kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 3 gånger

Crazy night

Det var lite längre än jag hade trott :P
Vi åkte som sagt till Arlanda, lyckades åka vilse på vägen dit, men det löste sig, fråga mig inte hur man lyckas åka vilse till Arlanda men vi lyckades :P Om det är någon som lyckas så är det vi ;)

Väl på Arlanda så lyckades vi även gå vilse när vi skulle gå på toaletten, helt plötsligt så stod det en hårig karl där och vi kom på oss själv med att ha gått fel, haha, så tokigt det kan bli. ;)
Kom rätt och jag fick utföra mitt behov då jag var förskräckligt kissnödig, nu vet ni det med.

Vi var dock dåliga på att ta kort ;)

Efter det fick vi reda på efter att ha kollat på tavlan att planet inte skulle landa förns 21.50, det skulle ha landat 21.15 så det vart en liten väntan där. Men det lyckades vi ordna på vårt sätt och hade kul ändå :)
Tror att vi checkade in överallt via fb. :P

När dom väl landat och kom ut så vart det kramkalas för min del, mormor, morbror, mamma och pappa :) Min kusin missade jag :P
Och så vart det hemfärd. Hade tre personer i baksätet som inte sa ett enda ljud på hela vägen hem till Kölinge, jag lovar så tyst har det aldrig varit i min bil, inte ens när jag sitter själv i den, ;)

När jag och Hubbels väl kom hem hit, så var vi här ett tag och så vart det in till stan igen, mat. :P Man tycker ju att det hade varit smart att ta det när man ändå passerade men nej, :P
Och nu är jag hemma igen, klockan är jätte mycket, så jag borde krypa ner nu så man får sova lite, tröttheten har krypit ikapp mig nu efter alla skratt. :)

Sov så gott sötnosar, eller det kanske ni redan göra ! :D
G'natt ! :love:


Comments
Barnens Hjältar säger:

Var hade de varit? Var de borta länge? hoppas du får en fin lördag!

Skriven: - Hemsida: http://barnenshjaltar.blogg.se/

Linnea Montazami ♥ säger:

Jaa visst blev det ! ;D

Hehe okej vad kul :D



Jodå helt okej här :) kram

Skriven: - Hemsida: http://www.nattstad.se/Babiiee01

Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak säger:

Tack så mycket! Och jag kommer nå mina mål! Idag är jag framme vid första delmålet så slutliga målet riktar jag mig åt nu. :)

kram

Skriven: - Hemsida: http://www.finest.se/sojkasframtid

DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback