kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

28 September

Heey ! 

Vet inte varför jag inte skrev bloggen igår, höll på med mkt mot kvällen och natten, så hade nog inte så mkt tid :p



Jo, jag var faktikskt upp kl.11, :O, gjorde mig iordning och så där, prata med Linda, hon skulle hoppa in i duschen så satt och vänta på att hon skulle höra av sig.
Kollade på tv, kollade Face, msn lyssnade på musik. :)
Och så ringde hon, och så åkte jag över till henne, drack lite kaffe och sådär innan vi skulle rulla mot stan :)
När vi väl kom till Uppsala, så började vi med Biltema, Linda köpte lite delar till bilen, och köpte en mobilhållare, bland annat, :) Sen vart det Jula en sväng, kollade om dom hade glid till skenan där, men efter mkt letande så kom vi fram till att det inte fanns, så vi gick till Jysk och kollade där, det fanns men trodde inte att dom skulle passa, kollade även på gardiner där, men hittade inge jag ville ha, inte Linda heller.
Meb bäddmadrasser skulle Linda ha iaf, så vi kollade det, och valde ett par bra, tror att det är samma som jag har till min säng :D
Efter det så åkte vi till Ikea, och det var faktiskt första gången jag va på "nya" Ikea, har inte varit där alls sen dom byggde om och hade sig, har liksom inte haft tid, och inte haft vägarna förbi bara :P
Men ja, nu åkte vi dit, och jag höll på att gå vilse, haha ! Inte kul alls :P
Men det var inte så jätte mkt folk heller :P

Gick självklart till fel våning först, så då var vi tvungna att hitta ut med :P Och så ner en våning och komma på rätt avdelning, :P
Och där hittade vi rätt grejer, jag hittade Gardiner, och sånna jag ville ha med :) Så det var ju bra ! :D
Hittade även glid, en hel låda med alla tillbehör ochså, hoppades bara på att det skulle passa när jag kom hem, för jag mitt smartskaft glömde ju ta med den lilla biten av skenan som pappa sågade av :P men men, på Ikea fanns det inga andra storlekar på gliden, så hoppades iaf :D
Köpte även en ny gardinstång så att jag kunde ha dubbla gardinstångar i vardagsrummet, köpte nya gardinstångshållare med, eller vad det heter :P
Och så köpte jag burkar som man kan ha spagettin i och så ska jag ha muslin i den andra, så att den inte blir mjuk och äcklig :P Och så köpte jag en bild eller vad man ska säga som jag ska sätta på väggen :)
Och det gick ju på en del, men det kostar att ligga på topp :P haha !

Efter det så rullade vi till Meca, men det var stängt, så då åkte vi till Rusta istället, och så köpte vi lite saker där, jag köpte en ny filt till soffan och så köpte jag två kuddar till och lite smått :)
Linda köpte ju saker hon med :)
Sen gick vi till Mekonomen, och så fick Linda reda på att delen till hennes bil fanns på en annan Mekonomen, så vi köpte lite smått och gått där, jag köpte bland annat, bältesskydd eller vad det heter, Rosa, och fluffiga var dom med, men fina var dom :)
Och så köpte jag lite doftisar :)

Efter det så åkte vi för att hämta ut delen till Lindas bil och efter det så var vi klara :)
Så vi åkte till Boländerna och hämtade upp Danne, och så åkte vi till McDonken och käkade lite :)
Och efter det rullade vi hem ! :D

När jag väl kom hem, så började jag fixa med gardiner och sånt där, men det är då inte lätt när man är kort:P haha !
Men det gick efter ett tag, och nu har jag fina gardiner uppe , och slipper ha hela garderoben med sängkläder uppe :P haha !
Nu är det bara skenan som ska upp så är jag nöjd sen, men med min tur så passade ju självklart inte gliden i skenan, och så hittade jag ju ändå inga mindre.. Men men, får väl köpa en ny skena helt enkelt. Så att jag får upp skiten någongång..
Jag försökte ringa pappa, men han hade gått och lagt sig då tror jag, :)

Efter allt det satte jag mig i soffan och tog det lugnt, kollade på tv, kollade datorn. :)
Pratade en sväng med sötnöt, pratade med Simon och så spelade vi betapet :P haha ! kul :)

Pratade med Simon i telefon med. :) Jag saknar verkligen honom, nu är det ju år sen vi sågs sist, och han är ju en av mina bästa killkompisar. Hoppas att vi ses snart :)

Efter det så kollade jag lite på tvn, och så gjorde jag mig klar för sängen och, gick och la mig :)




Goodnight
, and Goodbye !


Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback