kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Tisdag 15 & Onsdag 16 Februari 2011

'
'
'
Tisdag 15 Februari 2011;
'
Ja, fick mig en sovmorgon idag med, idag va det endast en lektion som stod på schemat, skönt, men ändå.
Somliga av mina klasskamrater hade datorkunskap på morgonen, men eftersom att jag redan har läst det, efter mina tre år i gymnasiet, så har jag inte den kursen, så jag började först kl.11.30.
Och då vart det genomgång i psykologi, inför provet vi ska ha imorgon.
Det kändes rätt bra med en genomgång, :)
Efter det fick vi sluta och gå hem. Kom hem, pluggade en del, sen satt jag vid datorn en stund, sen pluggade jag lite till, åt lite mat, och så vart det datorn igen.
Sen la jag mig en stund i soffan och tog det allmänt lugnt tog en stödvila på ungefär 20 minuter, sen var det dags att byta om och göra sig klar för att åka och hämta upp Agda, för att sedan köra ännu ett skivstångspass. :)
Alltid lika kul, men alltid lika jobbigt, ska nog inte göra om misstaget att äta så kort tid innan bara, för det kändes, och uscha. Fick ont i magen och håll(?!), men grymt kul !
Efter det så vart det hemgång, och duschade, sen vart det massa mera plugg. Försökte få allt att fastna. :P
Pratade med Tobben en sväng med, haha, ja det är ju tur att jag har min VÄN(!!!) han har svar på det mesta han. :P
Sen pratade jag med A.E en sväng med, :) hihi ! :D Sen gick han och la sig, och jag förtsatte att plugga lite till, pluggade även medicin, där vi fick frågor om våra sinnen ist för lektionen idag. Och ja, det tog ju sin tid, så jag hann inte färdigt med alla frågor idag, så får köra resten imorn. :)
'
Vill bara tillägga att Alla gillar Måsen Hasse från Idre ! :D
'
Sen vart det lite läsning, och sen vart det sängen, för jag orkade inte plugga mer.
'
Goodbye, and Goodnight !

Onsdag 16 Februari 2011;
'
Ojah, väldigt laddad inför provet, eller proven jag ska ha idag, ojaaah ! Not really, eller ja ena skulle nog gå jätte bra. :)  Men det andra, hmn, inte ett dugg laddad.
Men jag gick väl upp, klädde på mig och allt det där, drack kaffe, och så messade jag med Agda och med Stephan.
Sen vart det dags att åka upp till skolan, apkallt ute, hurrhurr, kom fram, gick in, lämnade matlåda och sådär, sen vart det lite kaffe och så vart det lektion, medicinsk grundkurs. Pratade om muskler och sådär idag. :P
Sen sista halvtimmen var det dags att göra om hjärtat, och ja, det gick bra, jag kom ihåg allt, och jag klarade det :D Niiiice !
Sen hade vi rast, och lunch, åt lite jag och mina snuskisar, :) Mina små raringar :)
'
Laddade inför provet i psykologi, kändes ju sisådär. Men när man väl satt där så kändes det rätt bra, och ja, det kommer nog att gå bra, om jag inte blandat ihop något, som jag gjorde på vissa ställen, men det va bara att sudda och skriva om. :)
Men får se hur det går.
Efter det fick vi åka hem, så jag släppte av Agda, och så hemåt, pratade med Stephan en stund.
Diskade, gick med soporna gjorde en god gärning. :)
Sen fick jag besök, :)
'
Lite senare var det dags att plugga lite mer, göra klart våra sinnen, och det gick ju bra, pratade med Agda och hjälpte henne lite grann, och lilla Snälski med :)
Sen pratade jag med A.E med, trött han, men ack så söt :) hihi !
'
Gjorde som sagt klart frågorna vart klar för en stund sen, så nu är man lite slut i huvudet, och kan ta det lugnt den här helgen iaf ! Sköööönt, sen är det sportlov ! Asnice, kanske blir lite jobba då med, det visar sig.
Men nu blir det nog sängen, lite trött och slut i huvudet som sagt. :)
'
Goodbye, and Goodnight !

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback