börjar bli tråkigt nu, inge msn och ingen mail, ledsen i ögat, ja !
'
Nej nu blir det sängen, Sov gott !
G'natt !
Puss och Kram !
'

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback