kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

5 & 6 September

Heey !

Vart mkt igår efter jobbet, så kom hem sent, sova nån ynka timme och upp och jobb sen, därför vart det ingen blogg igår.

5 September;

Trots att jag somnade sent så gick jag upp kl.9-10, eller ja, vart väl väckt, men gick ju ändå upp, gjorde mig iordning och fixade lite, sen åkte jag ut till mamma och pappa så pappa fick fixa lite med min bil, byta ut vattenburken, som jag kallar det, inte så hajj på det där med bilar, och alla bildelar :P
Men iaf, expansionskärlet hade gått sönder, gått av bara, så han böt ut den mot en från gammel åådin på gården :)
Så nu funkar det igen, slipper iaf fylla på vatten varje dag nu :P
Träffade Carro och Maya en sväng med, pratade lite och så, fick prata av mig lite, skönt att jag har min extra mamma Carro, hon lyssnar alltid när jag behöver prata :) <3
Kollade på pappa när han fipplade med bilen, och nu fick jag äntligen dit den sista och tredje lampan i extralysena :P
Så nu ser man ju ännu bättre, men ska byta halvljus lamporna med, så man ser något när man bländar av från helljus :P

Sen var det dags att åka till jobbet, jobbade mina timmar, och det gick väl bra, men kan ju säga att man inte är så sugen på att jobba längre, inte efter det där, och tills jag får svar på varför.

Pratade en sväng med Linda när hon kom och jobbade natten, sen åkte jag till Jeanette.
Skulle köra henne till Uppsala, sen vart det Vittinge, och sen vart det heltplötsligt Sala, trött var jag, men vad gör man inte. Messade med Muppen under kvällen med, det var ett jäkla tjat på honom, men sen duger man inte iaf, :P Messade med F med :D Sent vart det med, var i uppsala vid 1 tiden något igen, pratade med F, och åkte för att hälsa på dom i G-sunda. Dom lirade lite GH, och jag var mest trött, men det var kul att få träffa F :)

Goodbye, and Goodnight !



6 September;

Rullade väl hem, lite senare, nästan för sent, fast på morgonen typ, men ja, vart så bara, så det var bara hem och sova nån timme, och sen var det dags att jobba igen, trött som en jäkla gnu ! :P
Men det gick bra iaf, dagen gick ganska fort, och det var skönt att få komma hem sen :)
Somnade en stund när jag kom hem, sov väl lite för länge men är ändå fortfarande jätte trött, så hade kunnat sovit ännu längre, ska sova mer nu, upp och jobba imorn igen.
Ska sova snart, ska prata lite mer på msn med F, och sen bädda ner mig i sängen, ska bli skönt :) Men mindre skönt att gå upp och jobba imorn.
Men men, kort tur, sen hem igen :D

Nej, nu orkar jag inge mer, ska ta mina astma mediciner och sen bädda ner mig, ställa klockan och sen sova :)


Goodbye, and Goodnight !


Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback