kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

Måndag 26 Juli 2010

Godkväll, eller säger man godnatt såhär dags på dygnet ? :)

Iaf, vart väckt av Tant imorse, efter att hon lämnat Willson på daycare, och sen kommit hem, pluggat ett tag och hunnit spelat lite spel on tha computah :P
Jag va helt omedveten :) Men skönt att få sova lite, gick iaf upp och ner en våning slog på lite coffe och gjorde mig klar och sådär. Sen gick vi ut och filtrerade vår friska luft en stund, och drack vårt ljuvliga kaffe.

Åkte iväg till garaget, lämnade och hämtade lite saker, och sen back to tha city, lämna in lite däck och sen hem igen, och drack lite coffe.
Satt vid datorn lite grann och kollade läget, sen åkte vi till Stonehagen och träffa en kompis, och drack lite kaffe, och därifrån åkte jag till jobbet, back to work. Hm, inte alls sugen, men vad gör man.

Kom till jobbet iaf, lite ovant, men skönt. Vart hälsad välkommen tillbaka efter semestern och sådär och vissa vart ju jätte glada över att se mig :) :D
Gjorde mina timmar, och allt gick ju bra, vilket jag inte va så orolig över, jag menar efter 3 år så kan jag mitt arbete :)

Fick iaf sluta kl.21, och åkte in mot staden, to my baby Tantyy :)
Pratade lite med Tobben, på vägen, och så pratade jag med Bus med, :) Så kul att prata med honom när han är glad och gör något som han tycker är kul och så. Och när han överhuvudtaget får göra något :)
Bara han är glad så är man glad, för då är han iaf trevlig att prata med i telen, lilla Bus :)
Han är charmig när han vill och känner fört, haha ! Ganska så ofta om jag får säga det själv. :)

Gick in och åt lite mat, nom nom, gott med mat efter en kväll at work.

Efter det så hade jag och Tant lite äckeldjurs jakt, vad heter dom, tvestjärtar ?! haha !
Väldigt äckliga djur iaf, men vi elda upp dom :P Maha ! Inte alla, men iaf de flesta.

Pratade och skrattade en del, sen in och tvättade bort smink och så, sen upp och satte mig vid datorn, checkade av Face, och det gamla vanligt. Och nu ska jag snart krypa i säng, eller typ nu, lite trött då, och det blir upp tidigt imorn, börjar jobba kl.7 imorn, jobb dag 2 efter semestern. :)

Nej, gnussar mig väldigt i ögat nu, så nu kryper jag ner.


Goodbye, and Goodnight !


Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback