kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

I would've given you the world, done everything for you, but hey If that's not enough for you, then you sure as hell doesn't deserve me at all.

'
'
Efter att ha legat på soffan, dock inte slumrat till så lagade jag lite mat, vart wok idag med, gott satan är det, men mätt blir man, huah !
Hade lite lätt tråkigt, låg och kikade på PH, så skrev Alle på face chatten, frågade om jag vill komma ner till station och ta en cigg med henne, för hon väntade på bussen hem, men hon följde med hem och tog en kaffe med mig, och en cigg med eller två, och så pratade vi och skrattade massa :)
Skulle följa med henne ut för att vänta på bussen, som inte ville hämta upp henne tydligen, vafan det har gått bussar där hela sommaren och dom ska gå förbi där, men tydligen inte nu.
Så efter att ha väntat på den i ungefär 30 minuter så bestämde jag att jag skulle köra hem henne istället. :)
Så det gjorde jag, och nu hittar jag hem till henne med så man kan kliva förbi på en kaffe när man är i närheten nästa gång :)
Tacksam var hon lilla grynet :)
Så nu är man hemma igen, och som det verkar nu så får jag filmmyssällkap imorn, :) Det är alltid trevligt. :D
Jag ska väl ta och titta på en film hade jag väl tänkt. :)
Tänkte kolla på Fast five men tar den en annan dag, fick ner Never been kissed, så ska kika på den, för det var ett bra tag sen jag kollade på den :)
'
Puss och Kram !

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback