kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Dagen gick den med.

Har dock inte gjort så mycket idag, har pluggat vilket jag sa att jag skulle göra, idag hade man inte så många undanflykter för det regnade idag. :)
Jag gillar regnet, när jag vill att det ska regna :P Men inte annars. :P
'
Lagade lite mat med, vart inget innan. :P Men jag fick för mig att göra egna totrillas, eller ja bröd till med egengjorde kebab, ris och sallad, och självklart sås. :) Det vart bra gott och bra jävla mätt vart jag, jag är fortfarande mätt usch ska inte äta så mycket, men det sa bara poff så var det fullt lixx.
Tittat på tv, och plugga lite mer har jag gjort.
Okej att jag sa att jag tycker om regnet och vill att det ska regna pga allt pollen som finns, men det kanske gick lite till överdrift idag, :P Vart lite mycket, för nu har det verkligen regnat exakt hela dagen. :P
Så nu är jag nöjd, så nu kan solen titta fram istället :)
Ge mig sol och fint väder imorn :) Även fast jag ska vara på praktiken imorn så vill jag ändå ha fint väder, för efter praktiken imorn så bär det av mot Knivsta :) Ska grilla med min underbara Kate, och hennes man, och hundarna. :)
Ska bli väldigt trevligt att umgås lite med henne igen :D Det var ett tag sen nu, alldeles för länge sen :(
Men imorn kommer jag snuttan ! :D <3
'
Duschade gjorde jag och har kollat på BB nu med, och fått lite mess från Han, :) Känns knasigt att säga att jag saknar Honom, men på ett sätt gör jag det, saknar Honom i Sverige :P Men Han hade det bra, och det är jag glad för, Han behöver det ! :)
'
Nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova lite, eftersom att jag ska upp tidigt imorn :)
G'natt !
Puss och Kram !
'

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback