kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

18-22 Augusti

Heey !

Vet att jag har varit dålig på att skriva nu de senaste dagarna, men ska jag vara helt ärlig så är det faktist inte mitt fel den här gången. Blogg.se har inte vela leka med mig, har liksom inte kunnat logga in, :P
Men nu ska vi se, blir nog långt inlägg men det blir iaf en blogg på de senaste dagarna. :)


18 Augusti;

Vaknade med den där förbaskade fejk-migränen idag igen, kunde inte resa mig ur sängen, men rullade ur, halv kröp fram till väskan, tog fram 2 alvedon, svalde dom, hoppades på att det skulle bli bättre.
La mig, igen tänkte vila lite, för det är den bästa medicinen mot huvudvärk.
Och jag skojar inte, det gjorde ont. Vet inte hur det känns att vara bakis, men tror nog de va samma lika, men några 100 ggr värre.
Varje gång jag rörde på huvudet så kändes det som att någon bara slog in 10 spikar i pannan på mig.
Lyckades slockna, eller ja, jag total slocknade.
Skulle egentligen åkt ut till Kölinge och leka lite med Maya innan jag rullade tillbaka till Gimo. Skulle följa med Linda och besikta bilen, men kom ju aldrig ut till Kölinge, med tanke på skallen, somnade ju och sov alldeles för länge.

Linda kom iaf och väckte mig, det var ju tur det, annars hade jag nog sovit ännu längre, för jag och mina smarta tankar tänkte ju inte på att ställa klockan eller något, iofs så hade jag inte tänkt att somna heller.
Och kunde iofs inte riktigt titta på mobilen, ljuset var alldeles för starkt. :O  Fick ännu ondare i skallen då.. Usch, hatar det där.
Men när Linda kom så var skallvärken iaf borta och jag mådde bättre, men hade ångest för att jag sov för länge.
Linda firra med det sista, och så gjorde jag mig start klar, och så åkte vi till Easthammer(östhammar) och besikta bilen, fick komma in 20 minuter tidigare än vi hade bokat.
Men det gjorde inget, det gick fort, och relativt bra. :) Några 2or, men inte så konstigt när bilen har stått i 2 år :P

Efter besiktningen så åkte vi till Jossan och fikade lite, handlade lite först, köpte en varsin mössa :) En rosa, suprised ? :P haha
Rosa har typ blivit den nya jag, haha ! Fattar inte :P

Iaf, det var mys att fika. Pratade lite och drack kaffe :)  Och tok regnade gjorde det med, usch, det bara öste ner föörfaen !

Åkte hem, tog det lugnt, kollade på tv, och bara va.


Don't make promises you can't keep ! 'Cause you just end up hurting me !





19 Augusti;

Kom i säng ganska sent igår natt morgon :P Så sov väl rätt så länge idag, men inte så konstigt så mkt som jag sov bort dagen igår :P haha !

Vaknade iaf, vart förvånad, :O Solen ske utanför fönstret, vaaah !? Vad hade hänt liksom, det hade regnat i flera dagar, men helt plötsligt skiner solen, :P Kan man bli annat än förvånad :P

Tog det mest lugnt idag, kollade på tv, kikade på film, och bara gjorde ingenting. Haha !
Kan vara skönt att ha såna dagar med faktiskt :)

Oroade mig mest för morgondagen, och läkarbesöket :P

Och självklart var Paradise hotel dagens höjdpunkt :)






20 Augusti;

Försov mig lite, men inte så att jag missade läkarbesöket, utan bara ändå.. Faen då :P
Men kom iaf upp, med en jäkla fart om jag får säga det själv :P
Gjorde mig iordning, och pratade lite med V på face :)
Bestämde att jag skulle komma och fika lite, innan jag rullade mot staden och Årsta :P

Alltid gott med kaffe, det var trevligt, umgås lite, och träffa Wille, stoora killen nu :)
Och bara sötare och sötare blir han :)  Men också stor :)

Efter fikat och all kaffe, och trevligheter, så var det dags att rulla mot staden :)  Halvt race:a, traktorer och annat folk var ju ute på vägarna så det vart ju lite stopp i rullningen ibland, men det löste sig, och jag hann faktiskt dit innan min tid :)
Kom upp och stod i kön till receptionen 12.50, det var bra jobbat, för att ha åkte fårn Gimo typ 12.20 någonting, kommer inte ihåg exakta, men någonstans där var det iaf. :)

Kom in till läkaren, min astma läkaren, det var dags för astma kontroll, och gjorde de vanliga testerna, blååsa och blååsa ut.. :P haha.
Lite jobbigt äre faktiskt, men det såg bra ut, och efter den nya medicinen så har det blivit bättre med, tkr jag själv :)
Och det tyckte min läkare också va bra :)
Men inget ordentligt svar om migränen, men skulle återkomma om det uppstod igen.

Efter läkabesöket, så var det dags att rulla ut mot Kölinge :)  Ringde Carro på vägen, och hon vart så chockad att jag redan avar klar, men hon hade fått för sig att jag skulle in kl.14, och inte att jag var klar kl.14, som jag just var. :P
Så hon hoppade in i bilen och åkte från jobbet då, så jag åkte till vallby och handlade lite, mest lite presenter till Mays, och åkte seda ut till Kölinge, gick och pratade med Mamma och Pappa lite innan Carro skulle komma hem.
Åt min lunch, som var efterlängtad, för hade ju inte ätit något annat. :P

Till slut kom seega Carro hem, och vi drack kaffe och lekte lite, var ut på promenad, och Mays fick sitta på mina axlar lite :)

Efter mkt lek och fika, så åkte jag hemåt. :) Försökte varva ner och väntade på att Paradise hotel skulle börja.
Vart väl lite irriterad på dagens avsnitt av PH, men även nyfiken på nästa avsnitt, hatar att det inte går varje dag, det går ju bara mån-tors, fredag, lördag och söndag går det inte, tkr att man ska kunna se det jämt :P haha, när man vil :)
Smsa lite med Linda och så idag med :)






21 Augusti;

Sov en stund på dagen, snoozade, men kom iaf upp. :)
Gjorde mig iordning och pratade med V :)  Bestämde att vi skulle fika lite, så åkte ner och köpte lite kakor, vart grymt sugen på Brago med choklad :)
Det var trevligt att fika idag med, pratae och hade trevlans, och Wille växer och växer, tänder börjar komma det med, oc då är det lite kinkigt :P  Men det gick bra, och han är fortfarande sötast ! :D

Sen var det ju dags att åka och jobba, :P Efter att ha varit ledig i 4 dagar.
Men kan lova att det kändes som att jag hade varit ledig i 4 veckor ist :P haha !
Men det gick bra, och jag var lite utvilad, kändes som att det behövdes. :)

Fick byta arbetstider till på lördagen med, dag istället för kväll, fler timmar och ja, skönare på ett sätt. :)

Stannade och prata lite med kollergorna som gick natten :)  Men sen rullade jag hem till Gimo igen, och ja, det regnade :p
Kollade på OTH och sen vart det sängen, tro det eller ej.. Ladda för att gå 7-16 dagen efter. :)


Joo just, ska skriva lite om honom med, för annars blir han ledsen, lilla Simon.
Vi har börjat prata igen, i telefon och mer annars med, har saknat min lilla mask, och vi hade et trevligt samtal på nästan 2 timmar, och ja, det kändes bra. Hade saknat våra samtal, och överhuvudtaget prata med honom. :) <3




You can't break a broken heart...





22 Augusti;

Yees, klockan ringde 05.30, första gången, men ville inte riktigt gå upp då, så snoozade lite. Kändes lite konstigt att gå upp tidigt, efter att ha varit ledig 4 dagar :P Och sen har jag itne jobbat överdrivet mkt dagturer på senaste, men det gick bra ändå, hoppade in och tog kvällen med :)  Och det gick bra det med :)

Efter jobbet så åkte jag ut till Kölinge, hälsade på mamma, och gick sedan över till Carro och Thomp :)
Drack kaffe med Carro, och pratade, och hade mys.
Vi skrev en lista på låtar jag ska tanka, och sedan bränna ut en skiva till tant, :P
Och skrattade gjorde vi en del med, det kändes skönt att skratta, vet inte varför, men vi hittar alltid något att skratta åt när vi umgås, jag och Carro :)

Thomp, drack och skulle på partay :)  OCh fick en drickar kompis med. :)

Och så självklart fick ju jag köra dumskallarna till partayet sen, slängde in deras cyklar i Thomps firmabil och sen körde jag dom, kändes lite weird att köra den, men det gick bra, det tar ju ett tag att vänja sig med pedaler och sånt. Men tillslut gick det bra :)

Pratade lite till med Carro innan jag hade planer på att åka hem, men då spårade allt ur, orkar inte skriva om det just nu, och här. Men kalabalik vare, och ja.. Kaos !

Kom iaf hem till slut och nu sitter jag här och skriver blogg för ett år, känns det som :P haha !
Men nu är jag äntligen klar :D

Nu ska jag lägga mig, 4h sömn och en hel dag på jobbet, och sen kaoset senare, det tar på en, och man är ju lite trött efter 4 h sömn. :P



Nej nu har jag skriv kramp, och är jätte trött, så nu blir det sängen och får hoppas på att blogg.se vill funka nu så att detta kommer med, och att det funkar att skriva imorn igen :)


Goodnight !


Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback