kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

14 April

Heey !

Jo, idag, idag har jag gjort något kul ! Jag har jobbat ! :D:D
Hatar att vara lång ledig, då jobbar jag faen hellre, och idag jobbade jag ! :D
Iofs inte så jätte länge, men de är pengar det med :)

Chefen ringde och väckte mig imorse, så då vare jobba som gällde :)
Vilket jag inte sa nej till, tycker ju iaf om mitt jobb :) Och mina kollegor.


Annars så har jag inte gjort sådär jätte mkt innan jobbet, åkte till Linda och fikade lite innan jag rullade till jobbet, och efter jobbet så stannade jag i Alunda på väen hem :)
Hos Natta och Tobbe, dom hade ätit tacos tidigare på dagen, och bjöd mig när jag kom, för de fanns kvar, och de var huuur gott som helst, har inte ätit tacos på år och dar :P haha !
Så det satt fint i magen :)
Sen rullade jag vidare til Linda och Danne, som höll på att riva tapeter när jag kom, ovanligt att dom gör saker när jag kommer förbi xp
Inte det minsta, men Danne va iaf trevlig och pratade med mig, medans min schlyyna till kompis bara stod och rev tapeter hela tiden, men men..
Blir väl till och åka dit imorn och hjälpa tant att riva lite, och åka till coop och köpa lite spackel och lite färg me.
Men annars så vet jag inte vad man ska hitta på imorn, skulle ju ha åkt upp till Umeå och överraskat Kate, men nu vart det inte så. :(  Ville verkligen åka ! Saknar min lilla trullsa ! <3
Men vi ska åka senare, efter löning och så :) Och då ska, ska, ska vi åka ! Det har jag bestämt ! :D

Efter jag hade lekt lite med Linda och Danne, så åkte jag hem till tystnaden, och kolla lite på tv och satt vid datorn, fastnade lite vid datorn på de jag kollade på, därför skriver jag så sent nu.
Fast om man kollar på alla tider jag har skrivit blogg på senaste så äre väldans sent jag skriver annars med, men idag vare inte meningen, jag fastnade lite bara. xp


Iaf, ska väl krypa ner i säng nu, och försöka sova lite. :)


Goodnight !





Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback