kategoriserad i ♥ Allt och inget, inlägget är kommenterat 0 gånger

10 Juni

Heey !

En dag sen, men har en anledning med xp


Klockan stod på 09.30, var beredd att gå upp då och börja jobba kl.12, men så vart det inte, kl.09.00 ringde chefen och frågade om jag kunde jobba natt idag och imorn, om hon fixade in folk på mina andra turer, och ja, det kunde jag ju, så jag somnade bara om och sov ett tag till :)

När jag vaknat till och duschat och fixat mig, så skickade jag mess, kollade läget, och sa att vi kunde fika idag iaf, eftersom att jag jobbade natt ist för dag :)
Fick svar och han skulle kolla upp lite saker innan, och höra av sig igen.
När han hörde av sig så bestämde vi att vi skulle käka me varann och sen fika lite. Han köpte med sig mat när han kom, och så kikade vi på tv, och så. :)

Han var kvar tills det var dags för mig att åka till jobbet, han åkte till sin pappa då, och så messade vi lite under kvällen.
Bestämde att vi skulle ses och kika på film någondag och bara umgås lite.

Och jag jobbade på som en dåre, oturligt  nog så hade det hänt lite saker under kvällen, men det lugnade ner sig fort. Och sen var det lugnt och alla sov :)  Skönt för dom :)

Natten gick lugnt och sakta, nästan för sakta, man började ju längta hem där på morgonkvisten. :P
Och när man äntligen fick åka hem, så äre ju självklart att solfaen lyser och det ä nästintill blå himmel, typiskt när man ska sova hela dag. :P


Kom hem vid 08.00 och la mig i sängen på engång, och somnade ganksa fort. :)


Goodnight or is it Goodmorning xp





Comments
DITT NAMN:

E-MAIL: (BETWEEN YOU AND ME)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:



Trackback