kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Onsdag 16 Mars 2011

Haaalleluljaah ! :)
'
Dagen började som den alltid gör på onsdagar när det är skolan, klockan ringde, jag gick upp, klädde på mig, slog igång kaffe bryggaren, gjorde mig iordning och så tog jag mina medininer och sen drack jag kaffe och rökte.
'
Sen vart det en promenad till skolan, gick snabbt för att jag fick för mig att vi började 9.30, men när jag kom till skolan, och stressat, gick innanför dörrarna 9.27, skulle då lämna matlådan och sen gå till klassrummet, så hade lite panik.
Men när jag kom in i cafeterian så satt hela klassen där, och då började vi tydligen 9.45, stressat i onödan då, och svettades som en gris i min vinterjacka, måste ha en ny.
Men men, lektionen började så småning om, och vi hade medicin först, alltid lika roligt :)
Sen var det dags för rast och lunch, och sen var det psykologi. :)
'
Efter psykologin fick vi sluta och jag gick hem, kom hem, tog det lugnt ett tag, diskade lite grann, pratade med Taantyy, och så pratade jag med Thomp, och sen med mamma en sväng.
Sen lagade jag mat och åt lite, pratade med pappa en sväng med. :)
'
Åt maten och kikade på BB, haha, underhållade det där. :)
Sen kikade jag på Glee, efter det Grey's Anatomy, och BB avsnittet. :) Haha, mådde nästa dåligt när jag kolla på det, stackarna, :P Men dom är bra roliga :)
'
Nu kikar jag på BB live, JUST NU I BB; Klockan 23.40-> Martin och Sara ligger i myshörnan och pratar, Gurkan har precis tränat med Christian som choach, Simon har blivit masserad av Annie, och befinner sig nu i myshörnan med Sara och Martin, resterande ligger i sängarna. Inne i sjukhuset får dom medicin, :)
Simon och Martin är överens om att Sara är en teaser. Haha ! :)
Och Martin anser sig vara den perfekta killen. :) Charmtroll !
Simon är bad to the bone. Söta dom :D
'
Nej nu blir det sängen, träningsvärk från igår har jag med, :P
'
Goodbye, and Goodnight !

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback