kategoriserad i » Allt och inget, » Musik ♫, inlägget är kommenterat 3 gånger

Take my hand, I'll show you the wild side

 
 
Jag har typ haft på mig min nya hatt hela dagen, okej nej inte när jag duschade, och kanske inte mednas håret var blött meeen sen så :) Jag börjar trivas lite i den faktiskt :D haha!
Men jag tycker ju om att vara lite crazy och så, skulle ni se mig när jag fjantar omkring här hemma så hade ni nog haft lika kul som jag har, haha! :)
Man får göra det bästa av allt och göra allt roligt! :D haha!
 
Ska snart ta och bege mig iväg till jobbet, ska jobba i natt. Tjäna lite money. :)
Jag har även suttit och uppdaterat min fansite, haha, som jag känner på mig att det kommer att bli en flopp, men jag kanske kommer in i det snart, annars är det ju lätt att radera den :P
 
Ajaaa, hur mår vad gör ni? :)
 
 

Comments
NOJDB säger:

Mår bra idag :) bara det att mina kompisar "förstörde" lite för mig när en av dem började gråta. Jag var oxå nära på att gråta men gjorde inte det. Hehe, men jag lovade att inte tappa kontakten med dem, bara de inte gråter. För jag är faktiskt glad och vill inte ha nån gråt kalas! Hehe aja det är lite svårt i början ;)

Skriven: - Hemsida: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

Kashaya säger:

Hoppas det gick bra att jobba natt.

Skriven: - Hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com

Julia säger:

Helt ärligt Mickan, jag gråter. GRÅTER. Jag har haft världens sämsta dag, jag har hur mycket som helst i skolan, en speciell person vet jag inte vart jag har och vart vi står just nu, min familj är så himla jobbig, alla mina vänner är så oklara, jag glömde bort min träning, min världensbästasyster sov när jag kom hem, jag missade lunchen i skolan, osvosv jag har haft VÄRLDENS SÄMTA DAG och en inte väldigt mycket bättre vecka över huvud taget. Vet du hur underbart skönt det var att komma hem till din kommentar? Alltså seriöst, jag får jättemycket bra på bloggen men jag känner massa press också, låter hur otacksam som helst men jag vill alltid göra bättre och mer trots alla kommentarer men din kommentar fick mig att för en gångs skull bara typ andas ut ett andetag jag hållit inne hur länge som helst för att det kändes som att jag faktiskt räckte till och att saker och ting var bra. Sjukt va? Att en kommentar som dessutom handlade om novellen fick typ hela min tillvaro att gå från noll till hundra på en skala 1-10. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva för att få dig att bli lika glad som jag blev, jag är ledsen. Jag vet inte om det räcker för dig med att bara veta hur sjukt lycklig du har gjort en människa, du förvandlade en hel dag från något jättedåligt till något jättebra. Jag är ledsen att du inte tyckte om början av slutet på novellen, men jag är glad att du gillade själva slutet sen. Känn dig inte tvingad att kommentera varenda kapitel jag skriver, att veta att du läser räcker låååååångt. Tack tack tack och tusen tack, jag vet inte vad mer jag kan säga.. ♥

Skriven: - Hemsida: http://bieb.blogg.se/

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback