kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Alltså seeeeriöst !

För det första så glömde jag ju att skriva om Eurovision, ja Sverige låg ju bra till den första hälften av länderna som röstade, men vart ju omkörda rätt så rejält när Azerbaijan kom upp i ledningen, den tävlingen förvånade mig inte så värst för där kan vi inte göra så mycket åt saken då vi inte får rösta på vårt eget land. :P
Men att vi kom trea är ju bra det med, det bästa sen 1999 så ja jag är väl nöjd :)
Det var ju trots allt en svensk som skrev låten, som vann. :)
'
Eftersom att jag dissade hockeyn totalt så vart det ju BB för min del, spänning hela vägen, men Madde fick till sist lämna huset denna vecka, vilket inte heller förvånar mig så värst så.
Men nu är det gjort och dom bästa är ju kvar, även fast jag gillar Gurkan och han är ju söt, men nej nu har jag lessnat ! :P Haha, så vi får väl se.
Jag har mina förhopnningar, och ja jag skulle lätt kunna gifta mig med Simon, krambjörnen nummer 1 ! :D
Just nu så har dom fest med temat Las Vegas, ja trycket i festen är väl sisådär. Dom ska väl snart få gå in i kasinot, så får väl se hur det urartar sig. Två mullisar har kommit in med, vet inte riktigt hur jag tycker om den saken. Men jaja.
'
Hockeyn då, ja det är ju tragiskt, TRAGISKT ! Alltså jag tycker såhär, levererar man inte fullt ut i matchen så behöver man inte se så jävla purkna ut när man inte vinner heller, haha ! Skandal !
Kan iaf säga att Finland gav allt för att vinna matchen, så grattis !
Visst är det tråkigt, men samtidigt. Hade vi levererat lite mer så hade det nog kanske gått vägen.
Men jag lyfter på hatten, som jag inte har, för målvakten, Viktor Fasth !
'
Äsch nu har jag babblat för mycket, nu ska jag kila in i duschen och sen blir det en film har laddat ner två nya, eller en ny och en gammal. :)
Puss och Kram !
'

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback