kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

17&18 April

Heey !

Weell, parteeey, right ? Or was It ? =/

Iaf, Igår (fredag) fyllde ju min lilla snorpa 25 år, woho, och då skulle vi ju ha lite parteeey då med. :)
Så på morgonen, uscha, och de va morgon me, vart iofs väckt ^^
Gick upp, slog igång tv:n, och satte mig vid datorn, ooooovanligt right ? xp
Sen pratade jag med lilla Linda, vi skulle ju röra oss mot Öregrund en sväng, vilket vi gjorde oxå, vi skulle ju på systemet :)
Men det vi upptäckte när vi kom fram var att dom just nu bygger om systemet i Öregrund, :O
Såå vi fick ställa oss ien konstig kö liknande, provisorisk, beställa framme vid disken, grej. Och så var man ju tvungen att bestämma sig på engång vad man skulle ha, joobbigt, det är ju mkt roligare om man får gå omkring och tiitta på allt, och sedan bestämma sig för vad man vill ha, men nej. Vi fick kolla i en jäkla katalog, och med tanke på ombyggnaden så hade dom ju inte heller allt där, bara det som var märkt med blått i katalogen, såå jaa, vi hade ju lite svårt där jag och lilla Linda.
Men tillslut så besämde vi oss, men vart inte nöjda när vi gick därifrån dock, borde ha köpt mer än bara en fjuttig 70:is, men vi kunde ju inte gå in igen, de skulle ju ha sett totalt ceppe ut ! Och inte minst pinsamt som faaen !
Så vi fick väl nöja oss, :) förvisso så hade vi köpt en platta mariestads med, så de skulle nog bli ös iaf, även fast det var grabbarnas öl, men vafaen. ;)
Vi ringde iaf Danne när vi va på väg ifrån Öregrund, och kolla med honom om han hade lust att svänga förbi systemet i Uppsala, på väg hem. Men nej, de kunde han ju inte göra, för han hade inga pengar på sig, så där sket sig det, för jag och Linda hade ju ingen stor lust att sitta och puttra in till Uppsala när man vart ute i Öregrund. Så det fick helt enkelt va !
Sen åkte vi och handlade på Ica, groggvirke va vi ju tvungna att haa, Sprite vart de, gott de, meeehn vi glömde att köpa lime, hur gott som helst att göra groggarna på mitt sätt, ;)
Men det gick bra ändå. :)
Åkte sedan hem för att duscha och fixa lite, vilket Linda tyckte var konstigt, för de tog nämligen 3 timmar, meeehn jag lovar jag duschade inte såå jätte länge, och jag tar inte så mkt tid på mig annars, men jag gjorde ju maassa annat emellan oxå ^^
Satt vid datorn en sväng, kolla lite på tv, försökte hitta kläder att ha på mig, I need new clothes, och försökte fixa en frisyr vilket var omöjligt just då. Aaarggh !
Vart iaf klar tillslut, och då terrade Linda mig, hade hög musik på, så hörde inte att hon ringde, och då tror lilla snuttan att jag har fått astma anfall och ligger och kvävs typ, haha, så hon var nästan på väg att åka till mig, men då svarade jag i telefonen ist xp
Fick en utskällning när man svarar med, ska nog sluta upp att svara när Linda ringer om det ska vara så xp
Iaf, jag var helt klar efter ett tag, då hämtade dom upp mig så åkte vi till Alunda och hämtade upp Mathias och sedan åkte vi hem till Linda och Danne, och började sprita ! :D Woohoo !
På med musik bara och hade massa trevligt, och senare kom Linus och Tessan med. :)
Massa kuul ! :D

Och självklart så vart det ju SingStar då med, och ja, jag utklassade de flesta, meehn jag skäms för en sak, :$
Jag förlorade emot Danne på Kom hem, :O Whaaat liksom..
Det var nog första och enda ggn han vann mot mig :P  Men som vanligt så slog iiingen mig på Eloise, eller Eye Of The Tiger ^^  I'm kinda the king, or erhm the queen maybe ;)
Och i leken, "skicka micken", tjejerna emot killarna, så vann ju självklart vi tjejer :):D
Haha.

Meehn ja, sen spåårade det väl ur lite, men ja, sånt som kan hända, men det är väl bra idag tror jag. :)
Får hoppas det iaf, men en person ska minsann få sig lite stryk när jag ser honom !
Men det var iofs kul att se hur en sådan stor människa i sig, kunde krympa så pass mkt när lilla jag höjer rösten mot honom, äre sånt som kallas respekt ? :P
Men iaf, det var iaf kul så länge de va kul, och kom väl hem vid 6 på morgonen, huuah !
Höll på att blåsa bort gjorde jag med, när jag gick hem. Men jag hade bara sova i tankarna för jag skulle ju upp och jobba dagen efter, eller samma dag. Fast lite senare ^^
Pratade med Mathias i telefon, och vart telefon trackad av Linda och Danne.
Men sen fick jag sova iaf, och sov till 13.30, sen vare bara upp, och försöka få i sig lite att äta, vakna till, och klä på sig, göra sig lite anständig.
Vill bara tillägga att jag INTE var bakis, och kke ska säga att jag ALDRIG blir bakis heller, ^^  Aviis ? :P

Iaf, När jag vaknade vare ju lördag helt pötsligt, vilket betydde jobb, åkte till jobbet vid 15.15, började kl.16.
Och det visade sig att det inte skulle bli en lugn kväll på jobbet iaf, nej, A kommer och så visade det sig att hon var sjuk, stackarn. Så jag och I skickade hem henne, och fick köra vårat race, men som tur var så fick P in E som kom vid 17 tiden, då fick hon sköta disken och allt sånt, så körde jag och I race race med att lägga alla. Och vi lyckades iaf jätte bra, för kl.20 då hade vi bara 2 st kvar, så vi var ganska duktiga, men åandra sidan, hur mkt fick vi inte stressa och slita då da.. ? Jo ganska mkt faktiskt !
Men det gick bra, :)

Och lilla Linda går natten i natt, så stannade kvar med henne en stund på jobbet, och de hände lite grejer.
Sen pratade vi lite, J gick oxå natten så pratade lite med dom, sen åkte jag hem hit, till tystnaden och ensamheten.
Och nu är jag jääääätte trött så nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket.
Hoppas att jag fick med något roligt att läsa idag :)


Mera imorn. :)



Goodnight ! :)




Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback