kategoriserad i » Beställningar, » Bloggdesign, inlägget är kommenterat 2 gånger

Design by me - #82 - Avancerad

BESTÄLLNING #82
Julia och Sanna beställde en Avancerad design till deras novellblogg. Jag fick lite fria händer med deras önskemål.
Besök bloggen här!
 
Vill du också ha en design av mig?
Besök denna blogg för att veta hur du ska göra.

Comments
Teddy säger:

jo det blev bra, din kommentar kom fram:)

photoshop kan man göra väldigt mycket i, bara man är kreativ som du, och kreativitet är svårt att lära ut. jag känner ett flertal konstnärer aktiva i andra konstformer visserligen men de kan intyga att inspiration är något man ständigt jagar:)

ja kanske skrev det förut men färgtemat till bieberbloggen var verkligen jättefin, jag älskar kontrasten, hur det övergår från gråskala till färg, till brun ram.

Ahh too busy to blog. där har man befunnit sig:) man får väva in det någonstans där det inte tar hela ens fokus helt enkelt, tex om man har en liten smidig surfplatta så kan man blogga när man sitter på café men det förutsätter lite att den man är där men oxo bloggar så man inte framstår som tråkig hehe:)

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/forum/visa_trad.php?t_id=29

Teddy säger:

senaste designen ser bra ut, väldigt bra. antar att du använder Bild/Justeringar ganska frekvent? eller kör du photoshop på engelska?

har du inte tid att blogga på jobbet då? jag känner en jobbar som undersköterska på ett gruppboende och hon säger att på dagarna har man fullt upp med att laga mat åt alla, plocka ur diskmaskinen, tvätta, baka, duscha dem, gå ut och gå med dem, men på kvällen sover de flesta utom kanske någon som kanske sitter och virkar/broderar och då kan man surfa på laptopen och på natten när det är jourtimmar, är det en bild som speglar din arbetsmiljö?:)

nu blev det säkert en massa stavfel och meningsuppbyggnadsfel men mitt kaffe är slut, jag skyller på det:)

Skriven: - Hemsida: http://lokalstartsida.se/forum/visa_trad.php?t_id=29

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback