kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Tisdag 20 Juli 2010

Hej, goddag, godkväll och godnatt ! :D

Yes allt på engång :D


Åh, va mys, ser att jag har fått tillbaka en del av alla läsare jag en gång hade, :) Kanske några nya, kanske några gamla :D Vem vet, kommentera vettja, får då vet jag ju lite iaf :)
Är det jag skriver om intressant ? Mitt liv alltså :) Vill ni ha mer utav det "goda" eller så ? Kom med förslag, and I'll atleast try :)

Idag iaf, sov lite halv såligt i natt, vaknade med nackspärr och ont i ryggen, så fick lägga mig på golvet en sväng och sträcka ut den lite, men that's life :P
Sen gick jag upp och klädde på mig och så gick jag upp en våning, ja dom har köket, vardagsrummet, en toalett, sovrum, kontor och altanen på övervåningen, till mormor och morfar som va vakna såklart :) Kände doften av kaffe, :) Nom nom, så tog mig en kopp och sa godmorgon till mormor och morfar :)
Gick ut på altanen och tog en cigg i mormors sällskap, och sen satt vi och pratade en stund.

Sen vart det lunch, vart lite tidigare idag, eftersom att jag om mormor ska åka till bilprovningen till kl.12.30 och besikta hennes bil. :)
Men god mat vart det, as always, fläskytterfilé som blivit stekt i ugn, med lite kryddor och soya och sen kokt broccoli och vitkål till det, och en grönsallad, nom nom :) Och ett glas vatten till det med :)

Efter maten vart det lite kaffe, igen och en cigg :)

Sen var det dags att åka till bilprovningen :) Och det gick ju bra, om det ändå kunde gå sådär bra när en annan ska besikta bilen. :)(a)
Efter det så åkte vi och kika lite i kungenskurva, va in på lindex och såg en tunika jag vart lite kär i, men självklart fanns den inte i min storlek, mutter mutter..
Kollade vidare men hittade inget annat, så vi gick in på apoteket och köpte alvedon. Och sen vidare in på City gross, och köpte lite grönsaker och sådäre :)

Sen hemåt igen, packade upp och jag gjorde iordning lite kaffe och drack det, sen satte jag min med korsordet, härligt med lite hjärngympa :) Och det slutade med att jag och mormor satt med det där och löste det tillsammans :)
Det vart middag med, lite skinka och så grönsallad till det :) nom nom. :)

Och så vart det mer kaffe och mer korsord, gick ner och kikade datorn i "mitt" rum lite då och då och kikade datorn och så. Jo, på nedervåningen så har dom själva entrén, och så är det en hall, med ett sovrum, ett "chill"rum, ett mindre vardagsrum, och en toalett, med bastu, den duu :) Sen tvättstuga och sådär med :) Massa myys ! :D
Ska ta och knäppa lite bilder imorn tänkte jag, och lägga upp, det är jätte fint här, det äre :)

Vi satt ett bra tag med korsordet och knåpade och knepade :) Rökte och skrattade massa :)
Sen vart klockan 22 och mormor gav upp och kröp i säng, jag kikade på tv, och så prata jag med Tant en sväng och messade lite med Linda :)
Kikade på tv en sväng till, och kollade klart på 2½ men, sen gick jag ner till mig, kollat face, och sådär, kikat lite på Grönans hemsida och ska faen ta mig dit något, va ett tag sen nu. :)
Och nu sitter jag skriver blogg, blir sängen snart. :)

Och imorn blir det hemfärd, men det blir imorn kväll har lite saker att göra imorn innan jag åker :)
Me and my lovely grandmaa :) <3


Goodbye, and Goodnight !


Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback