kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

14 Juni

Heey !

Some things just hurts more...



Idag har jag hunnit med lite grann iaf, vart väckt av jobbet imorse, ringde och kolla om jag kunde jobba kvällen, men skulle ju tvätta så kunde inte, tyvärr. Men någongång måste man få vara ledig med. :)
Gick upp ur sängen, eller ja, jag var ju vaken när dom ringde men ja, jag hade bara inte gått upp ur sängen än då.
Låg kvar och mös lite i min ensamhet, och kikade på film :)
Men ja, gick upp efter jag lagt på iaf, drog ur alla lakan ur sängen, och kastade dom i tvätten, och så lät jag sängen vädra lite. :)
Sen slog jag igång datorn och tvn, kikade lite på surround system, mailade ju en kille igår kväll, hade fått svar då, frågade lite fler frågor, och så bestämde jag mig för att jag skulle åka och lyssna på systemet och så innan jag bestämmer mig, låter allt som det ska och det är bra ljud så köper jag det, :)
Sen blir det nog ett playstation med :) Och lite SingStar :) Eventuellt Guitar Hero, men får se om det blir nu eller om jag väntar med det :)

Ringde Linda med, kollade läget med henne och Danne om systemet och dom sa att det var ett ok system, men att jag skulle lyssna på det först, och det skulle jag ju göra. :)
Och Linda följer med dit oxå, skönt att slippa åka själv :)  Blir nog en vända på stan med, så man kan köpa lite andra saker :)
Efter ett tag åkte jag till Linda och Danne och fikade lite med. :) Och pratade lite.
Sen var det dags att tvätta lite. Bella och Jennie väntade på mig nere i tvättis, så vi startade våra maskiner, och jag gick hem hit och fixade lite, och dom gick upp till Bella.
Kollade lite på tv, fastnade framför Grey's, guud så sorgligt det var :( Båda två ? Varför ?
Så kan det ju inte sluta, eller ? Nej det tkr jag inte !
Usch, :(
Sen kutade jag ner till tvättis igen, och fixade med tvätten där nere, och följde med upp till Bella, med henne och Jennie.
Vi pratade lite, och så. Sen skulle Jennie åka hem, hennes mamma kom och hämtade henne. Så jag och Bella vart själva, och fixade med vår tvätt, sen hem till mig och hämtade min dator och externa hårddisk och sen gick vi till Ica och handlade ltie tacos grejer :)
Vi hade tagit allt till tacosen, och var på väg till kassan när vi kom fram till glassdiskarna, och jag sa att vi skulle ha glass med.
- Varför ska du ha glass, säger Bella.
- Ja men jag tänkte att du skulle baka en kladdkaka, sa jag.
Haha, eller hur var det Bells ? :)

När vi hade betalat och såå gick vi upp lagade mat, det gick bättre den här gången, för nu hade vi inget ris att passa :P Eller hur Beells ? :D
Och gott var det, men mätta vart vi och sen gjorde Bells kladdkakan och vi gick ner till tvättis när den var klar, och så tog vi upp tvätten och sen gick vi in i vardagsrummet och nördade ltie dator och kollade på tv, jag bestämde mig för att kika lite grejer till Bells header, nya headern. Men hittade inte allt jag skulle ha, så får fortsätta lite imorn.

Sen umgicks vi bara lite myys, :)
Sen vart det lite sent så, jag gick hem hit, plockade upp min tvätt och sen hoppade jag in i duschen, efter duschen bäddade jag rent i min säng, och nu sitter jag med håret i en handduk och skriver blogg :)
Har kikat lite efter nya filmer, jo just, tog massa filmer från Bells med :) Så nu blir det mkt utbrända framöver :) Ska köpa riktiga fodral med, och sen eventuellt en skrivare :P Så man får ut omslag och liknande :)
Blir mkt nu. :)

Men nu ska jag nog krypa ner i min säng, och sova lite, ska upp relativt tidigt imorn, och åkte till Vattholma med Linda :D


Hörs imorn ! :D

Puss, och Goodnight !



Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback