kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Torsdag 17 Februari 2011

'
'
'
Hejsan hej :)
'
Sovmorgon, det är ju torsdag, visst att det är lite skönt med sovmorgon, och man är lite bortskämd när man går i skolan 4 dagar i veckan och ledig på helgerna, men är ju inte riktigt van med det. :P
Men ja, det är bara början än så länge. :)
'
Ja efter min långa sovmorgon, vaknade och gick upp runt 10 anyway, hade rätt tråkigt, men drack mitt kaffe och sådär. Satt vid datorn, tittade på tv, ja tiden gick sakta. Så tillslut gav jag upp, så jag åkte upp till skolan. :)
Träffade mina klassisar, pratade och så :)
Fick reda på att dom klarat provet i arbetsmiljö och säkerhet :) Det va ju kul för dom :)
Efter det så var det dags för min första och enda lektion för dagen, vård och omsorg, vi pratade lite grann, sen fick vi kika på en film, den tatuerade änkan, haha, ja den va faktiskt bra :) Jag och en klassis skrattade en del iaf, hihi ! :)
När filmen va slut fick vi åka hem, :) Så jag körde hem ner Agda till dagis, och så släppte jag av Morsan och lill Morsan för dom skulle ner till Gimo city ;P
Sen vart det hem för min del, jag böt om och fixade lite sen var det dags att åka ut mot Kölinge, på väg dit så såg jag Morsan och Lill Morsan på vägen, så hämtade upp dom, och så fick dom åka med till Alunda, skulle ju ändå dit. :)
Sen bar det av till Kölinge, kom ut, hälsade på mormor och mamma :) Pratade lite och tittade på tv. Klockan gick och så var det dags att röra sig hemåt.
Kom hem, tog det lugnt. Kikade på tv, satt vid datorn. Pratade med lovely A.E, skratt och leenden, :)
Sen vart det en film, mendans han duschade och så, sen pratade jag med honom en stund igen. :)
Efter det så kollade jag på en film till eller två :) Messade lite och tog det lugnt, njöt av mitt SPORTLOV ! :D
'
Sen vart det sängen för min del, trött :) Somnade till tvn.
'
Goodbye, and Goodnight !

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback