kategoriserad i » Mitt liv, inlägget är kommenterat 2 gånger

Updates, thoughts & inner fights

Mina dagar har nog mest bestått av jobb. Vilket känns en del. Sen hjälper det inte att man är sönder-stressad över allt annat som pågår runt om heller.
Känner i kroppen att det kanske skulle vara bra att säga åt mig själv att ta det lite lugnt innan allt säger ifrån på riktigt, men det är ju som sagt lätt att vara efterklok. :)
 
När jag kom hem från jobbet idag så frös jag, och det kändes som att huvudet höll på att explodera.
Böt om till pyjamasbyxor, på med mysstrumporna (ni vet sånna lurviga), tjocktröja, och onepiecen, ner under duntäcket, och bad om värme. 
Där låg jag och huttrade och uppdaterade min telefon, iOS 7. I guess I have to learn to like that one.
 
Nu ligger jag nerbäddad i soffan med filt, och Marielle i telefon. Ska kolla lite på TVD innan det är dags att krypa i säng.
 

Comments
rat_do_that säger:

hej ursäkta för väldigt sent svar! sommaren är över och snart får vi nog erfara den första frostmorgonen :/ jag förstår inte vart alla tar vägen om vintern, somliga åker utomlands men jag vet många som är kvar hemma i sverige och typ går hem efter jobbet och lägger sig, har du upplevt samma sak i din personkrets? underbart att du bloggar om ios7, jag och min mobil från sen stenålder vet förstås inte vad det är men allt jag vet är att alla snackar om det. kram!

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/studieforum/forum.php?f=23

Kashaya säger:

Hoppas du m,år lite bättre idag.

Sv. Min förra helg var rätt lugn, var ut och åt brunch på söndagen. Den här helgen blir nog rätt lugn den med.

Skriven: - Hemsida: http://www.kashayas.se

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback