kategoriserad i » Lyckan, » Mitt liv, inlägget är kommenterat 0 gånger

Hur jag och Leon leker. För det mesta.

Så här går lekstunderna med Leon till. Han håller sig på ett behändigt avstånd till att börja med, så jag kan bygga mitt lilla lego torn i lugn och ro. Ja jag tycker om att leka med lego, och ja jag skyller bara på att jag leker med Leon, vilket jag förvisso gör också.
 
 Efter en stund så ser han vad jag pysslar med, och den där onskefulla blicken tränger fram, men ser nästan hornen sticka upp på huvudet, och en svans växer fram. No really, haha!
 
 Han kommer fram och berättar lite fint för mig att han visst tänker riva mitt torn, för att han är lite evil. Och helt oberörd river han det, bara sådär, poff.
 
 Sen sitter han där, oberörd, med ryggen emot mig, tittar man noga så ser man hans horn och svans, medan jag lite förkrossad för att han har rivit ner mitt torn sitter där och undrar hur man får ur demonen i honom, haha. 
Ungefär så ser lekstunderna ut, för det mesta så blir man lämnad ensam kvar där på mattan. Man får liksom leka själv, tills man bygger ett nytt torn som han så onskefullt river ner igen.
 
Men leker gör vi gärna. :)

Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback