kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Fredag 11 Mars 2011

Hejsan !
'
Jag försov mig satan imorse, usch va dåligt jag mådde, hade ställt klockan, och klockan ringde 7 första gången, skulle snooza en stund, men nej, jag vaknade av att Agda plingar på dörren, tittar på klockan och flyger ur sängen, och skriker, ÅÅÅÅÅHHHH NEEEEEEJ !?!
Fan så arg jag vart på mig själv, men men, det va bara att racea det, sprang mellan badrummet och vardagsrummet, klädde på mig, drog på lite mascara, och tog mediciner i sista stund, sen var det bara att springa ut. Skit också.
Men vi åkte in till staden, hamnade självklart bakom massa jäkla lastbilar, sånt man absolut inte har tid med när man har försovit sig, men det gick ju iaf, vi kom precis i tid, hade tur med parkering med.
Sen sprang vi upp och mötte vår lärare vid blodcentralen.
'
Då fick man pusta ut lite. Fick gå runt där och kika lite, det va intressant, man vet ju egentligen inte vad som händer där. Man ger blod, men vad händer sen, intressant :)
'
Efter det så hade vi lunch och ett break på två timmar typ :) Vi åt på ett ställe breve sjukhuset, åt köttfärssås och spagetti, gott gott :)
Drack kaffe på maten, och pratade en del :) Det var trevligt. Och så rökte vi och satt i solen och mös lite. :)
När lunch och pausen var slut, så gick vi mot ingång 70 och mot sterilcentralen, en av personalen där kände jag så det var lite kul :)
Vi fick sätta på oss söta förkläden och mössor såg ut som kycklingar med blå mössa. :P Haha !
Tog lite bilder, men har dom inte tillgängliga nu tyvärr, får lägga in dom lite senare, :)
Efter att ha fått en guidning på sterilcentralen så fick vi åka hem.
Så jag tog med mig mitt gäng och så åkte vi hemåt.
Släppte av Alex utanför henne, sen kom vi till min parkering och så parkerade jag, och sö rökte jag lite med Agda och Sara, sen gick jag upp. Var meningen att jag skulle sova lite grann, men ja, jag försökte iaf, försökte somna i typ en timme, men det gick inte, även fast jag va trött.
Så sket i det helt enkelt, åt lite grann, och sen klädde jag om, och gjorde mig iordning.
Och så åkte jag ner till OK och handlade lite energidryck, hade en känsla av att det skulle behövas.
Sen åkte jag ut mot Rasbokil, och hem till Natta, eller ja vi hamnade hemma hos Ejiiik, dom satt där och lyssnade på musik och drack lite grann, och det var trevligt, Ejiik bråkade lite med oss, dumma karl :P
Haha, ja men vi hade roligt iaf :) Skrattade väldigt mycket, som vanligt, och Ejiik fick med oss på film, den rackarn.
Ja, det roliga gick mot sitt slut, Natta och Jocke gick upp och la sig, och Ejiik skulle vidare, och jag, jag skulle till jobbet. Kom till jobbet, böt om och så sprang jag upp en våning, och tog rapport från kvällen, och sen började arbetet. Lagom trött var jag, men då är det bra att man har en rolig och glad arbetskamrat under natten :)
Så det gick smärtfritt, :D
'
När klockan närmade sig 7 så var det väldans jobbigt, gud så trött jag var, fy bubblan !
Men fick åka hem till slut, fick spela musik på hööög volym hela vägen hem, och sjunga högt för att jag var så trött och skulle hålla mig vaken. Men det gick bra, jag kom hem iaf, :)
Och det var med lättnad jag kröp ner under täcket när jag kom hem. Skönt va det !
'
Goodbye, and Goodnight !


Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback